تاریخ : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

5

غذاها و خوراکی‌هایی موثر بر افزایش طول عمر

  • کد خبر : 79732
  • 04 بهمن 1400 - 14:10
غذاها و خوراکی‌هایی موثر بر افزایش طول عمر
برای زندگی طولانی‌ و سالم‌ باید مغذی‌ترین مواد غذایی مصرف شود، افزودن غذاهای گیاهی طبیعی به‌ عنوان بخش اصلی از رژیم غذایی، سلامتی و شادابی را باز می‌گرداند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، آنچه که می‌خوریم می‌تواند بر سلامت و حتی طول عمر ما تأثیرگذار باشد. مصرف غذاهای فرآوری‌شده، آنطور که باید مواد مغذی را در اختیار بدن قرار نمی‌دهد. همچنین این نوع غذاها عامل بسیاری از بیماری‌ها مانند چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع۲ هستند.

غذاهایی وجود دارند که می‌توانند انرژی موردنیازتان را تأمین ‌کنند، خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهند و به تثبیت وزن شما کمک کنند. اگر می‌خواهید طولانی‌تر زندگی کنید و سالم‌تر بمانید، باید مغذی‌ترین مواد غذایی را مصرف کنید. افزودن غذاهای گیاهی طبیعی به‌عنوان بخش اصلی از رژیم غذایی، سلامتی و شادابی شما را باز می‌گرداند.

در این مطلب نمونه‌هایی از مواد غذایی را برای دستیابی به این هدف به شما معرفی می‌کنیم.

قارچ

مصرف منظم قارچ خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد. این مسئله ناشی از وجود مهارکننده‌های آروماتاز در قارچ است که از تولید استروژن جلوگیری می‌کند؛ هورمون استروژن در ابتلا به برخی از انواع سرطان سینه نقش دارد.

قارچ‌ها درصورتی در فرایند افزایش طول عمر مؤثرند که آن‌ها را به‌صورت پخته‌شده مصرف کنید. قارچ خام حاوی یک ماده‌ی سرطان‌زا به نام آگاریتین (Agaritine) است که در صورت طبخ، میزان این ماده به طورقابل توجهی کاهش می‌یابد.

گوجه‌فرنگی

بیشترین مقدار از مواد مغذی که سلامتی را ارتقا داده و طول عمر را افرایش می‌دهند، در گوجه‌فرنگی یافت می‌شود؛ لیکوپن، ویتامین‌های C و E، بتاکاروتن و آنتی‌اکسیدان‌های فلاونول فقط چند نمونه از ترکیبات مفید گوجه‌فرنگی محسوب می‌شوند.

لیکوپن از شما در برابر سرطان پروستات، آسیب پوستی ناشی از مواجهه با اشعه‌ی ماوراء بنفش خورشید و بیماری‌های قلبی-عروقی محافظت می‌کند.

لوبیا

مصرف روزانه‌ی لوبیا و سایر حبوبات در تثبیت قند خون، کاهش اشتها و محافظت از روده‌ی بزرگ در برابر سرطان مؤثر است.

طبق شواهد، اگر دو بار در هفته لوبیا، نخود یا عدس مصرف کنید، احتمال ابتلا به سرطان‌ روده‌ی بزرگ کاهش می‌یابد. لوبیا قرمز، لوبیا سیاه، نخود و عدس همگی برای سلامتی و افزایش طول عمر مفیدند.

سبزیجات برگ سبز

سبزیجات دارای برگ‌های سبز مثل اسفناج و کاهو در هر پوند (حدود ۴۵۰ گرم) کمتر از صد کالری انرژی دارند؛ همین مسئله این گروه از سبزیجات را به یک غذای مناسب برای کنترل وزن تبدیل می‌کند.

در سبزیجات برگ‌دار مقدار زیادی فولات (ویتامین B۹)، لوتئین و زآگزانتین وجود دارد. لوتئین و زآگزانتین، کاروتنوئیدهایی هستند که از چشم‌ها در برابر آسیب ناشی از نور محافظت می‌کنند. فیتوکمیکال‌های محلول در چربی، به‌ویژه کاروتنوئیدها، که به‌وفور در سبزیجات برگ‌دار یافت می‌شوند، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند.

مغزها

آجیل منبع غنی چربی‌های سالم، پروتئین گیاهی، فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی است. مغزها به دلیل اینکه شاخص گلیسمی (GI) پایین دارند، به کنترل قند خون کمک می‌کنند و به همین دلیل بخش مهمی از رژیم غذایی ضددیابت را تشکیل می‌دهند. شاخص گلیسمی میزان تأثیر غذاها را روی قند خون نشان می‌دهد. هر چقدر GI یک غذا پایین‌تر باشد، بعد از مصرف آن، قند خون شما به میزان کمتری افزایش پیدا می‌کند.

خوردن منظم آجیل در کاهش کلسترول خون مؤثر است و از ابتلا به بیماری قلبی جلوگیری می‌کند. مغزهای خوراکی مثل گردو، بادام و پسته کالری بالایی دارند. اما چون اشتها را کاهش می‌دهند، گنجاندن آن‌ها در برنامه‌ی غذایی به کاهش وزن کمک می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=79732
  • 33 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.