تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

8

کم کردن چربی‌های شکم با نان‌های سبوس‌دار

  • کد خبر : 58834
  • 21 خرداد 1400 - 15:51
کم کردن چربی‌های شکم با نان‌های سبوس‌دار
متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: مصرف نان‌های تیره و سبوس‌دار موجب کاهش چربی‌های شکمی می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، سیدضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه و رژیم درمانی، استاد دانشگاه و نایب رئیس انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در ایران اظهار داشت: نان، سرشار از ویتامین‌های گروه b، ویتامین e و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، روی و حتی کلسیم است.

مظهری افزود: اگر افراد عادت کنند سر سفره هایشان از نان سبوس دار استفاده کنند، تمام ویتامین‌ها و املاح ضروری به بدن آن‌ها می‌رسد. البته باید به این نکته توجه داشت که بر خلاف تصور برخی افراد، ویتامین‌ها و املاحی که در نان وجود دارد در فرآیند پخت از بین نمی‌رود، ولی ممکن است بخشی از فعالیت‌های ویتامین‌ها کاسته شود و حتی در صورتی که دمای پخت بسیار بالا باشد، فقط درصد کمی از ویتامین ها از بین می‌رود.

نایب رئیس انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با بیان اینکه کاهش املاح و ویتامین‌های موجود در نان در فرآیند پخت، اهمیت زیادی ندارد تصریح کرد: افراد هنگامی که مواد غذایی مانند سبزی ها، حبوبات، غلات، گوشت ها، لبنیات و میوه‌ها را مصرف می کنند، می‌توانند نیاز‌های بدن خود به املاح و ویتامین‌ها را از طریق این مواد غذایی تأمین کنند.

این استاد دانشگاه درباره خواص سبوس گندم خاطرنشان کرد: گندم از لایه هایی شامل پوست، جوانه و لایه هایی حاوی کربوهیدرات یا همان نشاسته تشکیل است و زمانی که گندم به آرد تبدیل می‌شود، به ذرات ریزی تبدیل شده و از الک‌های مختلفی عبور داده می‌شود.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی اذعان کرد: با مخلوط شدن پوسته خارجی گندم با مغزش که نشاسته گندم نامیده می شود، سبوس گندم که در آن ترکیبات با ارزشی و مغذی وجود دارد البته باید توجه داشت سبوس گندم، انرژی تولید نمی‌کند و افراد با مصرف آن چاق نمی‌شوند. همچنین سبوس گندم و نان های سبوس دار برای کودکان در سن رشد بسیار مفید هستند.

وی در پایان افزود: نان‌های غنی شده از افزودن ویتامین‌ها و املاح معدنی به آرد تهیه می‌شوند که بخشی از نیاز بدن به مواد مورد نیاز را تأمین می‌کنند. سبوس هم به دلیل دارا بودن انواع ویتامین به غنی شدن آرد کمک می‌کند. نکته مهم این است که مصرف نان‌های تیره و سبوس دار موجب کاهش چربی‌های شکمی می شود.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=58834
  • 17 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.