اخبار داغ

مظلوم | چرا جمهوری اسلامی مظلوم است؟ استقبال مردم تهران از آتش زدن پرچم! ریشه شعار زن زندگی آزادی از کجاست؟ وزارت میراث فرهنگی تعارف را با کارخانه سیمان کنار بگذارد نخستین تسویه معاملاتی با اوراق گام در بورس کالا کلید خورد رشد شاخص بازار سهام ایران علارغم بی‌ثباتی نرخ ارز بیانیه جعلی به اسم طلاب در رسانه‌های ضد انقلاب قرارگیری طلا در مرز حساس اعلام متوسط قیمت خانه در تهران واگذاری سهام عدالت تا قبل از پایان سال قیمت امروز انواع گوشی سامسونگ در بازار خبر خوش برای بازنشستگان بورس منفی ماند بیانیه‌ی تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون حوادث اخیر کشور لزوم برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی؛ تبادل نظرات نسل امروز برای آینده ایران پیشروی قیمت دلار و یورو معاینه فنی رایگان برای تاکسیرانان پایتخت دو ستاره قطعی کی روش برای جام جهانی صدور احکام رتبه‌بندی برخی از معلمان در مهرماه انتشار فراخوان ثبت‌نام اهالی رسانه در جشنواره فیلم کوتاه تهران

1

تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن

  • کد خبر : 97800
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن
متخصص تغذیه بیان کرد: کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره‌وری بدن نیز کمک می‌کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یلنا تیخومیرووا متخصص تغذیه در روسیه می‌گوید که کاهش نسبت کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی به بهبود تفکر خلاق کمک می‌کند.

این متخصص خاطرنشان کرده است که کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره وری بدن نیز کمک می‌کند.

طی روند کاهش وزن، پف‌کردگی همراه با چربی اضافی از بین می‌رود، شادابی پوست بهبود می‌یابد، سلولیت کمتر ایجاد می‌شود و تورم پا تقریباً از بین می‌رود. مهم‌ترین نکته این است که کاهش میزان کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی منجر به عملکرد بهتر ماهیچه‌ها و رشد تفکر خلاق می‌شود، زیرا زمانی که بدن از مواد قندی سرشار نباشد، بازدهی بیشتری پیدا می‌کند.

این متخصص روس، با اشاره به اینکه تمام کشور‌های دنیا با مسئله چاقی و اضافه وزن درگیر هستند تأکید کرد: همه بیماری‌های اصلی با چاقی و اضافه وزن یعنی افزایش چربی ناشی از مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها مرتبط هستند. بر این اساس، ترک مصرف مواد قندی فوایدی برای بدن به همراه دارد.

کربوهیدرات‌ها به ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند کربوهیدرات‌های ساده شیرین هستند مانند – گلوکز، ساکارز و فروکتوز که در تمام غذا‌های شیرین (قند، نوشیدنی‌های شیرین، آب میوه ها، و میوه ها) یافت می‌شود. کربوهیدرات‌های پیچیده نیز فیبر‌های غذائی و نشاسته هستند که در برخی از انواع نان، شیرینی و غلات مانند برنج، گندم سیاه، بلغور، ماکارونی، آرد گندم و … وجود دارد.

وی تصریح کرد: جمع آوری کربوهیدرات، به استثنای فیبر غذایی، در بدن به گلوکز تبدیل می‌شود که غذای سلول‌ها است؛ بنابراین اگر فردی بیش از نیاز بدن گلوکز مصرف کند، به چربی تبدیل می‌شود.

این پزشک روس گفت: از این رو قبل از هر چیز کسانی که از اضافه وزن و چاقی رنج می‌برند، باید مصرف کربوهیدرات‌ها را کاهش دهند و از افزودن شکر به چای و قهوه یا خوردن مقادیر زیاد گندم سیاه خودداری کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97800

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی