تاریخ : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

2

تاثیر مصرف غذاهای فرآوری شده بر بیماری‌های قلبی

  • کد خبر : 95972
  • 29 آبان 1401 - 9:41
تاثیر مصرف غذاهای فرآوری شده بر بیماری‌های قلبی
افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با کاهش کیفیت غذایی رژیم‌ها و بیماری‌های مزمن از جمله چاقی، مشکلات متابولیک و بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ محققان اثرات غذاهای فوق فرآوری شده مانند پیتزا، نان سفید و شکلات را بر عملکرد شناختی افراد مسن بررسی کردند.

آنها دریافتند که غذاهای فوق فرآوری شده با کاهش عملکرد زبانی و اجرایی در افراد مسن بدون بیماری مزمن مرتبط است.

آنها اشاره کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است از زوال شناختی جلوگیری کند و خطر زوال عقل را کاهش دهد.

غذاهای فوق فرآوری شده به طور فزاینده ای جایگزین رژیم‌های غذایی سنتی مبتنی بر غذاهای کم فرآوری شده و فرآوری نشده در سراسر جهان شده اند.

غذاهای فرآوری شده معمولاً شامل دو یا سه ماده هستند و عبارتند از:

• سبزیجات کنسرو شده

• آجیل شور

• پنیر

• ماست ساده

غذاهای فوق فرآوری شده حاوی مواد غذایی کامل نیستند، تحت چندین فرآیند صنعتی قرار می‌گیرند و حاوی موادی از جمله طعم دهنده‌ها، رنگ‌ها و افزودنی‌ها هستند. انواع آن عبارتند از:

• تنقلات بسته بندی شده

• شکلات

• غذاهای از پیش آماده شده مانند پیتزا و پاستا

• غلات صبحانه

افزایش مصرف غذاهای فوق فراوری شده با کاهش کیفیت غذایی رژیم‌ها و بیماری‌های مزمن از جمله چاقی، مشکلات متابولیک و بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

محققان دریافتند که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با عملکرد بدتر در آزمون‌های شناختی زبان و عملکرد اجرایی در بین افراد بدون بیماری مزمن مرتبط است. آنها خاطرنشان کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است به بهبود شناخت مختل شده در میان سالمندان کمک کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=95972
  • 63 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.