تاریخ : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

3

چرا باید مرغ های ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟

  • کد خبر : 118814
  • 09 خرداد 1402 - 15:21
چرا باید مرغ های ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟
مرغ گوشتی یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ مرغ از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

پاسخ به این سوالات بسیار مهم است، زیرا مربوط به سلامت خودمان و خانواده های‌مان است. بر اساس تحقیقات علمی، بهترین سن و وزن برای پرورش و فروش مرغ گوشتی ۴۲ روز و ۱.۸ تا ۲ کیلوگرم است. این دو عامل باعث می شود که:

– کیفیت و طعم گوشت مرغ بهتر شود و فسادپذیری آن کمتر شود
– مصرف خوراک و دارو در پروسه پرورش کاهش یابد و هزینه تولید پایین تر شود
– ریسک ابتلا به بیماری ها، اختلالات قلبی و عروقی، تلفات و نقص عضو در مرغ ها کمتر شود
– تولید چربی در بدن مرغ ها کاهش یابد و باعث جلوگیری از افزایش قند و کلسترول خون در مصرف کننده شود

پس به عنوان یک مصرف کننده هوشمند، باید هنگام خرید مرغ گوشتی، به سن و وزن آن ها توجه کنیم و مرغ های ۴۲ روزه و ۱.۵ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم. این کار نه تنها به سلامت خودمان و خانواده هایمان کمک می کند، بلکه به پرورش دهندگان، فروشندگان و صنعت پرورش مرغ گوشتی نیز حمایت می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=118814
  • 29 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.