تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

4

تاثیر قرنطینه در افزایش افسردگی نوجوانان

  • کد خبر : 41863
  • 18 شهریور 1399 - 13:34
تاثیر قرنطینه در افزایش افسردگی نوجوانان
محققان دانشگاه "آکسفورد" انگلیس در مطالعه اخیرشان دریافتند که نوجوانان طی قرنطینه به طور مداوم سطح بالاتری از اضطراب و افسردگی را نسبت به والدین تجربه کرده‌اند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه “آکسفورد” انگلیس در مطالعه اخیرشان دریافتند که نوجوانان طی قرنطینه به طور مداوم سطح بالاتری از اضطراب و افسردگی را نسبت به والدین تجربه کرده‌اند؛ محققان که مطالعه خود را از ماه مه آغاز کرده‌اند گفتند بنابر یافته‌های آنها حدود ۳۵درصد نوجوانان می‌گویند که اغلب یا بیشتر اوقات احساس تنهایی می‌کنند، در حالی که این میزان در والدین آنها ۱۷ درصد است. در همان زمان، حدود ۴۰ درصد والدین اظهار کرده‌اند که هرگز احساس تنهایی نمی کنند، در حالی که تنها ۲۰ درصد از نوجوانان این احساس را داشته‌اند.

از ماه مه، نوجوانان به طور مداوم گزارش می‌کردند که احساس می‌کنند نتوانسته‌اند نکات مهم زندگی خود را کنترل کنند و ماه گذشته نیز این میزان به ۶۰ درصد رسیده بود.اکنون میلیون‌ها نوجوان در حال بازگشت به مدرسه هستند. جدا از بازگشت دانش آموزان به مدرسه پس از پایان تعطیلات تابستان، امسال دانش آموزان تجربیات، نگرانی‌ها و آسیب‌های منحصر به فرد ناشی از قرنطینه به دلیل شیوع این بیماری را نیز با خود به مدرسه خواهند برد.

“الینا توماس جونز”(Elina Thomas Jones) از هیئت مشاوره جوانان شبکه TRIUMPH گفت: شخصاً، سلامت روانی من در طول قرنطینه بالا و پایین شده است. در آغاز شیوع این بیماری و قرنطینه، این واقعیت مرا تحت تأثیر قرار داده بود که گویی همه چیز به یک باره از بین رفته است. با این حال در این زمان، عدم اطمینان از آنچه در آینده رخ می‌دهد، بیشترین تأثیر منفی را بر سلامت روان من دارد. اضطراب در مورد بازگشت به دانشگاه همراه با فشار سیستم آموزش و پرورش برای رسیدن به نمرات سطح A ، تأثیر منفی عمده‌ای بر سلامت روانی من داشته است و من فکر می‌کنم که این برای اکثر جوانان اتفاق افتاده باشد.

محققان دانشگاه “آکسفورد” طی این مطالعه که از ماه مه آغاز شده و همچنان ادامه دارد بررسی خواهند کرد که چه چیزی به جوانان در حل این مسائل کمک خواهد کرد. محققان گفتند بیش از ۱۰۰۰ نوجوان و والدین آنها در این مطالعه شرکت کرده‌اند، اما ما برای دستیابی به بهترین تصویر در مورد چگونگی ارتقای حال روحی در جوانان، به تعداد زیادی از داوطلبان نیاز داریم. نتایج این مطالعه اطلاعات حیاتی را ارائه می‌دهد که می‌تواند به ما کمک کند تا بهتر به نیازهای بهداشت روان نوجوانان در حال و آینده پاسخ دهیم.

“الین فاکس”(Elaine Fox) ، استاد روانشناسی و علوم اعصاب عاطفی در دانشگاه آکسفورد، گفت: بسیار مهم است که ما صدای جوانان را در درک تأثیر همه گیر کووید-۱۹ بر سلامت روان و سلامتی آنها در نظر بگیریم. درباره اینکه چه عواملی باعث انعطاف پذیری و سلامت روان در زمان عدم اطمینان می‌شوند، اطلاعات کمی در دست است و مطالعه آکسفورد برای پاسخ به این سوال طراحی شده است. اکنون که مدارس شروع به بازگشایی کرده‌اند،  فوراً به جوانان زیادی نیاز داریم تا در این مطالعه شرکت کنند تا بتوانیم درک کنیم که بیشتر جوانان چه نگرانی‌هایی دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=41863
  • 26 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.