تاریخ : سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن ضرورت رسیدگی شهرداری تهران به وضعیت کارگرانش افق تمدنی ایران برای خودکفایی در تولید و صادرات برق موج افزایشقیمت‌ها در محصولات پتروشیمی ضرورت مشارکت مجتمع‌های پتروشیمی در جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اشتغالزایی برای معتادان متجاهر بهبودیافته پله نوردی باعث افزایش طول عمر حمل و نقل عمومی از موضوعات مهم این دوره شورای شهر تهران جزئیات افزایش مستمری بازنشستگان رشد ۲۱ درصدی صنعت گردشگری ایران پیش‌بینی صادرات ۱۰ میلیارد دلاری فولاد در سال ۱۴۰۳ ارتباط مصرف غذاهای ناسالم با اختلالات حافظه وزش باد شدید و رگبار باران در تهران جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام جزییات پیشنهاد دولت برای تغییر حقوق کارگران اصلاح طرح شفافیت قوای سه‌گانه ضرورت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین رشد ۵۰ درصدی بودجه گردشگری تهران در سال ۱۴۰۳ ۲۵۰۰ اتوبوس جدید در راه پایتخت تغییر نام جدید باشگاه استقلال تعیین داور بازی‌های حساس استقلال و پرسپولیس رشد ۱۶.۳ درصدی تولید فولاد خام ایران رفتارهای غلط غذایی خانواده عامل اصلی ایجاد بدغذایی تکمیل خطوط هفت گانه مترو تهران تا پایان امسال سازوکار اخذ مالیات بر عایدی سرمایه از اشخاص غیرتجاری افزایش ۱۳ برابری سرمایه‌گذاری خارجی گردشگری در دولت سیزدهم تشخیص زودرس ام اس با آزمایش خون پتروشیمی و فولاد ارزآورترین صنایع در ۱۴۰۲

1

چالش مهم واردکنندگان موبایل

  • کد خبر : 97230
  • 11 مرداد 1401 - 11:52
چالش مهم واردکنندگان موبایل
چالش مهم واردکنندگان موبایل در حال حاضر تخصیص ارز است. واردکنندگان موبایل از ۲۷ اردیبهشت امسال هیچ تخصیص ارزی دریافت نکردند.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، محمدرضا عالیان سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی اظهار داشت: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۸۵۰هزار دستگاه تلفن همراه ذخیره که هنوز خاموش هستند و در شبکه ارتباطی فعال نشده‌اند، وجود دارد. بیش‌بینی می‌شود ظرف یک تا یک ماه و نیم آینده این دستگاه‌ها وارد شبکه ارتباطی کشور شوند.

محمدرضا عالیان گفت: کل واردات موبایل در چهار ماه ابتدایی امسال حدود چهار میلیون دستگاه به ارزش ۹۷۰میلیون دلار بوده که ۱۵۰هزار دستگاه به ارزش حدود ۱۰۰میلیون دلار به‌صورت مسافری وارد کشور شده است.

عالیان افزود: از این این چهار میلیون دستگاهی که در سال ۱۴۰۱ به کشور وارد شد، حدود ۲۴۰هزار دستگاه بالای ۶۰۰دلار بوده است. همچنین بیش از ۶۵هزار دستگاه موبایل بالای ۶۰۰دلار به‌صورت مسافری به کشور وارد شده است‌.

به گفته وی چالش مهم واردکنندگان موبایل در حال حاضر تخصیص ارز است. واردکنندگان موبایل از ۲۷ اردیبهشت امسال هیچ تخصیص ارزی دریافت نکردند. در سال جاری فقط ۳۵۳ شرکت موفق شدند حداقل یک بار واردات انجام دهند، اما در جلسات مشترکی که تاکنون برگزار شده، ذی‌نفعان دولتی قول دادند که شرایط به حالت عادی برگردد.

سخنگوی انجمن موبایل افزود: به عبارت دقیق‌تر ثبت سفارش تلفن همراه‌های ترخیص شده در سال جاری، مربوط به قبل از ۲۷ اردیبهشت بوده که به‌صورت قطره‌چکانی وارد می‌شود.

عالیان با بیان اینکه تخصیص نیافتن ارز باعث شده بسیاری از شرکت‌ها در شرف ورشکستگی باشند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این شرکت‌ها پرسنل زیادی دارند که خطر بیکاری آن‌ها وجود دارد. چرا که اگر وضعیت به همین شکل پیش برود، بخشی از این شرکت‌ها در ماه‌های آینده وجود نخواهند داشت‌.

سخنگوی انجمن موبایل مسئله دیگر این بخش را دپوی کالاها در گمرک عنوان کرد و گفت: بخشی از موبایل‌های وارد شده به دلیل تخصیص نیافتن ارز و تغییر تعرفه‌ها، حداقل دو تا سه ماه است که در گمرک دپو شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97230
  • 38 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.