تاریخ : یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

3

چرا باید مرغ های ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟

  • کد خبر : 118814
  • 09 خرداد 1402 - 15:21
چرا باید مرغ های ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟
مرغ گوشتی یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ مرغ از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

پاسخ به این سوالات بسیار مهم است، زیرا مربوط به سلامت خودمان و خانواده های‌مان است. بر اساس تحقیقات علمی، بهترین سن و وزن برای پرورش و فروش مرغ گوشتی ۴۲ روز و ۱.۸ تا ۲ کیلوگرم است. این دو عامل باعث می شود که:

– کیفیت و طعم گوشت مرغ بهتر شود و فسادپذیری آن کمتر شود
– مصرف خوراک و دارو در پروسه پرورش کاهش یابد و هزینه تولید پایین تر شود
– ریسک ابتلا به بیماری ها، اختلالات قلبی و عروقی، تلفات و نقص عضو در مرغ ها کمتر شود
– تولید چربی در بدن مرغ ها کاهش یابد و باعث جلوگیری از افزایش قند و کلسترول خون در مصرف کننده شود

پس به عنوان یک مصرف کننده هوشمند، باید هنگام خرید مرغ گوشتی، به سن و وزن آن ها توجه کنیم و مرغ های ۴۲ روزه و ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم. این کار نه تنها به سلامت خودمان و خانواده هایمان کمک می کند، بلکه به پرورش دهندگان، فروشندگان و صنعت پرورش مرغ گوشتی نیز حمایت می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=118814
  • 26 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.