تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

11

کم‌خونی را با کبابی خوشمزه به زانو درآورید

  • کد خبر : 515
  • 29 خرداد 1397 - 9:11

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی کباب را به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک برای مبتلایان به کم‌خونی مناسب دانست. به گزارش سرویس سلامت پایگاه خبری افق تهران، کباب بختیاری ؛حاوی انواع ویتامین A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، اسید چرب […]

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی کباب را به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک برای مبتلایان به کم‌خونی مناسب دانست.

به گزارش سرویس سلامت پایگاه خبری افق تهران، کباب بختیاری ؛حاوی انواع ویتامین A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، اسید چرب امگا ۳، سدیم، پتاسیم، پروتئین، منیزیم، آهن، کلسیم، اسید فولیک، روی، سلنیوم، کولین و اسید لینولئیک است.

برای بررسی خواص کباب بختیاری و اینکه مصرف این کباب برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص کباب بختیاری

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص کباب بختیاری اظهار کرد: این کباب انرژی زیادی در بدن تولید می‌کند؛ کباب بختیاری به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک برای مبتلایان به کم‌خونی و زنان باردار بسیار مفید است.

وی با اشاره به مقوی بودن کباب بختیاری بیان کرد: این کباب برای افراد لاغر و اشخاصی که بنیه ضعیف دارند، بسیار مناسب است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کباب بختیاری به علت وجود پروتئین موجب عضله‌سازی بدن می‌شود؛ این کباب نقش موثری در تقویت بینایی و سیستم عصبی افراد دارد.

عظمایی تاکید کرد: کباب بختیاری به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین D موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان به ویژه در افراد مسن جلوگیری می‌کند.

وی تصریح کرد: کباب بختیاری به علت وجود ویتامین‌های A ، C ، گروه ویتامین‌های B و املاح معدنی سبب لطافت و جوانسازی پوستمی‌شود و به تقویت و رشد مو‌ها هم کمک شایانی می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: کباب بختیاری به علت داشتن ویتامین B۱۲ و اسید چرب امگا ۳ تاثیر چشمگیری در رفع استرس، افسردگی و بهبود علائم اوتیسم در کودکان اوتیستیک دارد؛ این کباب برای تقویت بنیه زنان در دوران قاعدگی هم مفید است.

عظمایی یادآور شد: کباب بختیاری به علت وجود ویتامین‌های A ، C ، E و سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

غلبه بر کم‌خونی با کبابی خوشمزه/ کم‌خونی را با کبابی خوشمزه به زانو درآورید

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری (پنج تا ۶ نفر)

گوشت گوسفندی                               ۴۰۰ گرم
فیله مرغ                                              ۴۰۰ گرم
پیاز                                                        ۲ عدد
روغن زیتون                                         به مقدار لازم
زعفران                                                 یک قاشق مرباخوری
کره محلی                                          ۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی                                        پنج تا ۶ عدد
نمک و فلفل سیاه                               به مقدار لازم
جعفری تازه برای تزئین                     به مقدار لازم
لیموترش تازه                                     به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری

– نخست فیله مرغ را خُرد کنید و داخل ظرفی مناسب بریزید.
– پیاز و گوشت گوسفندی را هم خُرد کنید و به فیله مرغ بیفزایید.
– روغن زیتون، زعفران دَم‌کرده، نمک و فلفل سیاه را هم به سایر مواد اضافه کنید.
– مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
– گوشت و فیله مرغ خُرد شده را یکی در میان به سیخ بکشید.
– سیخ‌ها را روی ذغال سرخ شده قرار دهید و مرتب آن‌ها را بچرخانید تا کباب‌ها به خوبی مغزپخت شوند.
– گوجه‌فرنگی‌ها را هم به سیخ بکشید و صبر کنید تا پخته شوند.
– کره محلی را آب کنید سپس آن را روی کباب یا برنج بریزید.
– کباب‌ها را با جعفری و لیموترش تازه تزئین و همراه با نان تازه یا برنج میل کنید.
انتهای پیام/

/باشگاه خبرنگاران

 

 

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=515
  • 35 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.