تاریخ : یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

9

رودکی، بزرگترین نهاد فرهنگی کشور

  • کد خبر : 41694
  • 16 شهریور 1399 - 10:01
رودکی، بزرگترین نهاد فرهنگی کشور
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان‌کرد: بنیاد فرهنگی هنری رودکی که یکی از بزرگترین نهادهای فرهنگی کشور است.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر افق تهران، محمد مجتبی حسینی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالیت‌های معاونت هنری را در چند سطح و محور دانست و اظهار‌کرد: عملکرد معاونت در چند سطح، قابل بررسی است، یکی در حوزه ستاد معاونت است که ساماندهی رفتارهای ستادی معاونت هنری را شامل می شود، دیگری ساماندهی، بهبود و اصلاح رفتارهای جاری در جریان های هنری است و سومین توسعه فضای فعالیت هنری است. این سه محور بر اساس ۹ کلان برنامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طراحی شده است.

وی تصریح‌‌کرد: یکی از اقدامات ما ساماندهی موسسات معاونت هنری است، این معاونت به خاطر کلان بودن ماموریت‌هایی که دارد، (چون چهار موضوع فعالیت وزارت ارشاد ارا پیگیری می کند و تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، مد و لباس) و همچنین آموزش هنر بخش مهمی است که مثل رشته تسبیح این چهار موضوع را به هم متصل می‌کند و نهادی مثل بنیاد فرهنگی هنری رودکی که یکی از بزرگترین نهادهای فرهنگی کشور است، زیر نظر این معاونت است، باید بیش از هر نهاد دیگری به عملکرد خود دقت کند.

این مقام مسئول کارایی، را یکی از مواردی دانست که در ساماندهی موسسات معاونت هنری بررسی شد و گفت: از سوی دیگر نزدیک شدن به اهداف و نیاز به اصلاح فعالیت‌ها و ماموریت‌ها نیز در نظر گرفته شد، در همین راستا کمیته حسابرسی و امور مجامع تشکیل شد و فعالیت‌های ۸ موسسه‌ای که زیر نظر معاونت هنری بودند، مورد نظارت دقیق بازخوانی و طراحی جدید قرار گرفت.

حسینی محور دوم ساماندهی را در بخش فرآیندها، مجوزها و خدمات، اعلام و اذعان‌کرد: در ابتدای دوره ماموریت من، اقداماتی که در معاونت انجام می‌شد شناسایی شدند، همه این اقدامات شامل ۱۱۳ فرآیند بود که هرکدام جداگانه مطالعه و فرایند آن طراحی شد و سامان گرفت. ما متوجه شدیم می‌توان این کارها را در ۷۱ فرآیند تجمیع کرد. مجموع این ۷۱ فرایند در شکل شش مجوز و ۳۰ خدمت دسته‌بندی و برای مجوزها آیین نامه طراحی شد، برای خدمات، دستورالعمل ها و شیوه‌نامه های ان یا تدوین شده یا در حال تدوین است. نظام و ساختار همه برنامه‌های ما استخراج شد و چارت آن به سامان رسید، این چارت بندی منجر به این شد که ما در زمینه مدیریت خدمات بتوانیم به استاندارد مدیریت خدمات نزدیک شویم.

وی افزود: محور چهارم و پنجم کارهایی که در ستاد معاونت هنری انجام شده، دو طرح مطالعاتی کلان است، نخست طرح کلان این مجموعه، سند توسعه هنر با رویکرد رونق اقتصادی است. هنر در سال‌های اخیر به ویژه در چهل سال انقلاب اسلامی از منظرهای گوناگونی رشد ویژه‌ای را تجربه کرده است. در حوزه منابع انسانی، رشد بسیار چشمگیری داشتیم.

حسینی محور در پایان خاطرنشان‌کرد: حتی از کشورهای توسعه یافته، با فاصله قابل‌توجهی پیشروتر بوده ایم، در حوزه آموزش و نهادهای آموزشی از جمله دانشگاه و آموزشگاه‌های آزاد، توسعه پیدا کرده‌ایم اما از نظر زیر ساخت، ابنیه و تجهیزاتی که فارغ التحصیلان بتوانند برنامه‌هایشان را اجرا و دنبال کنند، طبیعتا با رشد منابع انسانی هماهنگ نبوده‌ایم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=41694
  • 27 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.