به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی کشور، با اشاره به عرضه میزان کافی گوشت قرمز در بازار، اظهارکرد: بعد از برگزاری آیین روز عید قربان تاکنون شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز نبودیم. از نیمه تا پایان هر ماه تقاضا برای خرید گوشت قرمز کاهش مییابد؛ در حالی که سال های اخیر، همزمان با صادرات دام و واردات گوشت یخی، تعادل عرضه و تقاضا بر هم میخورد، امسال این بازار از ثبات لازم برخوردار است.
وی در ادامه از افزایش قیمت نهادههای دامی خبر داد و افزود: بر همین اساس دامدار، پرورش دام را به صرفه نمیداند زیرا به عنوان مثال قیمت هر کیلو کاه ۱۷۰۰ تومان و یونجه سه هزار تومان تعیین شده است که با توجه به اتمام فصل چرا در پایان تابستان، پرورش دام با هزینه بالاتری مواجه میشود که بر روی قیمت گوشت نیز اثر خواهد گذاشت. حمل ۱۰۰ راس دام از غرب کشور به تهران ۲ میلیون تومان هزینه در بردارد که در نهایت این هزینه به مصرف کننده نهایی تحمیل میشود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی کشور به گرانی قیمت گوشت در برخی قصابیهای مناطق شمالی پایتخت اذعانکرد و گفت: با توجه به قرار داشتن کشتارگاهها در جنوب یا خارج از تهران حمل از میدان راهآهن که محل تحویل گوشت قرمز است تا مناطق شمالی هزینه بالاتری را به قصابیها تحمیل میکند که با در نظر گرفتن مالیات و هزینه بیشتر اجاره و کارگر در این مناطق افزایش قیمتی در حدود سه هزار تومان به ازای هر کیلوگرم نسبت به مناطق جنوبی طبیعی و منطقی محسوب میشود.
ملکی در پایان خاطرنشانکرد: مردم مناطق شمالی تهران به گوشت فانتزی حتی با قیمتی گرانتر علاقه دارند و همین موضوع باعث خرید گوشت های کم چربی یا بدون دنبه یا دام با نژاد متفاوت توسط قصابهای شمال تهران شدهاست. به عنوان مثال دام استان کرمانشاه کمچرب و سبکتر از دام منطقه شرق کشور همچون سبزوار است، به همین دلیل در تهران بیشتر دام غرب مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای خبر/