تاریخ : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جلب اعتماد مردم در مدیریت شهری مقدمه رشد شهر جزئیات طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو تخصیص اعتبار برای مرمت دومین بنای خشتی ایران بهینه‌سازی مصرف انرژی از راهبردهای مهم صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید در صنعت فولاد در گرو تأمین انرژی تصویب ایجاد شعبه رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران حذف گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب معیارهای افزایش شهریه مدارس غیردولتی پیش‌بینی قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳ تغییر فرمول تعیین حقوق کارگران زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد خام‌فروشی عامل اصلی کاهش ارزش صادرات فولاد زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان ضرورت تدوین لایحه ارائه خدمات رفاهی به تهرانی‌ها جزئیات ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی محرومیت قطعی ستاره‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم نکونام برای بازیکن استقلال وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴

8

زنان و مادران مربیان حقیقی نسل‌ها هستند

  • کد خبر : 68929
  • 07 مهر 1400 - 11:41
زنان و مادران مربیان حقیقی نسل‌ها هستند
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری با اشاره به جایگاه و نقش تبیین‌گری بانوان، بیان کرد: جنگ و دفاع را مردان می‌نویسند و زنان آن را امضاء می‌کنند، اگر امضای زنان پای آن نباشد ماندگار و جاودانه نخواهد شد.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری درنشست «روایت های ماندگار زنان دفاع مقدس» که به مناسبت هفته دفاع مقدس و با حضور جمعی از زنان ایثارگر در محل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد با اشاره به جایگاه و نقش تبیین گری بانوان، اظهار داشت: اگرحضرت زینب(س) نبود، کربلا برای ما ماندگار نبود. اگر تبیین گری های آن بانوی بزرگوار نبود، این نهضت حسینی تداوم بخش نبود و حقیقت کربلا پنهان می ماند. به واسطه ی تبیین گری ایشان بود که این ارزش ها و بزرگی ها به ما رسید و به واسطه ی آن شهید فهمیده ها و شهید حججی ها رشد کردند و امروزه هم شاهد تربیت فرهنگ فداکاری و ایثار در جنبه های مختلف مثل شهید علی لندی هستیم.

وی در ادامه ضمن برشمردن اهمیت حفظ جایگاه شهدا و اربعین حسینی تصریح کرد: شهدا کسانی‌اند که به ما حیات و زندگی جاوید، چگونه زیستن و چگونه مردن را آموختند و این همان چیزی است که دشمن از آن می ترسد و می خواهد این فرهنگ در جامعه و در میان کتب درسی فرزندانمان کمرنگ شود؛ اما تا وقتی که زنان و مادران ما، که مربیان حقیقی نسل ها هستند، در صحنه حضور دارند این اتفاق نخواهد افتاد.

معاون امور زن و خانواده دولت سیزدهم، هدف از برگزاری این نشست را تجدید پیمان با شهدا و خانواده‌‎های آنان اعلام کرد و افزود: دل های ما نزد شما و شهیدان شما گرو است. با شهیدان مان پیمان می بندیم که در این مسیر هستیم و هرآن چه که توان داریم را برای تداوم این مسیر خواهیم گذاشت.

در بخش دیگر این برنامه نرگس کریمی، مشاور ایثارگران معاونت زن و خانواده ریاست جمهوری نیز در این نشست به ارائه‌ی آماری از ایثارگری و فداکاری های زنان در هشت سال دفاع مقدس پرداخت و گفت: ما ۶۴۲۸ زن شهید داریم که ۵۰۰نفر از آن ها رزمنده یا امدادگرانی بودند که در جنگ به شهادت رسیدند. ۵۷۳۵نفر زن جانباز داریم که ۳۰۷۵ نفر از آنان بالای ۲۵درصد جانبازی دارند.

وی خاطر نشان کرد: در زمان دفاع مقدس بسیاری از مردها راهی جبهه ها شدند و بانوان در این حماسه آفرینی‌ها بی‌نصیب نماندند. آنان توانستند تصویر قوی از خود در نقش‌های مختلف نشان دهند. این نقش‌ها شامل امدادگری، رزمی، حمایت‌های عاطفی و روانی، فعالیت در ستادهای پشتیبانی، جهادی، فرهنگی و… بود. زنان سربازان گمنامی بودند که با تحمل بار سنگین ناشی از جبهه و جنگ اصلی‌ترین سرمایه‌های زندگی‌شان را در راه انقلاب دادند.

کریمی، هدف از این نشست را تلاش در جهت سیاست گذاری ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت مبتنی بر سیاست های کلی نظام عنوان کرد و اذعان کرد: باید با زنده نگه داشتن یاد شهدا و تجلیل و تکریم خانواده های آنان در جهت انتقال این معارف ارزشمند به نسل معاصر تلاش کنیم.

بنا بر اعلام روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، تحلیل سیاست گذاری های اجتماعی ناظر به همسران شهدا، توجه به کاهش آسیب های اجتماعی پس از جنگ، تأثیر اعتماد به نفس و باورهای دینی در تاب آوری خانواده های ایثارگران، استفاده از ابزارهای انتقالی مانند هنر و ادبیات برای بیان ارزش ها، جرأت ورزی بر مبنای پاسداشت ارزش ها در راستای تقویت سبک زندگی، نادیده گرفتن نقش موثر زنان در جنگ و عدم انتقال واقعیت حضور زنان در جنگ، بیان دغدغه‌ها و مشکلاتی که خانواده هاو ایثارگران با آن روبه رو هستند و… از جمله مواردی بود که زنان ایثارگر و جانباز  در نشست با معاونت زن و خانواده ریاست جمهوری مطرح کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=68929
  • 16 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.