برخی غذاها در روز سیزده به در طرفدران زیادی دارند که هریک دارای خواص فوق العاده ای هستند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، امروز سیزدهم فروردین، روز طبیعت و به اصطلاح سیزده به در است، بر طبق رسم دیرینه مردم در این روز به طبیعت پناه می برند و به تفریح و استراحت در کنار طبیعت می پردازند، غذاهای متنوع و مختلفی را هم در این روز طبخ میکنند، که قصد داریم شما را با خواص غذاهایی مثل آش ترش، آش رشته، جوجه کباب و چلو کباب که از غذاهای مخصوص سیزده به در هستند آشنا کنیم.
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص مهمترین خواص آش ترش یکی از غذاهایی که معمولا در سیزده به در طبخ می شود اظهار داشت: آش ترش یکی از غذاهای مخصوص سیزده به در است که خواص فراوانی دارد که مصرف این غذا برای تمام افراد توصیه میشود، ولی در افرادی که مبتلا به بیماری قند، فشار وچربی خون هستند بسیار مناسب و مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی در ادامه بیان کرد: آش رشته نیز از غذاهای دیگری است که در سیزده به در پخته میشود و طرفداران زیادی هم دارد، آش رشته حاوی مقادیر زیادی کلسیم و فیبر است و علاوه بر این که باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان ها می شود به رفع یبوست نیز کمک میکند.
عظمایی افزود: یکی دیگر از غذاهایی که در روز سیزده به در طرفداران زیادی دارد؛جوجه کباب است، این غذا به علت داشتن پروتئین بالا باعث تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن میشود. همچنین در افرادی که به دلیل داشتن غلظت خون بالا نمیتوانند از گوشت قرمز استفاده کنند بسیار مفید است.
عظمایی در پایان بیان کرد: چلوکباب خاصیت های فراوانی دارد، اما یکی از مهمترین خواص آن تقویت عمومی بدن، افزایش گلبولهای قرمزخون و رفع کمخونی است.
انتهای پیام/