تاریخ : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

4

تاثیر قرنطینه در افزایش افسردگی نوجوانان

  • کد خبر : 41863
  • 18 شهریور 1399 - 13:34
تاثیر قرنطینه در افزایش افسردگی نوجوانان
محققان دانشگاه "آکسفورد" انگلیس در مطالعه اخیرشان دریافتند که نوجوانان طی قرنطینه به طور مداوم سطح بالاتری از اضطراب و افسردگی را نسبت به والدین تجربه کرده‌اند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه “آکسفورد” انگلیس در مطالعه اخیرشان دریافتند که نوجوانان طی قرنطینه به طور مداوم سطح بالاتری از اضطراب و افسردگی را نسبت به والدین تجربه کرده‌اند؛ محققان که مطالعه خود را از ماه مه آغاز کرده‌اند گفتند بنابر یافته‌های آنها حدود ۳۵درصد نوجوانان می‌گویند که اغلب یا بیشتر اوقات احساس تنهایی می‌کنند، در حالی که این میزان در والدین آنها ۱۷ درصد است. در همان زمان، حدود ۴۰ درصد والدین اظهار کرده‌اند که هرگز احساس تنهایی نمی کنند، در حالی که تنها ۲۰ درصد از نوجوانان این احساس را داشته‌اند.

از ماه مه، نوجوانان به طور مداوم گزارش می‌کردند که احساس می‌کنند نتوانسته‌اند نکات مهم زندگی خود را کنترل کنند و ماه گذشته نیز این میزان به ۶۰ درصد رسیده بود.اکنون میلیون‌ها نوجوان در حال بازگشت به مدرسه هستند. جدا از بازگشت دانش آموزان به مدرسه پس از پایان تعطیلات تابستان، امسال دانش آموزان تجربیات، نگرانی‌ها و آسیب‌های منحصر به فرد ناشی از قرنطینه به دلیل شیوع این بیماری را نیز با خود به مدرسه خواهند برد.

“الینا توماس جونز”(Elina Thomas Jones) از هیئت مشاوره جوانان شبکه TRIUMPH گفت: شخصاً، سلامت روانی من در طول قرنطینه بالا و پایین شده است. در آغاز شیوع این بیماری و قرنطینه، این واقعیت مرا تحت تأثیر قرار داده بود که گویی همه چیز به یک باره از بین رفته است. با این حال در این زمان، عدم اطمینان از آنچه در آینده رخ می‌دهد، بیشترین تأثیر منفی را بر سلامت روان من دارد. اضطراب در مورد بازگشت به دانشگاه همراه با فشار سیستم آموزش و پرورش برای رسیدن به نمرات سطح A ، تأثیر منفی عمده‌ای بر سلامت روانی من داشته است و من فکر می‌کنم که این برای اکثر جوانان اتفاق افتاده باشد.

محققان دانشگاه “آکسفورد” طی این مطالعه که از ماه مه آغاز شده و همچنان ادامه دارد بررسی خواهند کرد که چه چیزی به جوانان در حل این مسائل کمک خواهد کرد. محققان گفتند بیش از ۱۰۰۰ نوجوان و والدین آنها در این مطالعه شرکت کرده‌اند، اما ما برای دستیابی به بهترین تصویر در مورد چگونگی ارتقای حال روحی در جوانان، به تعداد زیادی از داوطلبان نیاز داریم. نتایج این مطالعه اطلاعات حیاتی را ارائه می‌دهد که می‌تواند به ما کمک کند تا بهتر به نیازهای بهداشت روان نوجوانان در حال و آینده پاسخ دهیم.

“الین فاکس”(Elaine Fox) ، استاد روانشناسی و علوم اعصاب عاطفی در دانشگاه آکسفورد، گفت: بسیار مهم است که ما صدای جوانان را در درک تأثیر همه گیر کووید-۱۹ بر سلامت روان و سلامتی آنها در نظر بگیریم. درباره اینکه چه عواملی باعث انعطاف پذیری و سلامت روان در زمان عدم اطمینان می‌شوند، اطلاعات کمی در دست است و مطالعه آکسفورد برای پاسخ به این سوال طراحی شده است. اکنون که مدارس شروع به بازگشایی کرده‌اند،  فوراً به جوانان زیادی نیاز داریم تا در این مطالعه شرکت کنند تا بتوانیم درک کنیم که بیشتر جوانان چه نگرانی‌هایی دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=41863
  • 30 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.