تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

3

چرا باید مرغ های ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟

  • کد خبر : 118814
  • 09 خرداد 1402 - 15:21
چرا باید مرغ های ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟
مرغ گوشتی یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ مرغ از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

پاسخ به این سوالات بسیار مهم است، زیرا مربوط به سلامت خودمان و خانواده های‌مان است. بر اساس تحقیقات علمی، بهترین سن و وزن برای پرورش و فروش مرغ گوشتی ۴۲ روز و ۱.۸ تا ۲ کیلوگرم است. این دو عامل باعث می شود که:

– کیفیت و طعم گوشت مرغ بهتر شود و فسادپذیری آن کمتر شود
– مصرف خوراک و دارو در پروسه پرورش کاهش یابد و هزینه تولید پایین تر شود
– ریسک ابتلا به بیماری ها، اختلالات قلبی و عروقی، تلفات و نقص عضو در مرغ ها کمتر شود
– تولید چربی در بدن مرغ ها کاهش یابد و باعث جلوگیری از افزایش قند و کلسترول خون در مصرف کننده شود

پس به عنوان یک مصرف کننده هوشمند، باید هنگام خرید مرغ گوشتی، به سن و وزن آن ها توجه کنیم و مرغ های ۴۲ روزه و ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم. این کار نه تنها به سلامت خودمان و خانواده هایمان کمک می کند، بلکه به پرورش دهندگان، فروشندگان و صنعت پرورش مرغ گوشتی نیز حمایت می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=118814
  • 21 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.