تاریخ : یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

3

تشخیص علائم آلرژی به شیر‌

  • کد خبر : 92957
  • 24 خرداد 1401 - 11:47
تشخیص علائم آلرژی به شیر‌
علائم آلرژی به شیر می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد که به سرعت پس از نوشیدن شیر ظاهر شود یا شاید چند ساعت طول بکشد تا خود را نشان دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، برخی از نوزادان ممکن است آن قدر به شیر و فرآورده‌های شیر حساس باشند که حتی در مقادیر اندکی از شیر گاو که از محصولات مصرف شده توسط مادر شیرده از طریق شیر به آن‌ها منتقل می‌شود، واکنش آلرژیک نشان دهند.

علائم آلرژی به شیر اغلب بلافاصله پس از مصرف شیر رخ می‌دهد. این علائم عبارتند از: کهیر، استفراغ، خس خس سینه و تنگی نفس. بروز برخی از علائم حساسیت به شیر ممکن است بیشتر طول بکشد. مانند گرفتگی عضلات شکمی، اسهال، سرفه، آبریزش بینی، بثورات پوستی و مدفوع شل که ممکن است حاوی خون و یا مخاط باشد. در صورت بروز هر یک از این علائم باید فورا با پزشک مشورت شود.

علائم آلرژیک شیر و عدم تحمل لاکتوز

حساسیت به شیر و عدم تحمل لاکتوز، که به آن عدم تحمل پروتئین شیر می‌گویند، شرایط یکسانی نیستند و این اصطلاحات نباید به جای یکدیگر استفاده شوند. آلرژی طبق تعریف شامل سیستم ایمنی بدن می‌شود و آلرژی به شیر نیز از این قاعده مستثنی نیست.

عدم تحمل لاکتوز و آلرژی به شیر مجموعه‌ای از علائم را ایجاد می‌کند و نیاز به درمان متفاوت دارد. شایع‌ترین علائم عدم تحمل لاکتوز، ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز و اسهال بلافاصله پس از نوشیدن شیر یا خوردن محصولات مبتنی بر شیر مانند پنیر یا بستنی است.

یک واکنش آلرژیک واقعی به شیر می‌تواند باعث آنافیلاکسی شود، که یک پاسخ سیستم ایمنی خطرناک برای زندگی شما است؛ که می‌تواند مجاری تنفسی را منقبض کند. اگر فردی حتی واکنش خفیفی به شیر داشته باشد، باید فورا به پزشک اطلاع دهد.

می‌توان آزمایش‌هایی را برای تعیین این که یک فرد به شیر آلرژی دارد انجام داد. سپس اقداماتی برای جلوگیری از رخ دادن وضعیت ارژانس انجام داد. آنافیلاکسی که معمولا شوک آنافیلاکسی نیز نامیده می‌شود، یک بیماری بسیار جدی است که باید با اپی نفرین درمان شود. علائم آنافیلاکسی عبارتند از: تورم گلو، مشکل در تنفس، شوک، نبض سریع، افت سریع و شدید فشار خون، سرگیجه. حتی منجر به از دست دادن هوشیاری می‌شود.

واکنش آنتی بادی بدن به پروتئین‌های شیر

علائم حساسیت به شیر می‌تواند از خفیف تا شدید باشد. مانند همه آلرژی‌های غذایی، آلرژی به شیر به دلیل نقص در عملکرد سیستم ایمنی ایجاد می‌شود که پروتئین‌های خاص شیر را به اشتباه برای بدن مضر تشخیص می‌دهد. بدن به نوبه خود شروع به تولید آنتی بادی‌های ایمونوگلوبولین می‌کند. تا پروتئینی را که مضر تشخیص داده است خنثی کند یا در دفعات بعد به آن واکنش نشان دهد.

این به سیستم ایمنی سیگنال می‌دهد که هیستامین‌ها و سایر مواد شیمیایی را آزاد کند. همین امر به عنوان علائم آلرژیک ظاهر می‌شوند. هیستامین‌ها تا حد زیادی مسئول شایع‌ترین واکنش‌های آلرژیک مانند آبریزش بینی، خارش و آبریزش چشم ها، کهیر، حالت تهوع، مشکلات تنفسی و آنافیلاکسی هستند.

کازئین و آب پنیر پروتئین‌هایی هستند که اغلب ریشه آلرژی شیر هستند. کازئین در کشک، یا قسمت جامد شیر، زمانی که دلمه می‌شود وجود دارد. این پروتئین‌ها همچنین در بسیاری از محصولات مبتنی بر شیر ظاهر می‌شوند. فردی که به شیر حساسیت دارد ممکن است به یک یا هر دوی این پروتئین‌ها حساسیت داشته باشد. اگر مشخص شود که علائم آلرژی به شیر نشان دهنده یک حساسیت واقعی به شیر است. تنها راه مطمئن برای جلوگیری از واکنش آلرژیک، اجتناب کامل از خوردن شیر و فرآورده‌های شیری می‌باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=92957
  • 51 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.