تاریخ : یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تمدید قراردادهای اجاره تنها معاملات بازار مسکن احتمال افزایش خاموشی صنایع در تابستان تاخیر برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعتقاد به ناکارآمدی زاکانی در شهرداری تهران استفاده قانون تامین مالی تولید از ظرفیت بازار سرمایه صادرات دغدغه تولیدکنندگان فولاد اتمام ذخایر سنگ آهن تا ۱۹ سال آینده احیای ظرفیت‌های گردشگری در دولت سیزدهم ضرورت اجرای سریع همسان سازی حقوق بازنشستگان افزایش تولید محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دریافت کارت آزمون از طریق پنجره ملی خدمات دولت سیستم ایمنی انسان‌ تحت تاثیر سلامت خواب توصیه‌های طب ایرانی برای آلرژی‌های فصل بهار شناسایی و پلمب ۴۰۰ خانه پلاک قرمز در پایتخت ضرورت مکان‌یابی محل جدیدی برای مدیریت پسماند تهران افتتاح دهمین یاورشهر برای بانوان رونمایی از «اسطرلاب» دوره سلجوقی در موزه شهر قزوین معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ

3

چگونگی درمان شکستگی ترقوه

  • کد خبر : 57661
  • 07 خرداد 1400 - 10:47
چگونگی درمان شکستگی ترقوه
شکستگی ترقوه را در صورتی که خفیف باشد می‌توان در منزل درمان کرد.

گزارش سرویس سلامت افق تهران، استخوان ترقوه یک استخوان دراز و نازک است که استخوان سینه را به کتف و بخش‌های بالایی بدن متصل می‌کند. شکستگی این استخوان یکی از پیچیده‌ترین شکستگی‌هایی است که افراد ممکن است آن را تجربه کنند.

کمتر کسی می‌داند که این استخوان تا ۲۰ سالگی به طور کامل رشد و تکامل نمی‌یابد. از این رو، شکستگی ترقوه در کودکان و نوجوانان می‌تواند باعث ایجاد جراحت شود. دلایل مختلفی، چون تصادف رانندگی و یا حوادث مرتبط با ورزش می‌تواند باعث شکستگی این استخوان شود.

در صورتی که طی حادثه‌ای احساس درد شدید در ناحیه شانه و ترقوه داشتید باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید. شکستگی ترقوه غالباً شامل درد‌هایی در بخش جلویی شانه و نزدیکی گردن می‌شود. فرد در این زمان به وقوع اتفاقی ناگوار پی خواهد برد، زیرا توانایی بلند کردن بازوی خود را نخواهد داشت.

دیگر علائم شکستگی ترقوه شامل تورم و یا کبودشدگی بافت اطراف ترقوه، صدای شکستگی در زمانی که فرد بازوی خود را تکان می‌دهد، و بی حسی و مور مور شدن دستان و بازو‌ها می‌شود. شدت درد در بیمار به حدی است که پزشک برای تسکین آن مجبور به تجویز مسکن‌های شدید خواهد بود.

استفاده از عکس ایکس ری، سی تی اسکن و یا ام آر آی از شانه می‌تواند به تشخیص بیماری کمک کند. گرچه بسیاری از شکستگی‌های ترقوه جدی نیست، اما در صورتی که شکستگی شدید باشد، پزشک به طور معمول  (۵ تا ۱۰ درصد بیماران) از عمل جراحی برای درمان استفاده می‌کند.

پس از عمل جراحی پزشک از آویز دست استاندارد (اسلینگ) برای کمک به کاهش فشار به ترقوه و نیز کمک به روند التیام شکستگی بهره می‌گیرد. استفاده از این آویز‌ها تا زمانی که فرد بدون درد قادر به حرکت دادن بازو‌های خود باشد، باید ادامه پیدا کند. این روند ۲ تا ۴ هفته در کودکان و ۴ تا ۸ هفته در بزرگسالان به طول می‌انجامد. پس از بهبود شکستگی مراجعه به پزشک ضروری است. پزشک پس از معاینه فرد نظر نهایی خود را درباره آنکه فرد نیازمند کاردرمانی و فیزیوتراپی است ابراز می‌کند.

با این حال، اگر شکستگی ترقوه خیلی جدی نیست و می‌خواهید آن را در خانه درمان کنید، ابتدا شانه‌ها را به حالت استراحت قرار دهید و از یک آویز استاندارد برای کاهش فشار استفاده کنید. سپس از یک پد حاوی یخ برای سرد کردن محل شکستگی استفاده کنید. این کار باید هر چند وقت یکبار انجام شود؛ همچنین برای کاهش درد می‌توانید از چسب‌های ضددرد حاوی مسکن استفاده کنید. دارو‌هایی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن بهترین گزینه برای جراحت‌هایی است که باعث ایجاد التهاب در فرد می‌شود. استامینوفن را نیز می‌توانید به عنوان یک مسکن استفاده کنید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=57661
  • 16 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.