تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور» جزئیات زمان بازگشت گل‌محمدی به فوتبال بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو اعلام فروش سهام رسمی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ضرورت حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو

8

توصیه‌هایی برای تندرستی در فصل گرما

  • کد خبر : 59716
  • 22 مرداد 1402 - 8:02
توصیه‌هایی برای تندرستی در فصل گرما
متخصص طب سنتی ایرانی بیان کرد: با این‌که میوه‌های تابستانی هریک سرعت هضم و طبیعت خاص خود را دارند اما باید از مصرف هم زمان چند میوه با هم خودداری شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محمد عسکرفراشاه متخصص طب سنتی ایرانی ضمن تاکید بر لزوم توجه به حرارت بدن در تابستان، اظهارکرد: یکی از مواردی که می‌توان با توجه به آن حرارت بدن را در تابستان کنترل کرد، توجه به نوع تغذیه در این فصل است. با توجه به اقلیم و گرمای خاص هر منطقه، نوعی از تغذیه مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که باید در فصل گرما غذاهای سبک وکاهش دهنده حرارت وصفرا مصرف شود تصریح کرد: باید از مصرف زیاد غذا و پرخوری در فصل گرما خودداری کرد.

این متخصص طب سنتی ایرانی افزود: بازهم تاکید می‌شود که هر فردی باید شرایط ویژه خود را نظر بگیرید مثلا فردی که با خوردن موادبا طبع سرد دچار مشکل می شود حتی درفصل تابستان هم نباید در مصرف آنها زیاده روی کند.

عسکرفراشاه با اشاره به این‌که باشروع فصل تابستان طبیعی، در افراد مبتلا به انباشتگی بدن از اخلاط مختلف به ویژه در افرادی که فشار خون بالا افزایش غلظت خون حرارت وجوشش دم دارند مصرف روزانه شربت عناب توصیه می شود تصریح کرد: یک مشت عناب را زخمی کرده ودوازده ساعت خیسانده سپس بجوشانید تا پخته شوند واز پارچه صاف کرد ه ومجدد جوشانده تا نصف شود وبایک ونیم برابر آن شکر بپزید تا به قوام برسد،برای هر بار استفاده نصف استکان شربت را با نصف استکان آب خنک مخلوط نمایید.

وی بهترین غذا برای این فصل را اجاصیه(آش آلو)، رمانیه(آش انار) آش‌غوره و سوپ جو و غذاهای حاضری مثل نان هندوانه یا اب دوغ خیار همراه مصلحات است عنوان کرد.

این متخصص طب سنتی ایرانی خاطرنشان کرد: درفصل تابستان به دلیل شدت گرمای هوا قوت هاضمه معده کاهش می یابد لذا باید از غذاهای سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد و همانطور که اشاره وعده غذایی اصلی را به ساعات معتدل و خنک روز منتقل نمود.

وی همچنین مصرف غذاهای سنگین و غلیظ مانندآش‌های پرحبوبات، کله‌پاچه، هلیم را به دلیل ضعف دستگاه گوارش در تابستان مناسب ندانست و تصریح کرد: بهتر است در این فصل آش‌های ساده و رقیق و کم‌گوشت مصرف شود.

دکترعسکرفراشاه با بیان این‌که میوه‌های تابستان هریک سرعت هضم و طبیعت خاص خود را دارند تاکید کرد: از مصرف هم زمان چند میوه با هم خودداری شود، زیرا این عمل موجب ضعف هضم و بیماری‌های گوارشی می‌شود، علاوه براین خوردن میوه‌ با غذا سبب فاسد شدن غذا می‌شود و تولید گاز می‌کند و در نتیجه ایجاد نفخ می‌نماید.

این متخصص طب سنتی ایرانی خاطرنشان کرد: آبدوغ خیار یکی از بهترین غذاها در فصل تابستان برای رفع تشنگی است و بهتر است با مصلحاتی نظیر نعناع، پونه، گل سرخ، گردو و مویز و آویشن میل شود.

وی در پایان یادآور شد: درفصل تابستان باید از مصرف زیاد مواد گرم، تلخ ، تند، شور، تنقلات مانند (آجیل های شور،گردو) و ادویه تند مانند (فلفل ،دارچین ،زنجبیل ) بپرهیزشود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=59716
  • 25 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.