تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تورم شدید حاصل محاسبه نرخ ارز صادراتی فولادی‌ها و پتروشیمی‌ها تغییر رنگ پل طبیعت جهت حمایت از مبتلایان به تالاسمی توسعه حمل و نقل عمومی پایتخت از اولویت‌های مدیریت شهری احتمال وقوع سیل در تهران تخفیف خوراک برای تولیدکننده‌های بنزین از متانول افزایش صادرات تجهیزات نفتی ایران به ۷ میلیارد یورو تکذیب بدهی ۶۰ هزار میلیارد تومانی پتروشیمی‌ها به شرکت گاز جزئیات قرارداد دو میلیارد یورویی شهرداری تهران برای خرید اتوبوس‌های برقی باغی با ۱۱ قنات در تهران برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو طرحی برای اخذ مالیات از دلال‌ها کاهش مرادات اقتصادی با تعطیلی پنجشنبه‌ها انتقاد از خام فروشی در صنعت فولاد ارائه گزارش‌های مالی نمایانگر نظارت و شفافیت در شورا انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله خطر افزایش شیوع «آسم» با مصرف غذاهای فرآوری‌شده معرفی باغ دلگشا خوی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب محکومیت استقلال در آستانه بازی با ذوب‌آهن ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با نساجی الزام فولادسازان به اختصاص ۵ درصدی تولید به احداث نیروگاه خورشیدی مجلس دوازدهم بنیانگذار مجلس نوین در ایران صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در ابتدای ۲۰۲۴ ضرورت جرکت به سوی توسعه انرژی پاک هیدروژن ضرورت اتصال دوربین‌های ادارات در لایحه حجاب و عفاف به فراجا تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی پیش‌بینی قیمت مسکن در ماه‌های آینده تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر اعتماد به‌ نفس واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح پارک لاله در زمین‌های اطراف تهران اعلام زمان تمدید قرارداد بازیکنان استقلال رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر اعلام نرخ شهریه مدارس غیردولتی

4

ساماندهی ۲۱ هزار معتاد متجاهر/ ۳۶ هزار میلیارد تومان به بانک شهر بدهکاریم

  • کد خبر : 100588
  • 15 شهریور 1401 - 12:19
ساماندهی ۲۱ هزار معتاد متجاهر/ ۳۶ هزار میلیارد تومان به بانک شهر بدهکاریم
شهردار تهران با اشاره به اینکه ۳۶ هزار میلیارد تومان به بانک شهر بدهکاریم، بیان کرد: سالانه ۱۳ هزار میلیارد تومان بدهی روی دوش ما قرار می گیرد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، علیرضا زاکانی روز سه شنبه با حضور در نودمین جلسه شورای شهر با بیان اینکه ما در حالی کار را شروع کردیم که هم شهر، هم شهروند و هم مدیریت شهری حال مناسب و خوشی را که انتظار هست، نداشتند.

زاکانی گفت: علت این موضوع، عدم عمل و جهت گیری نامناسبی بود که مدیران شهری گذشته داشتند.

وی با بیان اینکه شهر ما از ترافیک، آلودگی هوا، کمبود مسکن و فرسودگی کالبدی رنج می برد، افزود: با کمبود سرانه ها مردم مشکلات را تحمل می کردند، شهروندان از بی توجهی ها دلخوری داشتند؛ آنچه که در شهر مهم است شهروند است که باید در ایمنی، آسایش، امنیت و زمینه رشد روحی و حرکت در مسیر پیشرفت قرار بگیرد تا با اطمینان این مسیر را دنبال کند اما مردم ناراضی بودند.

زاکانی ادامه داد: مدیریت شهری به یک روزمرگی دچار بود و به تعبیر خودشان، علت آن تنش مالی بود که شهرداری دو سال و نیم از آن رنج می برد و سه ماه حقوق را هم با قرض پرداخته بودند.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یک هزار و ۱۰۰ هکتار منطقه کن که عمده آن باغات است و ۷۰ هکتار اصل محله است، قرار شد مورد بازبینی قرار بگیرد، این باغات از گهربارترین و ارزشمندترین نقاط تهران به شمار می روند. تأکید بر این بود که قواعد برای زمین های یک هکتار به بالا اجرایی شود و بنابر نقشه سال ۱۳۵۴ بیش از ۶۶ درصد زیر دو هزار متر بود و قاعده گذار متوجه نبود که ۹۹ درصد مردم از این قاعده متضرر می شوند و ۱۵ هزار نفر در معرض آسیب و خطر قرار می گیرند. به طوری که با اندک حادثه ای، هیچ کسی دسترسی به آنها نخواهد داشت.

وی اظهار کرد: کن با همان فرسودگی باقی ماند و علت آن بد مسکنی و کمبود مسکن و نوع نگاهی بوده که از قبل رسوخ کرده است. قرار شد ما تصمیم بگیریم که پس از کمیسیون ماده پنج، در جمع مردم حضور پیدا کردیم و مردم اعلام کردند که ۳۵ سال است دنبال راهکار هستند مهمترین مسیری که سال گذشته تا امروز طی کردیم توجه به مردم بود و شورای ششم و مدیریت شهری سیاست توجه مردم را در دستور کار قرار داد. معتقدیم جز با تحول، نمی توان انباشتگی مشکلات شهر را رفع کرد.

زاکانی با بیان اینکه شهر باید نوسازی شود و نمی توان کاریکاتوری آن را رشد داد، افزود: ما به گذشته نگاه کردیم و هر که کار خوب انجام داده بود تقدیر کردیم و از اقدامات بد عبرت گرفتیم. از داشته های گذشته استفاده می کنیم و از کاستی ها تجربه کسب می کنیم و توجه خود را به نقاط قوت معطوف می کنیم. ما در مورد آینده صحبت می کنیم چون گذشته سرمایه ماست.

وی با بیان اینکه بزرگترین کار ما این بود که مشغول به کار شدیم و هرچه سخن گفتند هیچ نگفتیم، تاکید کرد: این سکوت به این معنا نبود که پاسخی نداشتیم بلکه مشغول به کار بودیم. در همان ۱۰ روز اول، با تلاش معاونت اقتصادی اعلام کردیم که از تنش اقتصادی خارج می شویم و از این تنش خارج شدیم.

شهردار تهران با بیان اینکه طعنه های زیادی شنیدیم اما تحمل کردیم و ۱۰ روزه مشکل شهر را حل کردیم، تاکید کرد: امروز یک سال و چهار روز است که در خدمت شهر هستیم و یک روز هم قرض نگرفتیم و بیست و هشتمین روز هر ماه حقوق کارکنان را تسویه کردیم.

وی با بیان اینکه شهر نیازمند تحول همه جانبه است گفت: شهر به رشد موزون نیاز دارد و برای این موضوع نیاز داریم که پیشرفت را هدف گذرای کنیم و امکان ندارد با انبوه مشکلات بتوانیم بدون زیر بار کار رفتن، این موارد را برطرف کنیم. می توان کار کرد و ما مسئولیت پذیری پیشه کردیم و در تمام حوزه های شهری که مواردی از آن به ما ارتباطی نداشت، مسئولیت پذیرفتیم.

ساماندهی ۲۱ هزار معتاد متجاهر

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر مدیریت برگرفته از شهر باور شود می تواند کوه را جابجا کند؛ لذا اعلام کردیم که مدیریت شهری ششم مسئولیت پذیر است و به همین دلیل به دنبال مسائل اجتماعی رفتیم. برخی گفتند اگر به این سمت بروید در باتلاق گیر می کنید اما سرافرازیم و امروز ۲۱ هزار معتاد متجاهر ساماندهی شدند چون این افراد پاره تن ما هستند و با نگاه اعتقادی جلو رفتیم.

زاکانی با بیان اینکه به سراغ معتادانی رفتیم که هیچ نهادی به آنها توجه نمی کرد، گفت: سه هزار و ۳۰۰ تخت فعال داریم و هزار و ۸۰۰ تخت نیز در هفته آینده به تخت ها اضافه خواهد شد. هیچ نهادی در این زمینه به اندازه شهرداری تلاش نکرده است. ما منیت را زیر پا گذاشتیم و تمام دستگاه ها را سهیم کردیم.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی با تمام قامت و دیگر نهادها و دستگاه های مربوطه همه آمدند و منیت ها کنار گذاشته شد. اگر با افتخار می گوییم سه هزار و ۳۰۰ تخت آماده داریم اساس را روی خدمت و توجه به مردم قرار دادیم.

شهردار تهران با بیان اینکه اصل را بر سرمایه اجتماعی، رضایت مردم و جلب رغبت مردم برای مشارکت قرار دادیم گفت: راه طی شده را بر اساس تحول سخت و کالبدی قرار دادیم و برای سال ۱۴۱۰ چشم اندازی تعریف کرده ایم که تهران الگوی جهان اسلام شود.

وی خاطرنشان کرد: تحول به تحول روحی به عنوان شهروند الگو و تحول فناوری برای شهر هوشمند مورد توجه قرار گرفت.

شهردار پایتخت با بیان اینکه ۹۶ درصد از مدیران از بدنه شهرداری انتخاب شدند، افزود: ما وظیفه داشتیم حقوق و مسکن کارکنان را دنبال کنیم و زمانی که حقوق ۱۰ درصد افزایش یافت ما ۱۶ درصد را نیز از مسیر دیگری دنبال کردیم چون حقوق آنها پیش از این تضییع شده بود. تلاش کردیم خود را فدای آتش نشانان کنیم تا آنها خود را فدای ملت کنند.

وی با بیان اینکه تحول کالبدی را در قالب معاونت های فنی و عمرانی، حمل و نقل، خدمات شهری، شهرسازی و چنین معاونت هایی قرار دادیم، گفت: در این خصوص ۱۲ سیاست و ۹۰ کلان پروژه تعریف شد همچنین دیگر بخش ها نیز در قالب طرح تحول نرم قرار داده شد.

زاکانی با بیان اینکه تحول سوم ما تحول فناورانه بود، گفت: ما پیش از هجمه فناورانه به شهرداری، زمینه ها را فراهم کرده بودیم که شهر فناورانه را خلق کنیم.

وی با بیان اینکه اکنون ۳۲۵ ایستگاه مترو در شهر داریم، گفت: اگر به شعاع ۸۰۰ متر به نوسازی مبتنی بر الگوی خودمان اقدام کنیم همزمان چند اتفاق می افتد اتفاق اول این است که شهر ایمن خواهد شد، این ایستگاه ها ۴۹.۸ درصد پارسل های تهران را ایمن خواهد کرد.

شهردار پایتخت با بیان اینکه ما منفعل نیستیم و فعالیم، اظهار داشت: با نگاه دقیق معمارانه، هویت شهر را تغییر خواهیم داد و مسکن مردم را تأمین خواهیم کرد بالغ بر ۹ میلیون نفر در تهران ساکن هستند و یک میلیون واحد مسکونی کم داریم همچنین ایجاد ایمنی و آسایش در شهر نیز در دستور کار ماست و تکمیل زیرساخت های حمل و نقل عمومی نیز در سرفصل بعدی برنامه های ما قرار دارد همچنین در کوتاه مدت روی اتوبوس سرمایه گذاری می کنیم و باید دو هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به پنج هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برسد.

زاکانی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه از دولت، مجلس و دستگاه قضایی برای حمایت از شهرداری تقدیر می کنیم، گفت: تا هفته قبل مجموعه های حقوقی ۳۱ هزار میلیارد تومان در محاکم، حکم به نفع شهرداری دریافت کردند و ۳۷۵ میلیارد تومان نیز حق با مردم بود.

بازگشت ۸هزار میلیارد تومان املاک به شهرداری

وی با اعلام اینکه هشت هزار میلیارد تومان املاک به شهرداری در یک سال گذشته بازگشت، افزود: برخی می گفتند این موضوع امکان دارد اما محقق شد همچنین ۷۵ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته در شهر وجود داشت و تا امروز ۱۸ هزار میلیارد تومان از طلب شهرداری های کشور که بخش عمده آن به شهرداری تهران تعلق دارد به عنوان بدهی در نظر گرفته شد. ما در تهران روی گنج خوابیدیم و عده ای که نتوانستند عرضه نداشتند.

۳۶ هزار میلیارد تومان به بانک شهر بدهکاریم

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۳۶ هزار میلیارد تومان به بانک شهر بدهکاریم، گفت: سالانه ۱۳ هزار میلیارد تومان بدهی روی دوش ما قرار می گیرد.

وی از قرار گرفتن دو ملک شهرداری در بورس پس از چند ماه تلاش خبر داد و گفت: در حوزه کارکردی مسیری تا امروز طی شد و مهم برای ما جهت اقدامات است، اینکه هزار و ۲۵۰ هکتار بوستان در ۱۰ نقطه احداث شد و در مترو، اتوبوسرانی چه اقداماتی انجام شد، اعلام می شود اما مهم این است که از سه هفته گذشته طرح هایی را در مقیاس شهر افتتاح کردیم.

تمام پروژه های فنی و عمرانی در شهر کلید خورده است

وی با بیان اینکه تمام پروژه های فنی و عمرانی در شهر کلید خورده است، افزود: پروژه شهید شوشتری آغاز شده و پروژه شهید بروجردی در ۴.۸ کیلومتر بزرگراه امسال مردم را از رنج نجات خواهد داد. پروژه یادگار امام (ره) کلنگ زنی شد و در حال عملیات عمرانی در این پروژه هستیم.

شهردار پایتخت با بیان اینکه به دنبال مناقصه برای طرح متوسلیان هستیم گفت: سه تقاطع از ۹۸ تقاطع افتتاح شد و ۱۸ تقاطع نیز تا پایان سال بهره برداری خواهد شد.

۱۰ هزار واحد مسکونی آماده کلنگ زنی در منطقه۱۸

وی با بیان اینکه کلان پروژه ما در موضع کالبدی این است که بتوانیم بر محور محلات در نوسازی شهری و بر مدار حمل و نقل عمومی، کل شهر را نوسازی کنیم، افزود: با این اقدامات تمام شهر به گل شهر تبدیل خواهد شد. ۱۰ هزار واحد مسکونی آماده کلنگ زنی در منطقه ۱۸ است و هفته گذشته پنج هزار واحد کلنگ زنی شد.

هر کجای کشور نیاز بود ما حاضر شدیم

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انقلاب به ما یاد داد که ما می توانیم، گفت: در تحول کالبدی توجه به خدمات برای ما موضوعیت داشت و هر کجای کشور نیاز بود ما حاضر شدیم؛ در متروپل و حادثه سیل با افتخار حضور یافتیم چراکه ما کل واحد هستیم.

به گفته وی، هزار و ۵۰۰ هکتار توسعه فضای سبز آغاز شده است و بوستان ۱۶ هکتاری ایرانیان در منطقه ۱۹ هفته آینده افتتاح خواهد شد.

تحول عظیم در حوزه پسماند

شهردار تهران با بیان اینکه ۵۳ هزار مخزن در سطح شهر موجود است که پوششی برای آن در حال طراحی است، گفت: در داخل شهر ۶۴ پیمانکار طرح داریم که به هشت پیمانکار تبدیل می شود تمام مشکلات از جمله فعالیت کتفی ها و کولی ها برطرف خواهد شد. پیمانکاران مکلف هستند هشت حوزه را مجهز کنند که ماحصل تجهیز آن، کاهش ورودی به آرادکوه خواهد بود. باید پسماند در داخل شهر به کمپوست و گرانول تبدیل شود همچنین تصریح کرد: قراردادهایی در حال انعقاد است و از این تعداد، سه طرح ام آر اف تا پایان سال افتتاح خواهد شد.

حق با مردم است/ مخازن زباله درپوش‌دار می‌شوند

وی با بیان اینکه در ۱۲۳ ناحیه شهر طراحی و پوشش مخازن پسماند آغاز خواهد شد، گفت: بخشی از این مخازن نیز نیاز به نوسازی دارد. ۱۵ هزار مخزن تأمین و جایگزین خواهد شد چراکه حق با مردم است.

زاکانی با اشاره به تفکیک پسماند از مبدا در داخل شهر، خاطرنشان کرد: در خارج از شهر نیز در دماوند برای پسماند ساختمانی و زباله سوز هزار و ۱۰۰ تنی برنامه ریزی شده و ۶۰ هکتار برای بارانداز شهرک بازیافت در آراد کوه نیز پیش بینی شده است.

شهردار تهران گفت: ما از دو هفته پیش طرح خدمت و آبادانی را آغاز کرده ایم. ۴۳ شرکت و سازمان داریم که اگر همه اینها پای کار بیایند می توانند در طول یک هفته مناطق را آباد کنند.

خرید دو کارخانه آسفالت تا پایان سال

وی از خرید دو کارخانه آسفالت و افتتاح آن تا پایان سال خبر داد و افزود: ۵۶۰ هزار تن در سال گذشته آسفالت ریزی صورت گرفت که عمده آن در ۶ ماه پایانی سال قبل بود که در پنج ماه ابتدایی امسال به ۴۰۰ هزار تن رسید.

زاکانی ضمن تقدیر از تمام معاونت ها، یادآور شد: ما در مسیری که پیش می رویم، تمام اقدامات را جزء گزارش یک ساله خود لحاظ و منتشر خواهیم کرد و این گزارش را با رسانه ها در میان خواهیم گذاشت.

وی با اشاره به حمله سایبری به شهرداری تهران، اظهار کرد: تمام سامانه های حیاتی در دسترس است اما برخی سامانه های قدیمی به دلیل اشکالات امنیتی هنوز بازنگشته اند که به مشکل برخورد نکنیم.

پرداخت یکپارچه الکترونیک و استفاده از کیف پول

شهردار تهران با بیان اینکه پرداخت یکپارچه الکترونیک و کیف پول آماده است، گفت: این کیف پول در مجموعه های مختلف شهرداری قابل استفاده است و ما وعده داده بودیم که به عنوان پیش درآمد، چیزی را در این کیف پول قرار دهیم.

وی با اعلام اینکه ابرسامانه داخل و خارج از شهرداری در حال راه اندازی است، خاطرنشان کرد: کل خدمات در این ابرسامانه ها ارائه خواهد شد. حضور مردم را با ابرسامانه داخلی شهرداری به حداقل خواهیم رساند. با این ابرسامانه، مردم از فعالیت ها اطلاع پیدا خواهند کرد.

زاکانی با بیان اینکه از سال ۵۸ تا سال قبل ۲۶۳ میدان و بازارچه میوه و تره بار داشتیم، یادآور شد: سال گذشته ۳۱ بازارچه اضافه شد و امسال ۱۰۰ بازارچه اضافه خواهد شد. ۱۲۹ محله بازارچه ندارند که این ظلم است.

وی با اعلام اینکه مجموعه همشهری از زیان دهی خارج شده است، گفت: سازمان فرهنگی و هنری در این مدت کارهای جدی انجام داده و از ۵۰ مجموعه ورزشی از رده خارج، با تلاش ۲۰ مجموعه بر مدار بازگشته و در حال حاضر ۳۰ مجموعه از رده خارج هستند.

شهردار تهران با بیان اینکه ابرپروژه در حوزه نرم توجه به محوریت محلات است، خاطرنشان کرد: ابر پروژه در حوزه فناوری، ایجاد زمینه برای مشارکت عمومی بر بستر هوشمندسازی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=100588
  • 60 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.