افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

ضرورت تبدیل آذربایجان غربی به قطب تولید طلای ایران افتتاح دفتر مطالعات راهبردی پتروشیمی تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده صدور مجوز تولید ۱۵۰ میلیون تن فولاد جدیدترین قیمت اجاره خانه‌ در سلسبیل تهران ضرورت نوسازی بافت‌های فرسوده تهران ناترازی انرژی مانع از تحقق کامل شعار جهش تولید افزایش دستمزدها گام بلندی به سوی عدالت اجتماعی رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی در ۹ ماهه امسال افتتاح ۴ ایستگاه متروی پایتخت در بهار ۱۴۰۴ بارش در تهران از آخرین روز سال افزایش بلیت باغ پرندگان در سال آینده تصویب لایحه تفریغ بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران اعلام ویژه برنامه‌های نوروزی موزه ملک افزایش ۱۷۰ کیلومتری متروی تهران راه ادویه تنها مسیر ایران برای بازگشت به شکوه گردشگری تاثیر ورزش بر عملکرد مغز جریمه میلیاردی باشگاه پرسپولیس تایید محکومیت پرسپولیس در کمیته استیناف استرس از عوامل موثر بر افزایش وزن کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده

3

برای کاهش فشار خون چه چیزی بخوریم؟

  • کد خبر : 94277
  • ۰۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
برای کاهش فشار خون چه چیزی بخوریم؟
نتایج تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف بیشتر مواد طبیعی می‌تواند فشار خون را کاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی هستند که عمدتا در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.

تنوع در میکروبیوتای روده با مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید مانند سیب، گلابی، توت، چای و شکلات تلخ افزایش می‌یابد و منجر به کاهش سطح فشار خون نیز می‌شود.

محققان پیشنهاد می‌کنند که ترکیب میکروبیوتای روده (میکروارگانیسم‌های موجود در دستگاه گوارش) بین افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سالم متفاوت است.

محقق ارشد این تحقیق گفت: میکروبیوم روده ما نقش کلیدی در متابولیسم فلاونوئیدها برای افزایش اثرات محافظتی قلبی آنها ایفا می‌کند و این مطالعه شواهدی ارائه کرده که نشان می‌دهد دسترسی به تاثیرات این مواد در کاهش فشار خون با تغییرات ساده در رژیم غذایی روزانه قابل دستیابی است.

گروه تحقیقاتی ۹۰۴ بزرگسال را انتخاب کردند و میزان مصرف غذا، میکروبیوم روده و سطح فشار خون آنان را ارزیابی کردند.

شرکت‌کنندگانی که بیشترین مقدار غذاهای غنی از فلاونوئید مانند سیب، گلابی و توت‌ها را مصرف کردند در مقایسه با افرادی که به اندازه کافی غذاهای غنی از فلاونوئید مصرف نمی‌کردند، میکروبیوتای روده متنوع و فشار خون سیستولیک پایین‌تری داشتند.

محققان دریافتند که ۱۵ درصد از رابطه بین مصرف زیاد فلاونوئیدها و کاهش فشار خون را می‌توان با تنوع میکروبیوم توضیح داد.

در این تحقیق، مصرف یک و نیم فنجان توت در روز، معادل ۱۲۸ گرم با ۴.۱ میلی‌متر جیوه کاهش فشار خون سیستولیک مرتبط بود.

وی افزود: یافته‌های ما نشان می‌دهد که کارآزمایی‌های آینده باید شرکت‌کنندگان را بر اساس مشخصات متابولیک بررسی کنند تا با دقت بیشتری نقش متابولیسم و ‌میکروبیوم روده را در تنظیم اثرات فلاونوئیدها بر فشار خون را دریابند.

درک بهتر از تنوع بسیار فردی متابولیسم فلاونوئید می‌تواند به خوبی توضیح دهد که چرا برخی از افراد مزایای محافظتی بیشتری از غذاهای غنی از فلاونوئید در سلامت قلب و عروق دارند.

نتایج این مطالعه در مجله Hypertension منتشر شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=94277
  • 76 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی