تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

الزام فولادسازان به اختصاص ۵ درصدی تولید به احداث نیروگاه خورشیدی مجلس دوازدهم بنیانگذار مجلس نوین در ایران صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در ابتدای ۲۰۲۴ ضرورت جرکت به سوی توسعه انرژی پاک هیدروژن ضرورت اتصال دوربین‌های ادارات در لایحه حجاب و عفاف به فراجا تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی پیش‌بینی قیمت مسکن در ماه‌های آینده تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر اعتماد به‌ نفس واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح پارک لاله در زمین‌های اطراف تهران اعلام زمان تمدید قرارداد بازیکنان استقلال رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر اعلام نرخ شهریه مدارس غیردولتی تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه افزایش ابتلا به آسم در ایرانی‌ها جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ممنوعیت حضور بانوان در دیدار پرسپولیس رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت

7

تاثیر مستقیم چاقی بر اقتصاد جهانی

  • کد خبر : 73040
  • 22 آبان 1400 - 11:28
تاثیر مستقیم چاقی بر اقتصاد جهانی
بر اساس مطالعات چاقی در سراسر جهان بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶ افزایش یافته و برآوردهای فعلی پیش‌بینی می‌کنند که اگر این میزان ادامه یابد تأثیر مستقیمی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، چاقی با هزینه‌های بالاتر مراقبت‌های بهداشتی و کیفیت زندگی پایین‌تر و همچنین ناتوانی و مرگ و میر زودرس همراه است.

در حال حاضر چاقی سالانه منجر به مرگ بیش از ۵ میلیون نفر در جهان می‌شود.

بر اساس مطالعه مشاهده‌ای اخیر، چاقی در هر کشور در سراسر جهان بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶ افزایش یافته است. برآوردهای فعلی پیش‌بینی می‌کنند که اگر این میزان ادامه یابد، این وضعیت تأثیر مستقیمی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت.

دانشمندان مؤسسه تحقیقات تراینگل در واشنگتن دی سی و فدراسیون جهانی چاقی مستقر در لندن تأثیر چاقی را بر تولید ناخالص داخلی یک کشور در سال ۲۰۱۹ اندازه‌گیری کردند. سپس، افزایش پیش‌بینی‌شده هزینه‌ها را تا سال ۲۰۶۰ محاسبه کردند.

به گفته محققان، تولید ناخالص داخلی “اندازه اقتصاد یک کشور را اندازه گیری می‌کند.”

محققان در این مطالعه بر روی هشت کشور متمرکز شدند: استرالیا، برزیل، هند، مکزیک، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، اسپانیا و تایلند.

آنها دریافتند که در سراسر هشت کشور، هزینه‌های پزشکی در حال حاضر ۹۰ درصد از کل هزینه‌های مستقیم مرتبط با چاقی را شامل می‌شود.

با نگاهی به کشورها، هزینه سرانه چاقی در سال ۲۰۱۹ از ۱۷ دلار در هند تا ۹۴۰ دلار در استرالیا متغیر بود. به طور کلی، این هزینه‌ها به طور متوسط معادل ۱.۷۶٪ از تولید ناخالص داخلی است.

پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۶۰، هزینه‌های مرتبط با چاقی به طور متوسط به ۳.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش یابد که از ۲.۴ درصد تولید ناخالص داخلی در اسپانیا تا ۴.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی در تایلند متغیر است.

محققان برای کمک به پیش بینی هزینه‌های مرتبط با چاقی، ۲۸ مشکل سلامتی را انتخاب کردند که ارتباط قوی با چاقی داشتند.

به گفته محققان، دیابت و فشارخون قلبی از مهم‌ترین مشکلات مرتبط با چاقی هستند.

فهرست سایر بیماری‌های مرتبط با چاقی عبارتند از: بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی مزمن، اختلالات اسکلتی عضلانی، بیماری‌های غدد درون ریز، بیماری‌های اندام حسی، بیماری مزمن کلیوی، و بیماری‌های عصبی و گوارشی.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=73040
  • 33 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.