تاریخ : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

ضرورت دستیابی به بازارهای جدید صادراتی در صنعت پتروشیمی اجرای ۶۱ طرح پتروشیمی با سرمایه‌گذاری ۲۴ میلیارد دلاری تحلیل‌های غیر واقعی از مشکلات کشور موجب ناامیدی افت قیمت فولاد صادراتی ایران در سایه کاهش تقاضا ضرورت رعایت الزامات اساسی نظام ارزی ضرورت همکاری دولت و استانداری تهران برای حل مشکلات شهر ضرورت حل مشکلات شهر تهران تعطیلی ۶۰ درصدی صنایع فولادی به دلیل ناترازی انرژی ضرورت افزایش تولید گاز کشور از طریق اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های جدید ضرورت تسریع در کشف منابع هیدروکربوری تاثیر مثبت معافیت‌های مالیاتی بر رشد کسب‌وکاره درخواست افزایش ۴۰ درصدی قیمت شوینده‌ها در انتظار تصویب ضرورت ایجاد کرسی‌های مطالبه‌گری توسط شهرداری آغاز بکار تراموا در تهران از دهه فجر ضرورت گفتگو و همکاری برای حل مشکلات شهر تهران تداوم بی‌توجهی با آثار باستانی کهن ایران کاهش وزن با مصرف پروتئین رای نهایی استیناف در مورد تیم جوانان پرسپولیس پرداخت پول رضایتنامه شرط جدایی سعید صادقی کاهش خطر بیماری‌های قلبی با کنترل فشارخون نوسانات بازار ارز چالشی برای بازار فولاد ضرورت رفع مشکلات بازار ارز نیمایی و افزایش انگیزه صادرات احتمال راه‌اندازی مرکز ویژه ترنس‌ها در تهران تا یک‌ماه دیگر درآمد ارزی ۱۰ میلیارد دلاری پتروشیمی‌ها انتقاد از بی اطلاعی شورا از جزئیات تراموا و HOV جزئیات پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی لایحه متمم بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران افزایش ۲۶ درصدی بودجه پیشنهادی شهرداری در لایحه متمم ضرورت تبدیل موضوع آسیب‌های اجتماعی به دغدغه‌های مسئولین سازوکار مجلس برای تأمین فرآورده‌های نفتی شفافیت، مهمترین حسن بازار سرمایه بحران کمبود ۳۰ درصدی انرژی افزایش صادرات صنعت پتروشیمی به ۱۳ میلیارد دلار ورود اولین تراموا به تهران خداحافظی مدافع استقلال با هواداران رونمایی از نسخه نفیس خطی منسوب به امام علی (ع)

5

عمرتان را با مصرف گردو و بادام افزایش دهید

  • کد خبر : 4033
  • 08 آبان 1397 - 8:51
عمرتان را با مصرف گردو و بادام افزایش دهید

خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک […]

https://ofoghtehran.ir

خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهد.

خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.

نتایج همچنین ارتباط خوردن مغزهای آجیلی را با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده اند اما در حال حاضر داده های کمتری در مورد ارتباط این مغزها با این بیماری ها وجود دارد.

محققان به منظور دستیابی به این یافته ها، ۲۹ مطالعه منتشرشده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.

«داگفین آیون»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم کاهش مداومی در ریسک بروز بسیاری از بیماری های مختلف وجود دارد که نشانه قوی این موضوع است که رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزهای آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=4033
  • 234 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.