تاریخ : شنبه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

سوخت فرصت ها با عوارض صادراتی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شرایط جدید پرداخت وام ارزی برای واردات دارو و مواد اولیه دارویی فقدان باور به خلاقیت و پتانسیل بالای جوانان دانشگاهی ارزآوری ۸ میلیارد دلاری صنعت فولاد بررسی لایحه دو فوریتی تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس صادرات ۲۰ میلیون دلاری کاتالیست ایرانی به روسیه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی به جای خام‌فروشی بررسی موضوع ممنوعیت اجرای تبلیغ نمایشگاه بین المللی تهران امکان مشارکت تهرانی‌ها در تنظیم بودجه سالانه شهر آغاز دومین دوره طرح«من شهردارم» در پایتخت تغییر سن ورود به دانشگاه فرهنگیان در کنکور ۱۴۰۳ برگزاری غیرحضوری برخی مقاطع تحصیلی در تهران ساخت ۲۰۰ کیلومتر خط جدید مترو در پایتخت آغاز توزیع شیر در دبستان‌های استان تهران به‌زودی ارسال لایحه ‎عفاف و حجاب به شورای نگهبان جمع آوری داربست‌های مسجد جامع قزوین بعد از ۶۰ سال علائم افسردگی زمستانی اهمیت تقویت جذب گردشگر سلامت از کشورهای خاورمیانه روش های مراقبت از پوست دور چشم ضرورت تولید کاتالیست‌‌‌‌‌‌های استراتژیک افزایش تولید جهانی محصولات فولادی تأمین تجهیزات طرح های پتروشیمی از طریق شرکت های داخلی تغییر عوارض صادراتی زنجیره آهن و فولاد اصرار بر واردات ماشین آلات کهنه معدنی اتکا به درآمدهای مالیاتی از نقاط برجسته بودجه سال آینده کاهش ترافیک با افتتاح ایستگاه متروی پرند شورای شهر همچنان پیگیر احیای نهاد شورایاری‌ها افتتاح متروی پرند با حضور رییس جمهور چالش های واگذاری محدوده های معدنی فارس، ظرفیت بی نظیر برای تبدیل شدن به قطب فولادی کشور بررسی توسعه مسیرهای گردشگری غذا در پایتخت ریزش تزئینات گچبری و آینه‌کاری سقف عمارت باغ زرشک خدمت رسانی رایگان مترو پرند در هفته اول بهره برداری معلمان جدید الاستخدام نیازمند آموزش تاثیر کلسیم بر تقویت حافظه

5

عمرتان را با مصرف گردو و بادام افزایش دهید

  • کد خبر : 4033
  • 08 آبان 1397 - 8:51
عمرتان را با مصرف گردو و بادام افزایش دهید

خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک […]

https://ofoghtehran.ir

خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهد.

خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.

نتایج همچنین ارتباط خوردن مغزهای آجیلی را با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده اند اما در حال حاضر داده های کمتری در مورد ارتباط این مغزها با این بیماری ها وجود دارد.

محققان به منظور دستیابی به این یافته ها، ۲۹ مطالعه منتشرشده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.

«داگفین آیون»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم کاهش مداومی در ریسک بروز بسیاری از بیماری های مختلف وجود دارد که نشانه قوی این موضوع است که رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزهای آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=4033
  • 9 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.