تاریخ : سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو ضرورت رسیدگی شهرداری تهران به وضعیت کارگرانش باشگاه پرسپولیس منتظر تایید سرمربی برزیلی مسجد جامع ارومیه واجد شرایط ثبت در میراث جهانی زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس افق تمدنی ایران برای خودکفایی در تولید و صادرات برق موج افزایشقیمت‌ها در محصولات پتروشیمی ضرورت مشارکت مجتمع‌های پتروشیمی در جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اشتغالزایی برای معتادان متجاهر بهبودیافته پله نوردی باعث افزایش طول عمر حمل و نقل عمومی از موضوعات مهم این دوره شورای شهر تهران جزئیات افزایش مستمری بازنشستگان رشد ۲۱ درصدی صنعت گردشگری ایران پیش‌بینی صادرات ۱۰ میلیارد دلاری فولاد در سال ۱۴۰۳ ارتباط مصرف غذاهای ناسالم با اختلالات حافظه وزش باد شدید و رگبار باران در تهران جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام جزییات پیشنهاد دولت برای تغییر حقوق کارگران اصلاح طرح شفافیت قوای سه‌گانه ضرورت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین

13

مشارکت ۵۵درصدی در انتخابات

  • کد خبر : 44563
  • 24 مهر 1399 - 8:51
مشارکت ۵۵درصدی در انتخابات
رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی با طرح ادعای کف مشارکت ۵۵درصدی در انتخابات، بیان‌کرد: به میزانی که گفتمان اصلاحات رونق یافته و مطلوب جامعه شود، میزان مشارکت هم بالا رفته و تا هشتاد درصد می رسد.

به گزارش سرویس سیاسی افق تهران، سیدرحیم ابوالحسنی، رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی در پاسخ به این پرسش که آیا بدنه رای اصلاح طلبان از عملکرد این جریان رضایت لازم را دارند، اظهار‌کرد: در ابتدا باید گفت که جامعه به خاطر محقق نشدن مطالباتش به نوعی بی اعتمادی، یأس و ناامیدی و سیاست گریزی رسیده است، زیرا در انتخابات یا وعده هایی داده می شود که قابل تحقق نیست.

وی تصریح‌کرد: در هر دوره از انتخابات گفتمان هایی مطرح می شود که این گفتمان ها “دال” های مرکزی دارند و افکار عمومی به این دال ها حساس است.مثلا در دوره خاتمی گفتمان توسعه سیاسی با دال هایی همچون جامعه مدنی، آزادی سیاسی و حاکمیت احزاب مطرح شد و در پایان دولت دوم خاتمی کار به جایی رسید که حامیان این گفتمان صحبت از عبور از خاتمی کردند چون احساس کردند مطالبات شان محقق نشد.

به گفته رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی در دولت احمدی نژاد از عدالت و آوردن نفت بر سفره مردم گفته شد اما نفت فقط بر سفره عده کمی آمد. در دولت روحانی رفع تحریم ها، آزادی های سیاسی و رفع حصر وعده داده شد که نه تنها این وعده ها محقق نشد بلکه مشکلات اقتصادی و گرانی های  افسارگسیخته پیش آمد.

ابوالحسنی با طرح ادعای کف مشارکت ۵۵درصدی در انتخابات، ادامه‌داد: به میزانی که گفتمان اصلاحات رونق یافته و مطلوب جامعه شود، میزان مشارکت هم بالا رفته و تا هشتاد درصد می رسد. یعنی جریان اصلاحات در جذب مشارکت نقش مهمی دارد اما وقتی ساختار انتخابات به گونه ای است که اصلاح طلبان امکان حضور نداشته باشند، میزان مشارکت کاهش می یابد و حتی مثل انتخابات مجلس یازدهم به حدود چهل درصد می رسد.

وی با بیان اینکه وقتی مردم از اصلاح طلبان ناامید می شوند، مشارکت کاهش می یابد، گفت: چه کسی گفته است مجلس دهم یا دولت روحانی اصلاح طلب است؟ وقتی پنج هزار نفر از اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم ردصلاحیت شده و عده کمی به مجلس راه می یابند، می توان گفت مجلس اصلاح طلب است؟ جناح رقیب سعی می کنند دولت را اصلاح طلب تلقی کند اما اصلاح طلبان مجبور شدند در انتخابات از روحانی حمایت کنند در حالیکه او خود را اصلاح طلب نمی دانست.

رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی افزود: نخبگان اصلی اصلاح طلب را در گوشه رینگ برده و غیر مشت و لگد و فحش چیزی نصیب آنها نمی شود. آنها یا گوشه‌نشین شده یا ممنوع التصویر هستند و رسانه ای هم در اختیار ندارند. با این حال اصلاح طلبان در همین ساختار موجود انتخابات شرکت کرده‌اند اما فقط نیروهای رده چندم آنها  تایید صلاحیت می شوند.

ابوالحسنی در پایان خاطرنشان‌کرد: از سویی نهادهای قدرت هم اختیار نهادهای انتخابی مثل مجلس و ریاست جمهوری را محدود و کنترل کرده اند. بنابراین در ارزیابی از عملکرد اصلاح طلبان باید این مسایل را در نظر گرفت؛ در شرایط کنونی اصلاح طلبان هیچ امیدی ندارند که قدرت نصیب آنها شود و اگر این اتفاق هم بیفتد، امیدی ندارند که بتوانند کار خاصی انجام دهند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=44563
  • 51 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.