تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

2

زلزله شدید در تهران؛ حادثه بین المللی می‌شود

  • کد خبر : 44026
  • 16 مهر 1399 - 12:43
زلزله شدید در تهران؛ حادثه بین المللی می‌شود
رییس سازمان مدیریت بحران کشور وقوع زلزله شدید در تهران را در ابعاد یک حادثه بین‌المللی توصیف کرد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، اسماعیل نجار در جلسه هماهنگی مدیریت بحران استان‌های معین تهران در زمان زلزله که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور شهردارتهران، رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مدیران کل مدیریت بحران استان‌های معین و جمعی از شهرداران مناطق ۲۲ گانه برگزار شد، گفت: تهران کلانشهری با گسل‌هایی متعدد است که اگر خدایی نکرده بعضی از این گسل ها فعال شوند، متاسفانه طبق مطالعات جایکا، کار پیچیده و سخت خواهد شد. اگر زلزله‌ای با قدرت تخریب بالا بیاید ما در تهران یک حادثه بین المللی را شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: به همین دلیل نیز با توجه به قرارگیری نهادهای سیاسی و اقتصادی و … با تصمیم وزیر کشور مقرر شد از ظرفیت کل کشور در تهران استفاده شود و ما بتوانیم از ظرفیت استان ها نیز بهره مند شویم، لذا با دستور ویژه وزیر کشور کارمان را شروع کردیم و دستورالعمل ویژه ای با کمک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مدیران استان ها تهیه و از سوی وزیر کشور ابلاغ شد تا بتوانیم ارتباط تنگاتنگی را با مدیران بحران مناطق ۲۲گانه شهرتهران و مدیران کل ۳۰ استان کشور داشته باشیم.

نجار با بیان اینکه شناسایی پدهای بالگرد رسمی و جاهایی را که امکان فرود بالگرد وجود دارد دنبال کردیم، اظهارکرد: بنا شد باند دوشان تپه را تعمیر و مرمت کنند. باند فرودگاه قلعه مرغی باید حفظ شود. باند فرودگاه مهرآباد را هم برای این منظور داریم.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به پیگیری برای احداث مرکز فرماندهی و کنترل مدیریت بحران کشور نیز اشاره کرد و گفت: در حال احداث این مرکز هستیم، شهرداری همکاری خود را داشته است، اما مشکلات بودجه ای و… به قوت خودش باقی است. همه قول می دهند اما در عمل سنگ اندازی می‌کنند. ما معتقدیم در این مرکز در زمان وقوع زلزله می توان تهران را هم مدیریت کرد چرا که در زمان بحران دسترسی مناسبی به جاده ها، خط آهن، فرودگاه و … دارد. همچنین با توجه به نزدیکی به مجموعه حرم امام خمینی (ره) و شهرآفتاب امکانات خوبی هم دارد.

نجار ادامه داد: کل مجموعه حرم حضرت امام خمینی (ره) و نمایشگاه شهرداری و … را می توان در هنگام وقوع بحران استفاده کرد. آنجا برای مراسم ۱۴ خرداد حدود ۴۰۰۰سرویس بهداشتی دارد و می توان ۱۰ تا ۱۵ بیمارستان صحرایی را در آن محل پیش بینی کرد که در کل موقعیت خوبی برای اسکان اضطراری دارد.

وی افزود: مراکز باز و مصلی و پارک ها و … را هم مردم باید بشناسند و بدانند که در هنگام بحران به کجا بروند و چه کنند. حتما زلزله ملارد را به خاطر داریم. زلزله ای که اندکی در تهران احساس شد اما رفتار جامعه قابل قبول نبود و همه به خیابان آمدند و رفتار منطقی نداشتند. یک مقدار رفتار مردم بعد از زلزله فیروزکوه مناسب تر شده بود، اما لازم است در بحث آموزش مردم همه دستگاه های اجرایی از جمله شهرداری تهران وارد شده و به وظایف خود عمل کنند.

نجار در بخش دیگری از سخنانش در مورد منابع سوخت تهران در شهرری و کن نیز گفت: این منابع سال ها پیش ساخته شده و شهرها به سمت آنها توسعه پیدا کرده است. ما به شورای عالی شهرسازی و معماری نامه زدیم که محل این ها را در بازنگری طرح جامع مورد بازنگری قرار دهند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه همکاران ما به موضوع بحران و احتمال وقوع بحران در تهران باور دارند، گفت: باید باور کنیم که شاید زلزله در تهران رخ دهد و باید آمادگی باشد. به همین دلیل هم آمدیم و نیروهای مسلح را درگیر کردیم و گفتیم هر نظامی یک امدادگر.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=44026
  • 76 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.