تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور» جزئیات زمان بازگشت گل‌محمدی به فوتبال بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو اعلام فروش سهام رسمی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ضرورت حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو

7

سلامت «مردان» یکی از اصلی‌ترین معضلات کشور

  • کد خبر : 50409
  • 29 بهمن 1399 - 12:10
سلامت «مردان» یکی از اصلی‌ترین معضلات کشور
وزیر بهداشت بیان کرد: یکی از معضلات آینده ما، جمعیت مرد سالمندی است که علاوه بر آشفتگی روان و روح، مشکلات جسمی عدیده‌ای خواهد داشت و باید تلاش کنیم تا نظام‌های حمایتی کشور مانند بیمه برای دوران سالمندی مردان آماده کنیم.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، سعید نمکی وزیر بهداشت در پیام ویدیویی خود به کنگره سلامت مردان که به صورت مجازی از امروز آغاز و تا ۲ اسفندماه ادامه دارد با اشاره به در پیش بودن هفته سلامت مردان، اظهار داشت: در همه کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه و کشورهای توسعه نیافته، مردان محور اصلی همه زحمات خانواده در همه عرصه‌ها هستند.

وی افزود: مردان، فعالیت‌های اصلی اقتصادی خانواده را اداره می‌کنند؛ در شرایطی که زنان در مظلومیت و محرومیت قرار می‌گیرند باید مدافعان سرسخت اولیه حقوق خانواده باشند و اگر نباشند، شیرازه خانواده و به ویژه کودکان از هم پاشیده می‌شود.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در جوامعی مانند ایران که از نظر فرهنگی، توجه به سلامت مردان علاوه بر بی توجهی سازمان‌های بین المللی، مغفول می‌ماند یکی از مشکلات این است که مردان معمولا زیاد توجهی به کنترل دوره ای سلامت خود ندارند. اصولا زمانی متوجه می شویم که یک مرد دچار فشارخون قبلی است که با نارسایی یا سکته مغزی و قلبی، وارد آی سی یو و سی سی یو می‌شود.

نمکی تصریح کرد: در فرهنگ ما متاسفانه اینگونه جا افتاده که مردان بزرگ، چون درختان ستبر، ایستاده می‌میرند یا مرد باید که در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیاب باشد. متاسفانه از دوران کودکی، نوجوانی و جوانی به ما می‌آموزند که مردان نباید گریه کنند و باید غم را در خودشان فرو ببرند و مسائل بهداشت روان برای مردان در کشورهایی مانند ما، یکی از اصلی ترین معضلات اجتماعی و نظام سلامت است.

وی یادآور شد: غیر از سرطان‌های شایع و مشکلات سلامت در مردان که در این کنگره به آن پرداخته می‌شود، امروز با توجه به شیوع کرونا، یکی از مهمترین مواردی که نباید در بین مردان، مورد غفلت قرار گیرد، پرداختن به آسیب‌های روانی است که مردان در شرایط بسیار ناهموار اقتصادی کرونا، تحمل می‌کنند. تطویل دوران کرونا، بیشترین آسیب را به بنگاه‌های اقتصادی و دستگاه‌های می‌زند که از منابع دولتی استفاده نمی‌کردند.

وزیر بهداشت ادامه داد: بیکاری مردان، کمبود درآمد مردان در شغل‌های آزاد و مواردی از این قبیل باعث شده که مردان علاوه بر فشار اقتصادی، دچار فشار بسیار سنگین روانی هم‌شوند. بنابراین توجه به مردان در دوران کرونا چه از دید بهداشت روان و چه از دید مشکلات معیشتی، یکی از رسالت‌هایی است که تمام دست اندرکاران جمهوری اسلامی ایران دارند.

نمکی گفت: از همه عزیزانی که به جنبه های مختلف سلامت مردان در کشور توجه دارند، تشکر می‌کنم و خوشحالم که اعلام کنم سند ملی سلامت مردان با مشارکت ۲۸ دستگاه دولتی و سازمان‌های مردم نهاد، تدوین شد و در نشستی که با نمایندگان دستگاه‌های مختلف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی داشتیم، تصویب شد و مراحل آن در این شورا مصوب و اجرایی خواهد شد.

وی اذعان کرد: امروز ما نیازمندیم که مردان را در همه عرصه‌ها به شکل ویژه ببینیم. علاوه بر عرصه سلامت، توجه به تاثیر مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت که مردان در این بین ممکن است بیشترین آسیب را ببینند و آسیب دیدگی مردان در این عرصه می‌تواند در دو گروه آسیب پذیر دیگر جامعه یعنی زنان و کودکان هم تاثیر بسیار مهمی داشته باشد؛ می‌طلبد که رسیدگی به سلامت مردان را فراتر از وزارت بهداشت یعنی در دستگاه‌های دیگری که در معیشت و رفاه اجتماعی مردان مداخله دارند، پیگیری کنیم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: یکی از بحث‌هایی که امروز باید مورد توجه همه ما باشد، سلامت مردان سالمند است. مردان سالمند به عنوان گروهی که با طی کردن دوران جوانی که در آن دوران هم خیلی از آنها به عنوان مردان مولد مطرح نبود و در زمان جوانی و قدرت کار، به علت نبود زیرساخت‌های کار در کشور، خودشان را به گونه‌ای سربار می‌دانستند، امروز همان افراد با همان احساس پا به مرحله سالمندی می‌گذارند.

وی در پایان یادآور شد: یکی از معضلات آینده ما، جمعیت مرد سالمندی است که علاوه بر آشفتگی روان و روح، مشکلات جسمی عدیده‌ای خواهد داشت و باید از امروز تلاش کنیم تا نظام‌های حمایتی کشور مانند بیمه و به ویژه بیمه‌های تکمیلی را برای دوران سالمندی مردان کشور آماده‌تر کنیم که هنوز این آمادگی را در بدنه نظام حمایتی کشور نمی‌بینم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=50409
  • 15 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.