تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن تشکیل کمیته تحقق شعار سال در شهرداری تهران رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم چالش‌های صادرات گاز ایران به پاکستان نقش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه‌های پایتخت ایجاد سازمان گردشگری شهر تهران در اولویت شورا کاهش شفافیت با ارز نیمایی در بازار فولاد ضرورت ساماندهی کارکنان شرکت‌ها و ادارات افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان برنامه شرکت متروی تهران برای خط ۷ در سال جاری اوتیسم بیماری بدون درمان ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی فاصله شدید پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال اعلام زمان متناسب سازی حقوق بازنشستگان تاثیر تحریم بر صادرات نفت ایران به چین تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج

7

تاثیر مستقیم چاقی بر اقتصاد جهانی

  • کد خبر : 73040
  • 22 آبان 1400 - 11:28
تاثیر مستقیم چاقی بر اقتصاد جهانی
بر اساس مطالعات چاقی در سراسر جهان بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶ افزایش یافته و برآوردهای فعلی پیش‌بینی می‌کنند که اگر این میزان ادامه یابد تأثیر مستقیمی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، چاقی با هزینه‌های بالاتر مراقبت‌های بهداشتی و کیفیت زندگی پایین‌تر و همچنین ناتوانی و مرگ و میر زودرس همراه است.

در حال حاضر چاقی سالانه منجر به مرگ بیش از ۵ میلیون نفر در جهان می‌شود.

بر اساس مطالعه مشاهده‌ای اخیر، چاقی در هر کشور در سراسر جهان بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶ افزایش یافته است. برآوردهای فعلی پیش‌بینی می‌کنند که اگر این میزان ادامه یابد، این وضعیت تأثیر مستقیمی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت.

دانشمندان مؤسسه تحقیقات تراینگل در واشنگتن دی سی و فدراسیون جهانی چاقی مستقر در لندن تأثیر چاقی را بر تولید ناخالص داخلی یک کشور در سال ۲۰۱۹ اندازه‌گیری کردند. سپس، افزایش پیش‌بینی‌شده هزینه‌ها را تا سال ۲۰۶۰ محاسبه کردند.

به گفته محققان، تولید ناخالص داخلی “اندازه اقتصاد یک کشور را اندازه گیری می‌کند.”

محققان در این مطالعه بر روی هشت کشور متمرکز شدند: استرالیا، برزیل، هند، مکزیک، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، اسپانیا و تایلند.

آنها دریافتند که در سراسر هشت کشور، هزینه‌های پزشکی در حال حاضر ۹۰ درصد از کل هزینه‌های مستقیم مرتبط با چاقی را شامل می‌شود.

با نگاهی به کشورها، هزینه سرانه چاقی در سال ۲۰۱۹ از ۱۷ دلار در هند تا ۹۴۰ دلار در استرالیا متغیر بود. به طور کلی، این هزینه‌ها به طور متوسط معادل ۱.۷۶٪ از تولید ناخالص داخلی است.

پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۶۰، هزینه‌های مرتبط با چاقی به طور متوسط به ۳.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش یابد که از ۲.۴ درصد تولید ناخالص داخلی در اسپانیا تا ۴.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی در تایلند متغیر است.

محققان برای کمک به پیش بینی هزینه‌های مرتبط با چاقی، ۲۸ مشکل سلامتی را انتخاب کردند که ارتباط قوی با چاقی داشتند.

به گفته محققان، دیابت و فشارخون قلبی از مهم‌ترین مشکلات مرتبط با چاقی هستند.

فهرست سایر بیماری‌های مرتبط با چاقی عبارتند از: بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی مزمن، اختلالات اسکلتی عضلانی، بیماری‌های غدد درون ریز، بیماری‌های اندام حسی، بیماری مزمن کلیوی، و بیماری‌های عصبی و گوارشی.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=73040
  • 26 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.