تاریخ : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

24

خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی بادمجان

  • کد خبر : 60671
  • 15 آبان 1402 - 8:01
خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی بادمجان
خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت و سلامت قلب می‌شود.

گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از مهم‌ترین اشتباهاتی که افراد برای مصرف بادنجان انجام می‌دهند سرخ کردن آن است، با وجود طعم بسیار مطبوعی که به دست می‌آورد خواص درمانی خود را تاحد زیادی از دست می‌دهد. همچنین هنگام سرخ کردن حتی با روغن کم بادنجان مقدار زیادی روغن جذب می‌کند که برای سلامتی بدن به ویژه قلب بسیار مضر است.

زهرا رضایی، کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: بادمجان سبزی است که ترکیب هایی با خاصیت ضد آنتی اکسیدانی دارد.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: دراین سبزی فلاونوئیدهایی نیز یافت می شوند که از مهمترین آنها می توان به سونانین اشاره کرد.

وی تصریح کرد: جالب است بدانید رنگ بنفش پوست بادمجان به وجود این ترکیب برمی گردد و که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

رضایی در ادامه گفت: تحقیقات نشان داده است این سبزی دارای ترکیبی بنام اسیدفنولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بدن در برابر انواع عفونت های باکتریایی و قارچی محافظت می کند.

وی تصریح کرد: کلروژینک اسید موجود در آن نیز به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدانی شناخته شده و پایین آورنده کلسترول بد خون است.
رضایی در ادامه عنوان کرد: درضمن خاصیت ضد ویروسی و ضدباکتریایی نیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین خوردن این سبزی از بروز بیماری های عروق کرونر جلوگیری می کند و احتمال سکته را در افراد مستعد کاهش می دهد. البته درصورتی که به شکل بخارپز مصرف شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=60671
  • 68 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0

دیدگاهها بسته است.