تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

الزام فولادسازان به اختصاص ۵ درصدی تولید به احداث نیروگاه خورشیدی مجلس دوازدهم بنیانگذار مجلس نوین در ایران صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در ابتدای ۲۰۲۴ ضرورت جرکت به سوی توسعه انرژی پاک هیدروژن ضرورت اتصال دوربین‌های ادارات در لایحه حجاب و عفاف به فراجا تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی پیش‌بینی قیمت مسکن در ماه‌های آینده تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر اعتماد به‌ نفس واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح پارک لاله در زمین‌های اطراف تهران اعلام زمان تمدید قرارداد بازیکنان استقلال رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر اعلام نرخ شهریه مدارس غیردولتی تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه افزایش ابتلا به آسم در ایرانی‌ها جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ممنوعیت حضور بانوان در دیدار پرسپولیس رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت

3

تشخیص علائم آلرژی به شیر‌

  • کد خبر : 92957
  • 24 خرداد 1401 - 11:47
تشخیص علائم آلرژی به شیر‌
علائم آلرژی به شیر می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد که به سرعت پس از نوشیدن شیر ظاهر شود یا شاید چند ساعت طول بکشد تا خود را نشان دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، برخی از نوزادان ممکن است آن قدر به شیر و فرآورده‌های شیر حساس باشند که حتی در مقادیر اندکی از شیر گاو که از محصولات مصرف شده توسط مادر شیرده از طریق شیر به آن‌ها منتقل می‌شود، واکنش آلرژیک نشان دهند.

علائم آلرژی به شیر اغلب بلافاصله پس از مصرف شیر رخ می‌دهد. این علائم عبارتند از: کهیر، استفراغ، خس خس سینه و تنگی نفس. بروز برخی از علائم حساسیت به شیر ممکن است بیشتر طول بکشد. مانند گرفتگی عضلات شکمی، اسهال، سرفه، آبریزش بینی، بثورات پوستی و مدفوع شل که ممکن است حاوی خون و یا مخاط باشد. در صورت بروز هر یک از این علائم باید فورا با پزشک مشورت شود.

علائم آلرژیک شیر و عدم تحمل لاکتوز

حساسیت به شیر و عدم تحمل لاکتوز، که به آن عدم تحمل پروتئین شیر می‌گویند، شرایط یکسانی نیستند و این اصطلاحات نباید به جای یکدیگر استفاده شوند. آلرژی طبق تعریف شامل سیستم ایمنی بدن می‌شود و آلرژی به شیر نیز از این قاعده مستثنی نیست.

عدم تحمل لاکتوز و آلرژی به شیر مجموعه‌ای از علائم را ایجاد می‌کند و نیاز به درمان متفاوت دارد. شایع‌ترین علائم عدم تحمل لاکتوز، ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز و اسهال بلافاصله پس از نوشیدن شیر یا خوردن محصولات مبتنی بر شیر مانند پنیر یا بستنی است.

یک واکنش آلرژیک واقعی به شیر می‌تواند باعث آنافیلاکسی شود، که یک پاسخ سیستم ایمنی خطرناک برای زندگی شما است؛ که می‌تواند مجاری تنفسی را منقبض کند. اگر فردی حتی واکنش خفیفی به شیر داشته باشد، باید فورا به پزشک اطلاع دهد.

می‌توان آزمایش‌هایی را برای تعیین این که یک فرد به شیر آلرژی دارد انجام داد. سپس اقداماتی برای جلوگیری از رخ دادن وضعیت ارژانس انجام داد. آنافیلاکسی که معمولا شوک آنافیلاکسی نیز نامیده می‌شود، یک بیماری بسیار جدی است که باید با اپی نفرین درمان شود. علائم آنافیلاکسی عبارتند از: تورم گلو، مشکل در تنفس، شوک، نبض سریع، افت سریع و شدید فشار خون، سرگیجه. حتی منجر به از دست دادن هوشیاری می‌شود.

واکنش آنتی بادی بدن به پروتئین‌های شیر

علائم حساسیت به شیر می‌تواند از خفیف تا شدید باشد. مانند همه آلرژی‌های غذایی، آلرژی به شیر به دلیل نقص در عملکرد سیستم ایمنی ایجاد می‌شود که پروتئین‌های خاص شیر را به اشتباه برای بدن مضر تشخیص می‌دهد. بدن به نوبه خود شروع به تولید آنتی بادی‌های ایمونوگلوبولین می‌کند. تا پروتئینی را که مضر تشخیص داده است خنثی کند یا در دفعات بعد به آن واکنش نشان دهد.

این به سیستم ایمنی سیگنال می‌دهد که هیستامین‌ها و سایر مواد شیمیایی را آزاد کند. همین امر به عنوان علائم آلرژیک ظاهر می‌شوند. هیستامین‌ها تا حد زیادی مسئول شایع‌ترین واکنش‌های آلرژیک مانند آبریزش بینی، خارش و آبریزش چشم ها، کهیر، حالت تهوع، مشکلات تنفسی و آنافیلاکسی هستند.

کازئین و آب پنیر پروتئین‌هایی هستند که اغلب ریشه آلرژی شیر هستند. کازئین در کشک، یا قسمت جامد شیر، زمانی که دلمه می‌شود وجود دارد. این پروتئین‌ها همچنین در بسیاری از محصولات مبتنی بر شیر ظاهر می‌شوند. فردی که به شیر حساسیت دارد ممکن است به یک یا هر دوی این پروتئین‌ها حساسیت داشته باشد. اگر مشخص شود که علائم آلرژی به شیر نشان دهنده یک حساسیت واقعی به شیر است. تنها راه مطمئن برای جلوگیری از واکنش آلرژیک، اجتناب کامل از خوردن شیر و فرآورده‌های شیری می‌باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=92957
  • 48 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.