تاریخ : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

3

باکتری‌ها، یکی از مهم‌ترین تهدیدات سلامتی

  • کد خبر : 90993
  • 23 مهر 1402 - 8:03
باکتری‌ها، یکی از مهم‌ترین تهدیدات سلامتی
دانشمندان باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تهدیدات سلامتی مطرح کردند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق یافته علمی، محققان به الگوریتم‌هایی دست یافتند، که به کشف یک آنتی‌بیوتیک جدید کمک کرده‌اند و در برابر برخی از مشکلات بدنی بدخیم، نوید سلامتی می‌دهد.

ما انسان‌ها تنها موجوداتی نیستیم که می‌خواهیم باکتری‌ها را بکشیم – طبیعت طیف گسترده‌ای از ترکیبات ضدباکتریایی را توسعه داده است، بسیاری از آن‌ها توسط خود باکتری‌ها برای به دست آوردن دست برتر در جنگ طولانی مدت علیه باکتری‌های دیگر استفاده می‌شوند.

بیشتر آنتی‌بیوتیک‌ها، در اصل از کشت باکتری‌ها رشد کرده و بعداً به اشکال قوی‌تر سنتز شده‌اند و تهیه می‌شوند. مشکل این است که با گذشت زمان باکتری‌ها نسبت به این دارو‌ها مقاومت پیدا می‌کنند و ما را مجبور می‌کنند دارو‌های جدید بسازیم، تا زمانی که به ناچار در برابر این دارو‌ها نیز مقاوم شوند.

شان برادی، نویسنده مسئول این مطالعه گفت: بسیاری از آنتی بیوتیک‌ها از باکتری‌ها می‌آیند، اما بیشتر باکتری‌ها را نمی‌توان در آزمایشگاه رشد داد. نتیجه این است که ما احتمالاً اکثر آنتی بیوتیک‌ها را از دست می‌دهیم.

برای کمک به تجزیه سریعتر احتمالات، محققان راکفلر از الگوریتم‌هایی برای بررسی آنچه که به عنوان خوشه‌های ژن بیوسنتزی شناخته می‌شوند، استفاده کردند.

این‌ها گروه‌هایی از ژن‌ها هستند که برای یک سری از پروتئین‌ها کد می‌کنند – از جمله برخی که ممکن است خواص ضد باکتریایی داشته باشند اما تعدادشان بسیار زیاد است و انسان نمی‌تواند آن‌ها را مرتب کند.

برادی می‌گوید: باکتری‌ها پیچیده‌اند و فقط به این دلیل که می‌توانیم یک ژن را توالی‌بندی کنیم، به این معنا نیست که می‌دانیم چگونه باکتری‌ها آن را برای تولید پروتئین فعال می‌کنند.

اما الگوریتم‌ها می‌توانند این خوشه‌های ژنی را بسیار سریع‌تر مرتب کنند و امیدوارکننده‌ترین ترکیبات را که می‌توانند اثرات ضد باکتریایی داشته باشند، انتخاب کنند.

نکته مهم این است که به سلول‌های انسانی آسیبی نمی‌رساند و می‌تواند عفونت‌های باکتریایی را در موش‌های زنده درمان کند. با این حال، جالب‌ترین نکته این است که حتی توانست باکتری‌هایی را که محققان به‌طور خاص برای مقاومت در برابر دارو طراحی کرده‌اند، از بین ببرد. بررسی دقیق تر، تیم راز‌های مولکولی پشت قدرت آن را کشف کردند.

آنتی بیوتیک‌های موجود برای اتصال یک مولکول یا مولکول دیگر شناخته شده اند، اما باکتری‌های مقاوم همچنان می‌توانند از دومی برای حفظ دیواره سلولی استفاده کنند. با مصرف همزمان هر دو، سیاژیسین ممکن است از این نوع مقاومت جلوگیری کند.

بردی گفت: این کار نمونه بارز‌ی است که در یک خوشه ژنی پنهان شده است. ما فکر می‌کنیم که اکنون می‌توانیم تعداد زیادی از ترکیبات طبیعی جدید را با این استراتژی باز کنیم و دارو‌های بهتری تولید کنیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=90993
  • 50 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.