تاریخ : سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو ضرورت رسیدگی شهرداری تهران به وضعیت کارگرانش باشگاه پرسپولیس منتظر تایید سرمربی برزیلی مسجد جامع ارومیه واجد شرایط ثبت در میراث جهانی زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس افق تمدنی ایران برای خودکفایی در تولید و صادرات برق موج افزایشقیمت‌ها در محصولات پتروشیمی ضرورت مشارکت مجتمع‌های پتروشیمی در جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اشتغالزایی برای معتادان متجاهر بهبودیافته پله نوردی باعث افزایش طول عمر حمل و نقل عمومی از موضوعات مهم این دوره شورای شهر تهران جزئیات افزایش مستمری بازنشستگان رشد ۲۱ درصدی صنعت گردشگری ایران پیش‌بینی صادرات ۱۰ میلیارد دلاری فولاد در سال ۱۴۰۳ ارتباط مصرف غذاهای ناسالم با اختلالات حافظه وزش باد شدید و رگبار باران در تهران جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام جزییات پیشنهاد دولت برای تغییر حقوق کارگران اصلاح طرح شفافیت قوای سه‌گانه ضرورت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین

3

۲ عامل افسردگی و اضطراب

  • کد خبر : 98578
  • 30 آبان 1401 - 8:13
۲ عامل افسردگی و اضطراب
نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که مصرف قند و چربی باعث ایجاد افسردگی و اضطراب می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ طبق بررسی محققان ،مردان و زنان ۱۷ تا ۳۵ ساله، علائم افسردگی ۳ هفته پس از تغییر رژیم غذایی سالم کاهش یافت.این مطالعه شامل ۷۶ نفر بود که در دو معیار افسردگی و اضطراب نمره بالایی کسب کردند.

آن‌ها دارای علائم متوسط ​​یا شدید افسردگی بودند و همچنین در یک پرسشنامه در مورد مصرف غذا‌های غنی از چربی و قند امتیاز بالایی کسب کردند.

شرکت کنندگان به مدت ۳ هفته به دو گروه تقسیم شدند، گروه اول رژیم غذایی خود را تغییر داد، در حالی که گروه دوم به خوردن آنچه عادت داشتند ادامه دادند.

از جمله دستورالعمل‌های رژیم غذایی پیشنهادی، افزایش مصرف سبزیجات به ۵ وعده در روز، میوه‌ها به ۲ یا ۳ وعده در روز، غلات کامل به ۳ وعده در روز، پروتئین بدون چربی به ۳ وعده در روز، محصولات لبنی بدون افزودنی شیرین کننده به ۳ وعده در روز و ماهی تا ۳ وعده در هفته بود.

این برنامه همچنین مصرف روزانه سه قاشق غذاخوری آجیل و دانه ها، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق چایخوری زردچوبه و دارچین را توصیه کرد.پس از ۳ هفته، میانگین نمرات افسردگی در گروهی که تغییر رژیم غذایی را پذیرفته بود، به حد نرمال رسید.

در حالی که در گروه با رژیم غذایی که تغییری در روند تغذیه خود نداده بود، نمرات افسردگی بالاتر از قبل بود یا همانند قبل باقی مانده بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=98578
  • 22 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.