تاریخ : دوشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تشریح جزئیات جدید از لایحه حجاب غذاهای فوق فرآوری شده عامل آسیب به مغز سرنوشت تاکسی‌های برقی در تهران معافیت مالیاتی ۱۰۰ درصدی برای مالکان خوش حساب تغییر ساعات کاری مراکز معاینه فنی خودروهای پایتخت قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار افزایش نسبی دما در تهران مصرف گاز طبیعی در بخش‌های مختلف اقتصاد ایران نمک دریا آلوده به فاضلاب مانور خاموشی در خطوط ۷ گانه مترو تهران انتقاد از افت فشار آب در مناطق جنوبی تهران انتقاد از خشک شدن درختان در برخی بوستان‌های تهران ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری دولت در بخش انرژی فولادسازان سیاست‌های ارزی موجب افت تولید فولاد افزایش ۱.۱ درصدی تولید فولاد ایران در فروردین سال ۱۴۰۳ افزایش ۸ درصدی صادرات محصولات پتروشیمی راه‌اندازی سایت معرفی شهروندان نمونه پایتخت تا سال آینده جزئیات رونمایی از الواح هخامنشی استرداد شده از آمریکا ممنوعیت فروش داروهای گیاهی در عطاری‌‌ها حمایت از شایسته‌سالاری تنها راه مقابله با فساد آغاز نوبت‌گیری جهش تحصیلی شهرستان‌های استان تهران از امروز مشکلات تیروئید از شایع‌ترین اختلالات غدد اصلاح مصوبه نماهای ساختمان در تهران پیش‌بینی وزش باد شدید و گرد و خاک در برخی نقاط تهران ضرورت اعلام طرح سوال از شهردار به ریاست شورا جزئیات سرقت از تکیه بیگلربیگی کرمانشاه آغاز طرح حذف کارت‌های بانکی حیرت انگیزترین باغ‌های تهران جهش و تحول صنعت نفت در دولت سیزدهم ابلاغ مصوبه استمرار اجرای طرح کالابرگ در سال ۱۴۰۳ تصویب افزایش ۳۰ درصدی بهای خدمات مراکز فرهنگی و هنری شهرداری تهران افزایش سرعت تکمیل پروژه‌های شهری تاثیر دهانشویه چای سبز در مقابله با بیماری لثه کنترل نوسان قیمت مسکن با اجرای قانون ساماندهی بازار مسکن اثر تعطیلی شنبه‌ها بر دخل و خرج دولت اتمام ذخایر سنگ آهن تا ۱۹ سال آینده

2

افزایش خطر نارسایی قلبی بعد از درمان سرطان

  • کد خبر : 94564
  • 12 تیر 1401 - 12:26
افزایش خطر نارسایی قلبی بعد از درمان سرطان
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد بازماندگان سرطان که از بیماری جان سالم به‌در بردند، در آینده بیشتر در معرض مشکلات قلبی هستند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دریافتند که در مقایسه با سایر افراد، بازماندگان سرطان ۴۲ درصد بیشتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند که به احتمال زیاد به دلیل آسیب ناشی از درمان سرطان است.

دکتر «روبرتا فلوریدو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی جانز هاپکینز در مریلند، گفت: «برخی شیمی‌درمانی‌ها می‌توانند به قلب آسیب برسانند و پرتودرمانی در منطقه قفسه سینه نیز می‌تواند بر قلب تأثیر بگذارد. بنابراین ممکن است این روش‌های درمانی در درازمدت خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهند.»

محققان مشاهده کردند خطر نارسایی قلبی بعد از سرطان بالا بود: ۵۲ درصد. خطر سکته نیز ۲۲ درصد افزایش یافت. با این حال، خطر بالاتری برای حمله قلبی یا بیماری عروق کرونر وجود نداشت.

برای این مطالعه، محققان داده‌هایی را در مورد بیش از ۱۲۴۰۰ مرد و زن جمع‌آوری کردند که بخشی از مطالعه بررسی خطر بیماری‌های قلبی عروقی از سال ۱۹۸۷ تا ۲۰۲۰ بودند. از بین شرکت‌کنندگان، بیش از ۳۲۰۰ نفر در این مدت به سرطان مبتلا شدند.

این مطالعه نشان داد افرادی که در بالاترین خطر ابتلاء به بیماری قلبی قرار داشتند، بازماندگان سرطان سینه، ریه و روده بزرگ بودند.

سرطان‌های خون و لنفاوی نیز خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهند.

از سوی دیگر، در مورد سرطان پروستات چنین نبود. فلوریدو گفت: «این سرطان به ندرت با درمان‌های تهاجمی که می‌تواند بر قلب تأثیر بگذارد، درمان می‌شود.»

وی افزود: «مشکلات قلبی ممکن است در طول درمان سرطان یا ماه‌ها یا سال‌ها پس از آن ایجاد شود.»

فلوریدو می‌گوید: «این واقعیت که شما در طول شیمی درمانی به نارسایی قلبی مبتلا نشدید به این معنی نیست که ۱۰ تا ۱۵ سال بعد هم نخواهید شد. شما همیشه در معرض خطر بیشتری برای ابتلاء به نارسایی قلبی نسبت به بیمارانی هستید که این درمان‌ها را دریافت نکرده‌اند.»

وی افزود: «در عین حال، بازماندگان سرطان باید اقدامات مناسبی برای کاهش خطر بیماری قلبی خود انجام دهند.»

این یافته‌ها نشان می‌دهد که بازماندگان بزرگسال سرطان ممکن است به تشخیص و نظارت بیشتر برای بیماری‌های قلبی عروقی و نارسایی قلبی و استراتژی‌های پیشگیری از نارسایی قلبی نیاز داشته باشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=94564
  • 24 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.