تاریخ : شنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

ظهور بیماری‌های ویروسی و عفونی بعد از مصرف توت فرنگی افزایش تدریجی ایستگاه‌های شارژ تاکسی‌های برقی در پایتخت قرارداد شهرداری با چین از بهترین قراردادهای تاریخ کشور آخرین قیمت آپارتمان‌های ۴۰ متری در مناطق مختلف پایتخت جزئیات برداشت ماهانه مالیات از حقوق کارمندان انتظار بی‌جواب تولیدکنندگان از وزیر صمت افزایش ۶ برابری هزینه برق فولادسازان افزایش صادرات معدن و صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار بررسی مجدد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت بهره‌برداری از ۱۵ طرح پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ توصیه‌های برای کاهش علایم حساسیت فصلی افتتاح ۴ بازار جدید تره‌بار در تهران ضرورت توسعه زیرساخت‌های برقی‌سازی حمل و نقل همگانی پایتخت تاکید شهردار تهران بر لزوم اتصال پایانه جدید شرق به شبکه مترو برگزاری نمایشگاه گل محلات به زودی اعلام مبلغ پاداش استقلالی‌ها تا قهرمانی بارش باران در تهران از بعد از ظهر فردا خبر خوب برای استقلال در آستانه بازی با فولاد تمدید قرارداد گازی ایران و عراق به مدت ۵ سال کمک شرکت‌های دانش بنیان در ساخت ۱۷ قطعه در شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه افزایش مصرف روزانه بنزین به ۱۱۸ میلیون لیتر مصرف روزانه ۷ میلیون بشکه نفت خام در ایران امضای تفاهم‌نامه ۸ میلیارد دلاری برای توسعه میادین مشترک گازی و نفتی تولید ۷۴.۳ میلیون تن محصول پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ رونمایی از سامانه ثبت درخواست آنلاین کارت هوشمند سوخت المثنی تشکیل کارگروه راهبردی پژوهش و فناوری در شرکت تأسیسات دریایی رشد اقتصاد دانش‌بنیان عامل مشارکت مردم در جهش تولید رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها تمدید مهلت نوبت سوم کالابرگ افزایش شدید اجاره مسکن برای مستاجران ضرر شدید در کمین فولادسازان ایران افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم کشف منابع جدید نفت و گاز در ایران جزئیات احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو افتتاح ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال

11

کم‌خونی را با کبابی خوشمزه به زانو درآورید

  • کد خبر : 515
  • 29 خرداد 1397 - 9:11

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی کباب را به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک برای مبتلایان به کم‌خونی مناسب دانست. به گزارش سرویس سلامت پایگاه خبری افق تهران، کباب بختیاری ؛حاوی انواع ویتامین A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، اسید چرب […]

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی کباب را به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک برای مبتلایان به کم‌خونی مناسب دانست.

به گزارش سرویس سلامت پایگاه خبری افق تهران، کباب بختیاری ؛حاوی انواع ویتامین A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، اسید چرب امگا ۳، سدیم، پتاسیم، پروتئین، منیزیم، آهن، کلسیم، اسید فولیک، روی، سلنیوم، کولین و اسید لینولئیک است.

برای بررسی خواص کباب بختیاری و اینکه مصرف این کباب برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص کباب بختیاری

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص کباب بختیاری اظهار کرد: این کباب انرژی زیادی در بدن تولید می‌کند؛ کباب بختیاری به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک برای مبتلایان به کم‌خونی و زنان باردار بسیار مفید است.

وی با اشاره به مقوی بودن کباب بختیاری بیان کرد: این کباب برای افراد لاغر و اشخاصی که بنیه ضعیف دارند، بسیار مناسب است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کباب بختیاری به علت وجود پروتئین موجب عضله‌سازی بدن می‌شود؛ این کباب نقش موثری در تقویت بینایی و سیستم عصبی افراد دارد.

عظمایی تاکید کرد: کباب بختیاری به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین D موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان به ویژه در افراد مسن جلوگیری می‌کند.

وی تصریح کرد: کباب بختیاری به علت وجود ویتامین‌های A ، C ، گروه ویتامین‌های B و املاح معدنی سبب لطافت و جوانسازی پوستمی‌شود و به تقویت و رشد مو‌ها هم کمک شایانی می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: کباب بختیاری به علت داشتن ویتامین B۱۲ و اسید چرب امگا ۳ تاثیر چشمگیری در رفع استرس، افسردگی و بهبود علائم اوتیسم در کودکان اوتیستیک دارد؛ این کباب برای تقویت بنیه زنان در دوران قاعدگی هم مفید است.

عظمایی یادآور شد: کباب بختیاری به علت وجود ویتامین‌های A ، C ، E و سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

غلبه بر کم‌خونی با کبابی خوشمزه/ کم‌خونی را با کبابی خوشمزه به زانو درآورید

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری (پنج تا ۶ نفر)

گوشت گوسفندی                               ۴۰۰ گرم
فیله مرغ                                              ۴۰۰ گرم
پیاز                                                        ۲ عدد
روغن زیتون                                         به مقدار لازم
زعفران                                                 یک قاشق مرباخوری
کره محلی                                          ۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی                                        پنج تا ۶ عدد
نمک و فلفل سیاه                               به مقدار لازم
جعفری تازه برای تزئین                     به مقدار لازم
لیموترش تازه                                     به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری

– نخست فیله مرغ را خُرد کنید و داخل ظرفی مناسب بریزید.
– پیاز و گوشت گوسفندی را هم خُرد کنید و به فیله مرغ بیفزایید.
– روغن زیتون، زعفران دَم‌کرده، نمک و فلفل سیاه را هم به سایر مواد اضافه کنید.
– مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
– گوشت و فیله مرغ خُرد شده را یکی در میان به سیخ بکشید.
– سیخ‌ها را روی ذغال سرخ شده قرار دهید و مرتب آن‌ها را بچرخانید تا کباب‌ها به خوبی مغزپخت شوند.
– گوجه‌فرنگی‌ها را هم به سیخ بکشید و صبر کنید تا پخته شوند.
– کره محلی را آب کنید سپس آن را روی کباب یا برنج بریزید.
– کباب‌ها را با جعفری و لیموترش تازه تزئین و همراه با نان تازه یا برنج میل کنید.
انتهای پیام/

/باشگاه خبرنگاران

 

 

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=515
  • 40 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.