تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور» جزئیات زمان بازگشت گل‌محمدی به فوتبال بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو اعلام فروش سهام رسمی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ضرورت حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن

8

ساز و کار کووکس توزیع عادلانه واکسن به کشورهای در حال توسعه

  • کد خبر : 50241
  • 27 بهمن 1399 - 10:17
ساز و کار کووکس توزیع عادلانه واکسن به کشورهای در حال توسعه
سازمان بهداشت جهانی برای به کشورهایی که از نظر تولید و تأمین مالی درآمد پایین دارند و یک چالش جهانی است برای توزیع عادلانه واکسن ساز و کار «کووکس» را پیش‌بینی نموده‌است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، احمد قویدل مسئول روابط عمومی شبکه کمک (کمیته غیر دولتی مهار کرونا) اظهار داشت: مدیر اجرایی یونیسف و مدیر کل WHO در ۱۰ فوریه ۲۰۲۱ در بیانیه مشترکی اعلام کردند که از ۱۲۸ میلیون دوز واکسنی که تاکنون تجویز شده است، بیش از سه چهارم این واکسن‌ها فقط در ۱۰ کشور است که ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی جهانی را تشکیل می‌دهند، توزیع گردیده است. تا امروز تقریباً ۱۳۰ کشور جهان با ۲.۵ میلیارد نفر جمعیت هنوز یک دوز واکسن هم مصرف نکرده‌اند.

وی افزود: در این بیانیه به صراحت عنوان شده است که این استراتژی ناعادلانه گذشته از تهدید سلامت مردم این کشورها هزینه‌های زندگی و معیشتی مضاعفی به ساکنان این کشورها نیز تحمیل خواهد نمود. این شرایط به ویروس فرصت بیشتری برای جهش‌های جدید و بی اثر شدن واکسن می‌دهد. این فرآیند پروسه بهبود شرایط اقتصادی جهان را تضعیف می‌کند.

قویدل ادامه داد: در این بیانیه مهم این دو مقام بین‌المللی تصریح نموده‌اند که امروز یونیسف و WHO با بیش از ۷۰ سال همکاری نزدیک در بهبود سلامت مردم جهان، رهبران کشورهای مختلف جهان را به جستجوی فراتر از مرزهای خود برای تأمین هرچه سریع‌تر واکسن و همچنین برنامه‌ریزی یک استراتژی برای تأمین، توزیع و تزریق واکسن دعوت می‌کنند.. این تنها راه محدود نمودن همه‌گیری است.

وی یادآور شد: اساس نگرانی مقامات بهداشتی بین‌المللی و دیگر سازمان‌های شریک سازمان بهداشت جهانی، واکسیناسیون هر چه سریع‌تر کارکنان بهداشت و درمان همه کشورها است. در این بیانیه تاکید گردیده است که کارکنان بهداشت در سطوح درآمد پایین و متوسط در خط مقدم بیماری همه گیر بوده و هستند و ابتدا باید از آنها محافظت شود تا بتوانند از ما محافظت کنند.

قویدل تصریح کرد: این دو مقام بین‌المللی می‌گویند آنچه در فرآیندهای آغاز شده در جهان برای تولید و توزیع واکسن فراموش شده‌است تأمین واکسن کرونا به صورت عادلانه برای همه کشورها است. سازمان بهداشت جهانی مکرراً اعلام کرده است، کشورهایی که موفق می‌شوند تمامی کارکنان حوزه بهداشت و درمان کشور خود را واکسینه کنند نباید این واکسیناسیون را تا اینکه همه کشورهای جهان بتوانند کارکنان بهداشت و درمان خود را واکسینه کنند به واکسیناسیون عموم مردم کشورشان توسعه دهند.

وی اذعان کرد: این موضع سازمان بهداشت جهانی به این دلیل است که حدود ۲ درصد جمعیت کشورهای در حال توسعه کارکنان بهداشت و درمان و در کشورهای توسعه یافته این رقم ۳ درصد جمعیت را شامل می‌شود. اگر همان معیار دو درصد را هم فرض بگیریم دو درصد جمعیت هفت و نیم میلیاردی جهان در اولویت تزریق واکس هستند. تأمین این موجودی چه از نظر تولید و چه از نظر تأمین مالی آن برای کشورهای با درآمد پایین یک چالش جهانی است که سازمان بهداشت جهانی ساز و کار «کووکس» را برای این توزیع عادلانه پیش‌بینی نموده است.

قویدل گفت: مقامات بین‌المللی تلاش می‌نمایند کشورهای غنی را با توجه به پاندمی کرونا متوجه این حقیقت بزرگ نمایند که کشورهای جهان یا با هم بر کرونا غلبه می‌کنند و یا در صورت غلط بودن استراتژی با هم شکست خواهند خود. هیچ کشوری در چارچوب مرزهای خود نمی‌تواند کرونا را مهار کند. سازمان بهداشت جهانی تولید کنندگان واکسن را ترغیب می‌نماید که به ساز و کار «کووکس» بپیوندند. البته تأمین زنجیره سرد و همچنین کارکنان آموزش دیده از دیگر چالش‌های حوزه واکسیناسیون کرونا در سطح جهان است.

وی در پایان ادامه داد: سیاست سازمان بهداشت جهانی توسعه تولید واکسن در کشورهای مختلف با نظارت این سازمان است که با صدور مجوز اضطراری در دسترس مردم جهان قرار گیرد. سرنوشت مردم جهان در مهار کرونا به هم پیوند خورده است، چه جهان برنده مقابله با این بیماری باشد، چه بازنده آن باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=50241
  • 21 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.