تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جلب اعتماد مردم در مدیریت شهری مقدمه رشد شهر جزئیات طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو تخصیص اعتبار برای مرمت دومین بنای خشتی ایران بهینه‌سازی مصرف انرژی از راهبردهای مهم صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید در صنعت فولاد در گرو تأمین انرژی تصویب ایجاد شعبه رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران حذف گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب معیارهای افزایش شهریه مدارس غیردولتی پیش‌بینی قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳ تغییر فرمول تعیین حقوق کارگران زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد خام‌فروشی عامل اصلی کاهش ارزش صادرات فولاد زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان ضرورت تدوین لایحه ارائه خدمات رفاهی به تهرانی‌ها جزئیات ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی محرومیت قطعی ستاره‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم نکونام برای بازیکن استقلال وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴

5

ارتباط میان قرمزی چشم و کرونا

  • کد خبر : 75078
  • 12 آذر 1400 - 11:58
ارتباط میان قرمزی چشم و کرونا
تحقیقات نشن داده که هر عفونت ویروسی یا باکتریایی می‌تواند باعث قرمزی چشم شود پس منطقی است که (SARS-CoV-۲) که ویروس عامل بیماری کووید۱۹ است نیز سبب چنین چیزی شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از سؤالاتی که ممکن است برای ما پیش آمده باشد، این است که قرمزی چشم‌ها هم از جمله علائم کرونا محسوب می‌شود یا خیر. قرمزی چشم یک علامت رایج کرونا نیست اما می‌تواند یک نشانه احتمالی این بیماری باشد. در این گزارش قصد داریم تا آنچه را که در این خصوص لازم است بدانید، برای شما ذکر کنیم.

نشانه‌های کرونا فراتر از سرفه است

تا کنون ما با رایج‌ترین نشانه‌های کرونا یعنی «تنگی نفس»، «سرفه» و «تب» آشنا شده ایم. با این حال دانشمندان همچنان در حال کشف علائم دیگری از کرونا هستند که کمتر رایج است مانند ورم ملتحمه و قرمزی چشم.

«سونال تولی» (Sonal Tuli) دارای دکترای پزشکی و سخنگوی بالینی آکادمی چشم پزشکی آمریکا به شکل تخمینی اعلام کرد حدود ۵ درصد از بیماران مبتلا به کرونا ممکن است دچار این علامت در چشمان خود شوند؛ بنابراین در صورتی که دچار قرمزی چشم شدید، فورا چنین نتیجه گیری نکنید که دچار کرونا هستید؛ هر چند احتمال داشتن کرونا را نیز نادیده نگیرید.

ورم ملتحمه چیست؟

دکتر سونال تولی می‌گوید: ورم ملتحمه یا قرمزی چشم یک اصطلاح کلی است و ما به قرمزی چشم، با این دید نگاه می‌کنیم که هر چیزی را که سبب شود چشمان شما صورتی و یا قرمز شود، شامل می‌شود.

ویروس‌ها شایع‌ترین دلیل ورم ملتحمه هستند اما باکتری‌ها و آلرژی‌ها نیز می‌توانند در این امر مؤثر باشند. به طور معمول، علائم دیگری برای ورم ملتحمه چشم وجود دارد مانند آبریزش چشم، احساس وجود شیئی خارجی در چشم. همچنین احساس خارش و یا سوزش چشم نیز علاوه بر صورتی و یا قرمزی از دیگر علائم ورم ملتحمه چشم است.

با توجه به آنکه ویروس‌ها شایع‌ترین علت قرمزی چشم هستند، پس منطقی است که (SARS-CoV-۲) که ویروس عامل بیماری کووید۱۹ است نیز سبب چنین چیزی شود. همچنین به مانند بینی و دهان، چشمان شما نیز با غشا‌های مخاطی پوشانده شده که راه اصلی ورود SARS-CoV-۲ و سایر ویروس‌ها به بدن شماست. به همین دلیل است که کادر درمان ملزم به استفاده از محافظ صورت و عینک هستند.

از کجا بفهمیم قرمزی چشم ناشی از کروناست؟

دکتر سونال تولی می‌گوید از آنجایی که صرف نظر از علت قرمزی چشم، نشانه‌ها یکسان هستند، راه مناسبی برای فهمیدن این مسئله وجود ندارد.

طبق نظر دکتر پاندیت که به درمان بیماران کرونایی دارای ورم ملتحمه پرداخته، ورم ملتحمه ناشی از کرونا نشانگر مرحله خاصی از کرونا نیست؛ بنابراین شما باید دید خود را وسیع‌تر کنید. در صورتی که ورم ملتحمه چشم شما با علائم دیگری به مانند سرفه، تنگی نفس و از دست دادن حس بویایی یا چشایی همراه باشد، شما احتمالا به کرونا مبتلا شده اید.

همچنین شما باید شرایط خود را نیز در نظر بگیرید. آیا شما به تازگی در مواجهه با فرد مبتلا به کرونایی قرار داشته اید و آیا در آن هنگام به اندازه کافی شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کرده بودید؟ آیا شما به طور کامل واکسینه شده اید یا خیر و آیا محلی که شما در آن زندگی می‌کنید شیوع کرونا در آن بالاست؟ این‌ها پرسش‌هایی هستند که می توانند در این مسئله مهم باشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=75078
  • 14 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.