وی با اشاره به اینکه وجود امنیت به خصوص در فضا‌های عمومی، تصریح‌کرد:  امنیت از مخاطرات جلوگیری می‌کند و آسیب‌ها را به حداقل می‌رساند؛ فضا‌های شهری باید به گونه‌ای باشد که افراد امنیت خارجی و فیزیکی را داشته باشند و با آسودگی خاطر در شهر تردد کنند.

عضو شورای شهر تهران، با بیان اینکه زنان، دختران و کودکان بیشتر در معرض ناامنی در سطح شهر هستند، افزود: در تحقیقاتی که از تعدادی از شهروندان انجام شد نشان داد که نبود نور پردازی در فضا‌های عمومی عامل اصلی  است برای اینکه احساس امنیت کاهش یابد و آن فضا‌ها، ناراحتی و نگرانی برای شهروندان به خصوص بانوان و دختران را کم کند.

به گفته صدراعظم نوری لازم است که فضا‌های شهری از نظر نورپردازی، فضا‌های بی دفاع و دسترسی‌ها به گونه‌ای باشد که  امنیت را ایجاد کند. در طرح باز آفرینی شهری، در طرح‌های نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده به این نکات توجه شده و تلاش شده که در آن‌ها بازنگری شود و بخشی از این ایمن سازی‌ها انجام شده است.

وی با بیان اینکه در نگاه به زنان باید به مسائل فرهنگی توجه شود، اضافه کرد: از نظر فرهنگی باید تغییر در طرز فکر را ایجاد کرد تا باور‌ها و نگرش‌ها تغییر کند. در دنیای امروز نمی‌توان به ۵۰ درصد افراد جامعه که زنان هستند بی توجه بود. بسیاری از افراد موفق و فارغ التحصیلان دانشگاهی زنان اند و بخش زیادی از کارمندان و صاحبان سمت  زنان هستند.

عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران این را هم اضافه کرد که بانوان نشان داده اند که می‌توانند این وظایف را به خوبی انجام دهند به عنوان نمونه شهرداران مناطق ۷ و ۸ تهران بانوان هستند که به خوبی از عهده وظایف و مسئولیت خود بر آمده اند. زمانی که جامعه نگاه مردانه دارد، وقتی مسئولیت‌ها بیشتر به مردان داده شود و زنان کمتر مورد توجه قرار گیرند، کمتر از ظرفیت‌ها و توانایی‌های آن‌ها استفاده می‌شود.

صدر اعظم نوری با بیان اینکه باید جدی‌تر به موضوع زنان بپردازیم، خاطرنشان‌کرد: باید فضای بیشتری برای آنان به وجود آوریم تا بهتر به ایفای نقش بپردازند؛ نگران نباشیم که کار به خوبی انجام نمی‌شود و یا آن زنان دچار آسیب می‌شوند، مطمئن باشید اگر به زن‌ها بها داده شود کار‌ها به خوبی انجام می‌شوند و شاهد مشکلی نخواهیم بود.

انتهای پیام/