تاریخ : پنج شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۰ : 2 شوال 1442 Thursday, 13 May , 2021
4

توصیه‌های تغذیه‌ای روزه‌داری نوجوانان

  • کد خبر : 54561
  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
توصیه‌های تغذیه‌ای روزه‌داری نوجوانان
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان کرد: نوجوانان هنگام روزه‌داری از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در وعده سحری اجتناب کنند مصرف این مواد سبب افت قند خون شده و توانایی یادگیری را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، زهرا عبداللهی توصیه‌های تغذیه‌ای روزه با اشاره به توصیه‌های تغذیه‌ای روزه داری در شرایط خاص و گروه‌های ویژه، افزود: نوجوانانی که به سن تکلیف رسیده و توان جسمی کامل دارند و به عبارت دیگر وزن و قد متناسب با سن خود را دارند، بر اساس تکلیف دینی باید با رعایت نکاتی روزه کامل بگیرند.

وی با بیان اینکه نوجوانان هنگام روزه داری از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در وعده سحری اجتناب کنند چون مصرف این مواد سبب افت قند خون شده و توانایی یادگیری آنها را در طول روز کاهش می‌دهد، اظهار کرد: نوجوانانی که سال نخست روزه داری را آغاز می‌کنند به علت گذراندن دوران رشد به توجهات بیشتری نیاز دارند. رعایت تنوع و تعادل در استفاده از تمامی گروه‌های غذایی بسیار مهم و ضروری است؛ منابع خوب پروتئینی (انواع گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات) باید در برنامه غذایی آنها گنجانده شود.

عبداللهی ادامه داد: همچنین والدین باید از دریافت کافی گروه شیر و لبنیات در این افراد مطمئن شوند؛ نوجوانان علاقه خاصی به خوردن انواع هله هوله‌ها و مواد غذایی کم ارزش دارند که فقط پر کننده معده هستند که در ایام روزه داری نباید مصرف شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این گروه سنی از منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12 از جمله انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر و لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خونسازی نقش دارند، در ایام روزه داری به مقدار کافی مصرف کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=54561

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی