تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

2

آبمیوه های باز و لبنیات سنتی مصرف نکنید

  • کد خبر : 30401
  • 26 فروردین 1399 - 9:56
آبمیوه های باز و لبنیات سنتی مصرف نکنید
به گفته یک متخصص تغذیه، مردم بهتر است در شرایط فعلی از خرید و مصرف آبمیوه های باز، لبنیات غیر پاستوریزه سنتی مانند شیر، پنیر، خامه و بستنی خودداری کنند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مرتضی احمدیان، متخصص تغذیه بیان کرد: در نان‌های سنتی، احتمال آلودگی به وسیله محیط عرضه پس از فرآیند پخت وجود دارد از این رو از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان به منظور خنک شدن در میز نانوایی خودداری کنید، ضمن این که از خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی نانوایی‌ها به صورت جدی خودداری کنید.

وی ادامه داد: در صورت استفاده از نایلون برای حمل نان به منزل، آن را داخل خانه نبرید و پس از خارج کردن نان حتما آن را دوربریزید، نان‌های کاملا صنعتی که به صورت بسته‌بندی هستند، آلوده به ویروس کرونا نبوده و استفاده از نان سنتی نیز در صورت حرارت دادن قبل از مصرف مشکلی ایجاد نمی‌کند.

این متخصص تغذیه درخصوص انتقال ویروس کرونا از طریق فرآورده‌های غیرصنعتی اظهار داشت: مردم بهتر است از خرید و مصرف آبمیوه های باز، لبنیات غیر پاستوریزه سنتی مانند شیر، پنیر، خامه و بستنی خودداری کرده و در صورتی که تصور می‌کنند مشکل با جوشاندن شیر سنتی برطرف می شود، بهتر است بدانید جوشاندن شیر از لحاظ تغذیه ای و بهداشتی، اقدام علمی و اصولی به نظر نمی‌رسد.

وی افزود: سبوس برنج، ماکارونی، جو دوسر، گندم سیاه و سایر غلات سبوس دار نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا ایفا می‌کنند زیرا علاوه بر ماندگاری زیاد، آماده سازی ساده و راحتی داشته و  در جذب فیبرها نیز موثر هستند، سیب‌زمینی نیز از مواد غذایی ماندگار و سرشار از کربوهیدرات است و در صورت شست وشو و پخت کامل و صحیح، این مواد غذایی را با پوست مصرف کرد.

احمدیان در خصوص مصرف سوسیس و کالباس اظهار داشت: این محصولات دمای پختشان بالای ۷۰ درجه است، اما در خصوص کالباس احتمال بروز آلودگی ثانویه در هنگام باز کردن بسته بندی اولیه، برش زدن و گذاشتن آن در بسته در مغازه یا مرکز خرید وجود دارد اما در مورد سوسیس این نگرانی وجود ندارد زیرا به صورت بسته بندی اولیه از کارخانه فروخته می‌شود و مصرف کننده در زمان پخت و پز خانگی، بار دیگر آن را در معرض گرمای کافی قرار می‎‌دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=30401
  • 50 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.