تاریخ : یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

شناسایی و پلمب ۴۰۰ خانه پلاک قرمز در پایتخت ضرورت مکان‌یابی محل جدیدی برای مدیریت پسماند تهران افتتاح دهمین یاورشهر برای بانوان رونمایی از «اسطرلاب» دوره سلجوقی در موزه شهر قزوین معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱

2

آبمیوه های باز و لبنیات سنتی مصرف نکنید

  • کد خبر : 30401
  • 26 فروردین 1399 - 9:56
آبمیوه های باز و لبنیات سنتی مصرف نکنید
به گفته یک متخصص تغذیه، مردم بهتر است در شرایط فعلی از خرید و مصرف آبمیوه های باز، لبنیات غیر پاستوریزه سنتی مانند شیر، پنیر، خامه و بستنی خودداری کنند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مرتضی احمدیان، متخصص تغذیه بیان کرد: در نان‌های سنتی، احتمال آلودگی به وسیله محیط عرضه پس از فرآیند پخت وجود دارد از این رو از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان به منظور خنک شدن در میز نانوایی خودداری کنید، ضمن این که از خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی نانوایی‌ها به صورت جدی خودداری کنید.

وی ادامه داد: در صورت استفاده از نایلون برای حمل نان به منزل، آن را داخل خانه نبرید و پس از خارج کردن نان حتما آن را دوربریزید، نان‌های کاملا صنعتی که به صورت بسته‌بندی هستند، آلوده به ویروس کرونا نبوده و استفاده از نان سنتی نیز در صورت حرارت دادن قبل از مصرف مشکلی ایجاد نمی‌کند.

این متخصص تغذیه درخصوص انتقال ویروس کرونا از طریق فرآورده‌های غیرصنعتی اظهار داشت: مردم بهتر است از خرید و مصرف آبمیوه های باز، لبنیات غیر پاستوریزه سنتی مانند شیر، پنیر، خامه و بستنی خودداری کرده و در صورتی که تصور می‌کنند مشکل با جوشاندن شیر سنتی برطرف می شود، بهتر است بدانید جوشاندن شیر از لحاظ تغذیه ای و بهداشتی، اقدام علمی و اصولی به نظر نمی‌رسد.

وی افزود: سبوس برنج، ماکارونی، جو دوسر، گندم سیاه و سایر غلات سبوس دار نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا ایفا می‌کنند زیرا علاوه بر ماندگاری زیاد، آماده سازی ساده و راحتی داشته و  در جذب فیبرها نیز موثر هستند، سیب‌زمینی نیز از مواد غذایی ماندگار و سرشار از کربوهیدرات است و در صورت شست وشو و پخت کامل و صحیح، این مواد غذایی را با پوست مصرف کرد.

احمدیان در خصوص مصرف سوسیس و کالباس اظهار داشت: این محصولات دمای پختشان بالای ۷۰ درجه است، اما در خصوص کالباس احتمال بروز آلودگی ثانویه در هنگام باز کردن بسته بندی اولیه، برش زدن و گذاشتن آن در بسته در مغازه یا مرکز خرید وجود دارد اما در مورد سوسیس این نگرانی وجود ندارد زیرا به صورت بسته بندی اولیه از کارخانه فروخته می‌شود و مصرف کننده در زمان پخت و پز خانگی، بار دیگر آن را در معرض گرمای کافی قرار می‎‌دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=30401
  • 56 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.