تاریخ : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

3

تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن

  • کد خبر : 97800
  • 20 مرداد 1401 - 12:44
تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن
متخصص تغذیه بیان کرد: کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره‌وری بدن نیز کمک می‌کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یلنا تیخومیرووا متخصص تغذیه در روسیه می‌گوید که کاهش نسبت کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی به بهبود تفکر خلاق کمک می‌کند.

این متخصص خاطرنشان کرده است که کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره وری بدن نیز کمک می‌کند.

طی روند کاهش وزن، پف‌کردگی همراه با چربی اضافی از بین می‌رود، شادابی پوست بهبود می‌یابد، سلولیت کمتر ایجاد می‌شود و تورم پا تقریباً از بین می‌رود. مهم‌ترین نکته این است که کاهش میزان کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی منجر به عملکرد بهتر ماهیچه‌ها و رشد تفکر خلاق می‌شود، زیرا زمانی که بدن از مواد قندی سرشار نباشد، بازدهی بیشتری پیدا می‌کند.

این متخصص روس، با اشاره به اینکه تمام کشور‌های دنیا با مسئله چاقی و اضافه وزن درگیر هستند تأکید کرد: همه بیماری‌های اصلی با چاقی و اضافه وزن یعنی افزایش چربی ناشی از مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها مرتبط هستند. بر این اساس، ترک مصرف مواد قندی فوایدی برای بدن به همراه دارد.

کربوهیدرات‌ها به ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند کربوهیدرات‌های ساده شیرین هستند مانند – گلوکز، ساکارز و فروکتوز که در تمام غذا‌های شیرین (قند، نوشیدنی‌های شیرین، آب میوه ها، و میوه ها) یافت می‌شود. کربوهیدرات‌های پیچیده نیز فیبر‌های غذائی و نشاسته هستند که در برخی از انواع نان، شیرینی و غلات مانند برنج، گندم سیاه، بلغور، ماکارونی، آرد گندم و … وجود دارد.

وی تصریح کرد: جمع آوری کربوهیدرات، به استثنای فیبر غذایی، در بدن به گلوکز تبدیل می‌شود که غذای سلول‌ها است؛ بنابراین اگر فردی بیش از نیاز بدن گلوکز مصرف کند، به چربی تبدیل می‌شود.

این پزشک روس گفت: از این رو قبل از هر چیز کسانی که از اضافه وزن و چاقی رنج می‌برند، باید مصرف کربوهیدرات‌ها را کاهش دهند و از افزودن شکر به چای و قهوه یا خوردن مقادیر زیاد گندم سیاه خودداری کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97800
  • 27 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.