تاریخ : یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

مجلس دوازدهم بنیانگذار مجلس نوین در ایران صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در ابتدای ۲۰۲۴ ضرورت جرکت به سوی توسعه انرژی پاک هیدروژن ضرورت اتصال دوربین‌های ادارات در لایحه حجاب و عفاف به فراجا تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی پیش‌بینی قیمت مسکن در ماه‌های آینده تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر اعتماد به‌ نفس واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح پارک لاله در زمین‌های اطراف تهران رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر اعلام نرخ شهریه مدارس غیردولتی تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه افزایش ابتلا به آسم در ایرانی‌ها جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تهران رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی

2

آبمیوه های باز و لبنیات سنتی مصرف نکنید

  • کد خبر : 30401
  • 26 فروردین 1399 - 9:56
آبمیوه های باز و لبنیات سنتی مصرف نکنید
به گفته یک متخصص تغذیه، مردم بهتر است در شرایط فعلی از خرید و مصرف آبمیوه های باز، لبنیات غیر پاستوریزه سنتی مانند شیر، پنیر، خامه و بستنی خودداری کنند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مرتضی احمدیان، متخصص تغذیه بیان کرد: در نان‌های سنتی، احتمال آلودگی به وسیله محیط عرضه پس از فرآیند پخت وجود دارد از این رو از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان به منظور خنک شدن در میز نانوایی خودداری کنید، ضمن این که از خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی نانوایی‌ها به صورت جدی خودداری کنید.

وی ادامه داد: در صورت استفاده از نایلون برای حمل نان به منزل، آن را داخل خانه نبرید و پس از خارج کردن نان حتما آن را دوربریزید، نان‌های کاملا صنعتی که به صورت بسته‌بندی هستند، آلوده به ویروس کرونا نبوده و استفاده از نان سنتی نیز در صورت حرارت دادن قبل از مصرف مشکلی ایجاد نمی‌کند.

این متخصص تغذیه درخصوص انتقال ویروس کرونا از طریق فرآورده‌های غیرصنعتی اظهار داشت: مردم بهتر است از خرید و مصرف آبمیوه های باز، لبنیات غیر پاستوریزه سنتی مانند شیر، پنیر، خامه و بستنی خودداری کرده و در صورتی که تصور می‌کنند مشکل با جوشاندن شیر سنتی برطرف می شود، بهتر است بدانید جوشاندن شیر از لحاظ تغذیه ای و بهداشتی، اقدام علمی و اصولی به نظر نمی‌رسد.

وی افزود: سبوس برنج، ماکارونی، جو دوسر، گندم سیاه و سایر غلات سبوس دار نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا ایفا می‌کنند زیرا علاوه بر ماندگاری زیاد، آماده سازی ساده و راحتی داشته و  در جذب فیبرها نیز موثر هستند، سیب‌زمینی نیز از مواد غذایی ماندگار و سرشار از کربوهیدرات است و در صورت شست وشو و پخت کامل و صحیح، این مواد غذایی را با پوست مصرف کرد.

احمدیان در خصوص مصرف سوسیس و کالباس اظهار داشت: این محصولات دمای پختشان بالای ۷۰ درجه است، اما در خصوص کالباس احتمال بروز آلودگی ثانویه در هنگام باز کردن بسته بندی اولیه، برش زدن و گذاشتن آن در بسته در مغازه یا مرکز خرید وجود دارد اما در مورد سوسیس این نگرانی وجود ندارد زیرا به صورت بسته بندی اولیه از کارخانه فروخته می‌شود و مصرف کننده در زمان پخت و پز خانگی، بار دیگر آن را در معرض گرمای کافی قرار می‎‌دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=30401
  • 52 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.