بر اساس یافته های جدید محققان، یک سیب معمولی، تقریبا ۲۴۰ گرم باکتری معادل ۱۰۰ میلیون باکتری را در خود جای داده است.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، تحقیقات جدید دانشمندان”دانشگاه صنعتی گراتس”(TU Graz) اتریش، نشان میدهد که باکتری های موجود در سیب ۱۰ برابر از باکتری های میوه های دیگر بیشتر است، این میوه پر خاصیت در کنار فیبر اضافی، فلاونوئیدها و طعم دلپذیر، باکتریهایی در خود دارد که مفید یا مضر بودن این باکتریها، به شرایط به محیطی که سیب در آن پرورش پیدا می کند بستگی دارد.
بر اساس این تحقیق، سیبهای ارگانیک انواع بیشتری از باکتریها را داخل خود جای داده و همین مسئله این سیبها را سالمتر و خوشمزه تر از سیبهای دیگر می کند.
پروفسور “گابریل برگ”(Gabriele Berg)، عضو این تیم تحقیقی اظهار داشت: باکتریها، قارچها و ویروسهای موجود در موادغذایی، در روده تجمع می یابندکه با پختن غذا بیشتر این باکتری ها نابود می شوند از این رو میوهها و سبزیجات خام، منابع مهمی از آن ها محسوب می شوند.
تیم تحقیقی برگ ، با ارزیابی میکروبیوم یکی از محبوبترین میوهها یعنی سیب متوجه شدند نزدیک ۸۳ میلیون سیب در سال ۲۰۱۸، تولید شده و تولید این میوه در حال افزایش است.
پژوهشگران، با مقایسه باکتریهای به دست آمده از سیبهای معمولی با باکتریهای موجود در سیبهای تازه و ارگانیک، ، به این نتیجه رسیدند که یک سیب معمولی، تقریبا ۲۴۰ گرم باکتری که معادل ۱۰۰ میلیون باکتری را در خود جای داده است، محققان ساقه، پوست، مغز میوه، دانهها و غلاف گل آن را نیز به صورت جداگانه بررسی کردند.
انتهای پیام/