تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا

5

رابطه رسانه‌های اجتماعی با سلامت روان

  • کد خبر : 74240
  • 04 آذر 1400 - 11:51
رابطه رسانه‌های اجتماعی با سلامت روان
مطالعه جدید نشان می‌دهد که استفاده از رسانه‌های اجتماعی با شروع افسردگی در بزرگسال همراه بوده‌است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دکتر «روی پرلیس»، نویسنده اصلی مطالعه جدید از بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون آمریکا، می‌گوید: «رابطه بین رسانه‌های اجتماعی و سلامت روان موضوع بحث‌های زیادی بوده است.»

وی خاطرنشان کرد: «از یک طرف، رسانه‌های اجتماعی راهی برای افراد است تا با یک جامعه بزرگ‌تر ارتباط برقرار کنند و اطلاعاتی را در مورد چیزهایی که مورد علاقه آنها است به دست آورند. از سوی دیگر، حتی قبل از اینکه اطلاعات نادرست گسترده در این پلتفرم‌ها شناسایی شود، این احساس وجود داشت که ممکن است جوانان تحت تأثیر منفی قرار گیرند.»

مطالعه جدید به دنبال یک نگاه یک ساله به استفاده از رسانه‌های اجتماعی و شروع افسردگی در میان حدود ۵۴۰۰ بزرگسال بود. هیچ یک از شرکت کنندگان، حتی افسردگی خفیف را در ابتدا گزارش نکردند.

اما در بررسی‌های متعدد در طول ۱۲ ماه، وضعیت افسردگی در برخی از پاسخ دهندگان بدتر شده بود. این ریسک با استفاده از سه سایت رسانه اجتماعی بسیار محبوب افزایش بیشتری داشت: Snapchat، Facebook و TikTok.

پرلیس در ادامه افزود: «یک توضیح احتمالی برای نتایج ما این است افرادی که در معرض خطر افسردگی هستند، حتی اگر در حال حاضر افسرده نباشند، احتمال بیشتری برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی دارند. دیگر این که رسانه‌های اجتماعی در واقع به افزایش این ریسک کمک می‌کنند.»

برای بررسی آسیب‌پذیری بزرگسالان، تیم تحقیق بر روی کاربران رسانه‌های اجتماعی ۱۸ سال و بالاتر (میانگین سنی: نزدیک به ۵۶ سال) متمرکز شد.

همه یک نظرسنجی اولیه در مورد استفاده از پلتفرم‌هایی مانند فیس بوک، اینستاگرام، لینکدین، پینترست، تیک تاک، توئیتر، اسنپ چت و / یا یوتیوب را تکمیل کردند.

همچنین از شرکت کنندگان در مورد عادات توجه به اخبار و دسترسی به پشتیبانی اجتماعی در زمانی که احساس غم یا افسردگی می‌کردند، سوال شد.

در اولین نظرسنجی هیچ کدام نشانه‌ای از افسردگی را نشان ندادند. اما پس از تکمیل حداقل یک پیگیری مشابه، تقریباً ۹ درصد افزایش معنی‌دار در نمره خطر افسردگی آنها مشخص شد.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=74240
  • 20 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.