خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهد.
خوردن روزانه مغزهایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.
نتایج همچنین ارتباط خوردن مغزهای آجیلی را با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده اند اما در حال حاضر داده های کمتری در مورد ارتباط این مغزها با این بیماری ها وجود دارد.
محققان به منظور دستیابی به این یافته ها، ۲۹ مطالعه منتشرشده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.
«داگفین آیون»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم کاهش مداومی در ریسک بروز بسیاری از بیماری های مختلف وجود دارد که نشانه قوی این موضوع است که رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزهای آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»
انتهای پیام/
بیشتر بخوانید
- ترکیب “سیر و لیمو” کمککننده به بازشدن عروق کرونر قلبی + دستور تهیه
- خوراکیهای خوب و بد برای اضطراب
- با داشتن این علائم به “کبد چرب” مبتلا هستید
- درمانهای طبیعی برای عفونت سینوس
- با مصرف بیش از حد ویتامین A ریسک شکستگی استخوان را افزایش می دهیم
- آیا با سنجد آرتروز و پوکی استخوان درمان می شود؟
- چطور می شود خطر سرطان را کاهش داد؟
- راهکارهای پیشگیری از نارسایی قلبی را بشناسید
- قواعدی برای بهبود سیاهرگهای واریسی
- فرمول ویتامینی برای غلبه بر التهاب
- خوراکیهای نامهربان با دندان
- درمانهای خانگی برای عفونت و درد گوش
- طب سنتی | یک رژیم غذایی ساده و مؤثر برای درمان “دیابت”
- مصرف فست فود ریسک افسردگی را افزایش می دهد
- رابطه غذا خوردن دیر وقت و افزایش وزن
- طب سنتی | آیا “مفیدترین میوه فصل پاییز” را میشناسید + خواص درمانی
- رنگدانهای برای تقویت سلامت انسان
- غذاهایی برای سوزاندن چربی شکم
- چگونه کره بادامزمینی یک رژیم غذایی سالم است؟
- دانستنی های تغذیهای درباره تخم مرغ آب پز