تاریخ : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

5

 چگونگی پیشروی سرطان سینه در بدن

  • کد خبر : 81842
  • 23 بهمن 1400 - 13:07
 چگونگی پیشروی سرطان سینه در بدن
پژوهشگران استرالیایی در پژوهش جدید خود، به بررسی مکانیسم پیشروی سرطان سینه در بدن پرداخته‌اند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، سرطان سینه، شایع‌ترین سرطان در بین زنان سراسر جهان است؛ اما با وجود پیشرفت‌های پزشکی، هنوز درمانی برای تومور‌هایی که به صورت موضعی منتشر می‌شوند، ارائه نشده است.

پژوهش جدیدی که در دانشگاه استرالیای جنوبی (UniSA) انجام شده، ارتباطی را بین سلول‌های تهاجمی سرطان سینه و تراکم پروتئین در سطح سلول پیدا کرده است. این پژوهش نشان می‌دهد که بین میزان این ارتباط و شدت بیماری، رابطه مستقیم وجود دارد.

این نخستین بار است که این تعامل پروتئینی در سلول‌های حیوانی و انسانی مشاهده می‌شود. این پژوهش، اطلاعاتی حیاتی را در مورد مکانیسم پیشروی سرطان سینه و تبدیل شدن از شکل خوش‌خیم به شکل تهاجمی ارائه می‌دهد.

والنتینا پولتاوتس (Valentina Poltavets)، از پژوهشگران این پروژه گفت: متوقف کردن تعامل بین پروتئین‌های “CXCR۴-CCR۷” می‌تواند درمان‌های جدیدی را برای سرطان تهاجمی سینه ارائه دهد.

وی افزود: در سراسر جهان، سرطان سینه سالانه بیش از ۲/۳ میلیون زن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. سرطان تهاجمی سینه، بیش از ۴۰ درصد از کل مرگ و میر‌های مرتبط با سرطان در زنان را تشکیل می‌دهد. در حال حاضر، هیچ درمانی برای تومور‌های متاستاتیک وجود ندارد. به همین دلیل است که ارائه درمان‌های جدیدی که می‌توانند گسترش سرطان سینه و رسیدن آن به سایر اندام‌های بدن را هدف قرار دهند، بسیار ضروری است.

پروتئین‌های CXCR۴ و CCR۷ به تنهایی در بسیاری از انواع سلول‌ها از جمله سلول‌های مبتلا به سرطان پستان یافت می‌شوند؛ اما آن‌ها در سلول‌های مهاجم‌تر و متاستاتیک‌تر سرطان پستان، به یکدیگر متصل هستند تا سیگنال‌های خاصی را ارسال کنند که به رشد و حرکت سریع این سلول‌ها منجر می‌شوند.

این گروه پژوهشی، سیستمی را ابداع کردند که این پروتئین‌ها را وادار می‌کند تا روی سطوح سلول‌های سرطانی غیر تهاجمی سینه تعامل داشته باشند و نشان داده اند که چگونه سلول‌های سرطانی را تهاجمی‌تر می‌کند.

در بحبوحه همه‌گیری کووید ۱۹، ۹۸ درصد از موارد غربالگری سینه در سراسر استرالیا لغو شده یا به تعویق افتاده‌اند و هزاران زن در معرض خطر بیشتر قرار گرفته‌اند.

پولتاوتس گفت: اگرچه پژوهش برای بهبود میزان بقای سرطان سینه ادامه دارد؛ اما سرمایه‌گذاری بیشتری برای مقابله با این سرطان مورد نیاز است که به سختی درمان می‌شود.

شکی نیست که بررسی بیشتر، دانش ما را در مورد سرطان سینه ارتقا می‌دهد. ما مصمم هستیم که گام به گام پیش برویم تا درمانی را برای این بیماری ویرانگر پیدا کنیم.

این پژوهش، در مجله “Life” به چاپ رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=81842
  • 33 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.