تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تعطیلی پایانه قدیم شرق تهران تا پایان پاییز ۱۴۰۳ حضور کم‌رنگ محصولات فولادی ایران در بازارهای جهانی آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب رویکرد جدید ایران در توسعه میادین گازی صنایع و ماشین آلات معدنی مکلف به دریافت شناسه کالا جزئیات وام ودیعه مسکن به مدیران شهرداری رگبار باران و وزش باد شدید در تهران واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی به ۲ شرکت‌ داخلی افزایش حقوق بازنشستگان از ماه جاری افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم پیش‌بینی سه خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب آغاز قطعی برق فولادسازان در تابستان تلاش‌های شبانه‌روزی دولت برای حل مشکلات مردم توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده به کشور حضور نهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا توقف ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر عوامل خطرِ «زوال عقلِ زودرس» ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع‌دستی تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس اقدام مدیرعامل سابق استقلال علیه بازیکن جنجالی انتقاد از ناهماهنگی ساختار سازمان مشارکت‌های اجتماعی شهرداری با مأموریت‌های محوله جزییات تغییر حق مسکن کارگران احتمال واگذاری تعیین دستمزد به مجلس انگور میوهای مفید برای کاهش وزن انتقاد از انتصابات محفلی در شهرداری در شورای شهر تداوم بارش باران در تهران تا پنجشنبه ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی در کشور ضرورت تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید تصویب لایحه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین دستمزد راهنمایان گردشگری پتروشیمی‌ها به دنبال تامین خوراک از گاز فلر ضرورت مدیریت مصرف انرژی در صنایع فولادی و معدنی به وسیله هوش مصنوعی کاهش التهاب بازار مسکن با اجرای قانون ساماندهی اجاره‌بها تاثیر سبک زندگی سالم بر افزایش طول عمر امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی نصب سامانه لرزه‌نگار در عمق ۱۰۰ متری در بوستان نهج‌البلاغه

0

عادی‌انگاری جوجه‌کشی در کشور

  • کد خبر : 91159
  • 08 خرداد 1401 - 13:49
عادی‌انگاری جوجه‌کشی در کشور
امروزه پیرو مسیرهای اشتباه دولت گذشته، یکسری بی‌تفاوتی‌ها و نبود نظارت‌ها به موضوع جوجه‌کشی دامن زده و باعث شده این عمل وقیحانه، به یک روال عادی تبدیل شود.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، به جرأت می توان گفت پایه ریزی سیاست های غلط، غیرقانونی و غیر علمی در برخی امور را همین دولتمردان به اصطلاح اصلاح طلب بنا نهاده و مسبب اجرای آن نیز خود آنها و رهروان رویه های نادرست آنها هستند.

یادمان هست سال۹۹ در دوران دولت همه چیز دانها و مدعیان تعامل با دنیا نیز چنین واقعه ای تکرار شد اما وزیر کشاورزی وقت، با وقاحت بدون تقبیح این عمل ناشایست، کشتن جوجه های یکروزه را رویه ای معمول خواند.

متأسفانه امروز پیرو رویه های غلط و مسیرهای اشتباه دولت گذشته، یکسری بی تفاوتی ها و نبود نظارت ها نیز به موضوع جوجه‌کشی دامن زده و باعث شده این عمل وقیحانه، به یک روال عادی تبدیل شود.

این دسته از مرغداران بیشتر به فکر سود اقتصادی خود هستند و به مبانی اخلاقی ، دینی و انسانی بی توجه بوده و و به راحتی حقوق حیوانات و سلامت جامعه را زیر پا میگذارند.

این نوع جوجه کُشی اخیر خروجی و نتیجه کمپین سلبریتی های معلوم الحال است که کمپین نه به خرید مرغ را استارت زدند

از دستگاه محترم قضایی انتظار داریم از این دسته موضوعات به راحتی عبور نکند و با عاملین و آمرین برخورد قاطع خود را داشته باشد تا شاهد اینگونه جنایت نباشیم.

اسلام دین رأفت با حیوانات است و توصیه و تأکیدات مهمی از بزرگان دین ما در خصوص توجه به حیوانات و منع حیوان آزاری روایت شده است. در کنزالعمّال از پیامبر اسلام (ص) درباره کسی که مرتکب حیوان آزاری شده بود، آمده است: آیا درباره این بى زبانى که خداوند در اختیار تو گذاشته است، از خدا نمى ترسى؟! او از درد و رنجى که به وى مى رسانى نزد من شکایت کرد. اگر ستمى که به حیوانات مى کنید بر شما بخشیده شود، بسیارى از گناهان شما بخشوده شده است. لعنت خدا بر کسی که حیوانی را مثله کند.

این احادیث و چندین و چند حدیث دیگر، پایه قواعد فقهی – حقوقی‌ای در اسلام شده که وفق آن، حیوان آزاری ممنوع و انجام‌دهنده آن مورد عتاب و مجازات است. از همین رو ماده ۶۷۹ قانون مجازات اسلامی درباره حیوان‌آزاری چنین جرم‌انگاری کرده است: «هر کس به عمد و بدون ضرورت حیوان حلال گوشت را بکشد یا مسموم یا تلف یا ناقص کند، به حبس از ۹۱ روز تا شش ماه یا جزای نقدی از یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تا ۳ میلیون ریال محکوم خواهد شد.»

در همین راستا حجت‌الاسلام مهدوی ارفع کارشناس امور دینی نیز درباره حرمت این عمل ناشایست، گفته است: اگر برای معدوم کردن جوجه‌ها دلیل عقلی و شرعی وجود داشته باشد، حرمت برداشته می‌شود، اما نداشتن صرفه اقتصادی قابل قبول نیست و این کشتار شرعاً حرام است.

به نظر می رسد در مقابل این اقدام ناصواب برخی مرغداران، دستگاه محترم قضا بایستی مقتدرانه در برابر این بی قانونی آششکار و نقض مقررات ایستاده و مسببان آن را به گونه ای مجازات نماید که عبرتی آشکار برای سایر متخلفان گردد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=91159
  • 19 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.