تاریخ : یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

1

آسیب‌های فضای مجازی برای دختران؟

  • کد خبر : 86048
  • 11 فروردین 1401 - 9:30
آسیب‌های فضای مجازی برای دختران؟
محققان انگلیسی هشدار دادند که شبکه‌های اجتماعی در کنار استفاده‌های مفید، تهدیدات خطرناکی را برای دختران به ارمغان آورده است.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، تحقیقات جدید منتشر شده در نیچر کامیونیکیشن (Nature Communications) نشان داده است که دختران و پسران در دوره‌های مختلف نوجوانی در معرض تأثیرات منفی استفاده از رسانه‌های اجتماعی هستند. این مطالعه توسط محققان دانشگاه کمبریج و دانشگاه آکسفورد انجام شده است.

به دنبال برخی مطالعات که نشان می‌دهد زمان استفاده از صفحه دیجیتال با افزایش رفاه نوجوانان مرتبط است، بسیاری از محققان بر انواع مختلف استفاده از صفحه نمایش تمرکز دارند. به هر حال، یک ساعت انجام تکالیف در iPad با یک ساعت پیمایش در اینستاگرام در گوشی هوشمند یکسان نیست.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۴۰۰۰ کودک را به مدت چهار سال مورد بررسی قرار داد و نشان داد که افزایش افسردگی با استفاده از رسانه‌های اجتماعی و تماشای تلویزیون با استفاده‌ی رایانه‌ای یا بازی‌های مجازی بیشتر مرتبط است.

این تحقیق جدید به طور خاص بر استفاده از رسانه‌های اجتماعی و تأثیر آن بر کودکان در مراحل مختلف رشد متمرکز شده است. با نگاهی به داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ بیش از ۱۷۰۰۰ کودک در چندین مقطع زمانی، محققان می‌خواستند بفهمند که آیا نقاط خاصی در زندگی کودک وجود دارد که در آن نسبت به تأثیرات رسانه‌های اجتماعی آسیب‌پذیرتر هستند یا خیر.

یافته‌ها نشان داد افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی در دختران بین سنین ۱۱ تا ۱۳ سال با کاهش نمرات رضایت از زندگی یک سال بعد مرتبط است. در پسران این الگو کمی دیرتر یعنی در سنین ۱۴ تا ۱۵ سالگی مشاهده شد.

امی اوربان، محقق ارشد این پروژه گفت: ارتباط بین استفاده از رسانه‌های اجتماعی و سلامت روان به وضوح بسیار پیچیده است. به نظر می‌رسد تغییرات درون بدن ما، مانند رشد مغز و بلوغ، در شرایط اجتماعی، ما را در زمان‌های خاصی از زندگی آسیب پذیر می‌کند.

در هیچ زمان دیگری بین سنین ۱۰ تا ۱۹، محققان ارتباطی بین افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی و کاهش رضایت از زندگی یک سال بعد را تشخیص ندادند. محققان یک سال بعد ارتباط ثابتی را بین کاهش نمرات رضایت از زندگی و افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی در تمام سنین و جنس‌ها تشخیص دادند.

به گفته یکی از نویسندگان تنوع فوق العاده‌ای از واکنش‌های فردی به استفاده از رسانه‌های اجتماعی وجود دارد، از جمله برخی از نوجوانان که نتایج مثبتی را از افزایش حضور در فضای اجتماعی تجربه می‌کنند.

برخی ممکن است از رسانه‌های اجتماعی برای برقراری ارتباط با دوستانشان استفاده کنند.

اندرو پرزیبلسکی، از مؤسسه اینترنت آکسفورد و یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: گام بعدی این تحقیق این است که ویژگی‌های فردی مشخصی را که می‌توان برای کمک به والدین و پزشکان برای شناسایی جوانانی آسیب پذیر در نظر گرفت، بررسی کرد. به همین منظور، همکاری شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی با دانشمندان و به اشتراک گذاری داده‌های آن‌ها بسیار مهم است.

پرزیبلسکی گفت: برای مشخص کردن اینکه کدام افراد ممکن است تحت تأثیر رسانه‌های اجتماعی قرار بگیرند، تحقیقات بیشتری لازم است که داده‌های رفتاری عینی را با اندازه‌گیری‌های بیولوژیکی و شناختی رشد ترکیب کند. بنابراین، ما از شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی و دیگر پلت‌فرم‌های آنلاین می‌خواهیم تا اطلاعات خود را با دانشمندان به اشتراک بگذارند و دولت‌ها با ارائه قوانینی برای اجبار این شرکت‌ها و ارائه اطلاعات نشان دهند در خصوص مقابله با آسیب‌های آنلاین، مصمم هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=86048
  • 39 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.