تاریخ : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی فولادی‌ها در معرض ورشکستگی فشارخون بالا قاتل خاموش ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور» جزئیات زمان بازگشت گل‌محمدی به فوتبال بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو اعلام فروش سهام رسمی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ضرورت حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران

4

تأثیر رژیم غذایی گیاهی بر محیط زیست

  • کد خبر : 74321
  • 05 آذر 1400 - 11:07
تأثیر رژیم غذایی گیاهی بر محیط زیست
محققان با بررسی رژیم غذایی به این نتیجه رسیدند که رژیم‌های غذایی سالم‌تر دوستدار زمین هستند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه لیدز بریتانیا دریافتند که رژیم‌های غذایی حاوی مقادیر کم گوشت قرمز، برخی نوشیدنی‌ها، و تنقلات شیرین تأثیرات محیطی کمتری دارند.

تولید، فرآوری و بسته‌بندی مواد غذایی عامل بیش از یک سوم انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان است.

با این حال، تحقیقات در مورد اثرات زیست محیطی رفتارهای غذایی عمدتاً بر تعداد محدودی از دسته‌بندی‌های غذایی گسترده متمرکز شده است. مطالعه اخیر با هدف ارائه اطلاعات دقیق‌تر در مورد چگونگی تأثیر تولید مواد غذایی بر محیط زیست انجام شد.

محققان در این مطالعه، انتشار گازهای گلخانه‌ای بیش از ۳۰۰۰ ماده غذایی را تجزیه و تحلیل کردند. با مرتبط کردن این داده‌ها به یک بررسی رژیم غذایی، محققان به این نتیجه رسیدند که رژیم‌های غذایی سالم‌تر دوستدار زمین هستند.

محققان به بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای بر اساس الگوی رژیم غذایی، جمعیت شناسی و دریافت مواد مغذی توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت پرداختند.

مطالعه حاضر شامل یک گروه اعتبارسنجی از ۲۱۲ شرکت‌کننده بود.

بر اساس تجزیه و تحلیل، گوشت حدود ۳۲ درصد از کل انتشار گازهای گلخانه‌ای مرتبط با رژیم غذایی را شامل می‌شود.

نوشیدنی‌هایی از جمله قهوه، چای و نوشیدنی‌های الکلی با ۱۵ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای مرتبط بودند و لبنیات ۱۴ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای را به همراه داشتند. کیک، کلوچه و آب نبات ممکن است مسئول ۸ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای باشند.

این مطالعه همچنین نشان داد که رژیم‌های غذایی که توسط مردان دنبال می‌شود در مقایسه با رژیم‌های غذایی زنان، ۴۱ درصد بیشتر با انتشار گازهای گلخانه‌ای همراه است. این اختلاف به دلیل تفاوت در مصرف گوشت در بینزنان و مردان و تا حدی کمتر به دلیل انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از نوشیدنی‌ها است.

علاوه بر این، رژیم‌های غیرگیاه‌خواری ۵۹ درصد بیشتر از رژیم‌های گیاه‌خواری باعث انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=74321
  • 55 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.