تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جلب اعتماد مردم در مدیریت شهری مقدمه رشد شهر جزئیات طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو تخصیص اعتبار برای مرمت دومین بنای خشتی ایران بهینه‌سازی مصرف انرژی از راهبردهای مهم صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید در صنعت فولاد در گرو تأمین انرژی تصویب ایجاد شعبه رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران حذف گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب معیارهای افزایش شهریه مدارس غیردولتی پیش‌بینی قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳ تغییر فرمول تعیین حقوق کارگران زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد خام‌فروشی عامل اصلی کاهش ارزش صادرات فولاد زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان ضرورت تدوین لایحه ارائه خدمات رفاهی به تهرانی‌ها جزئیات ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی محرومیت قطعی ستاره‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم نکونام برای بازیکن استقلال وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴

4

ماده غذایی که عملکرد مغز را کند می کند؟

  • کد خبر : 39510
  • 18 مرداد 1399 - 12:11
قند موجود در غذا‌ها علاوه بر خسته کردن مغز سطح یادگیری، سرعت واکنش و ذخیره سازی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. در واقع ظرفیت مغز با ازدیاد قند تحلیل می‌رود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، در سبد غذایی اغلب ما شکر دیده می شود، صبحانه را با چای یا قهوه شیرین آغاز می‌کنیم و در طول روز نیز از مواد غذایی شیرین استفاده می‌کنیم.

مغز انرژی بیشتری نسبت به تمام ارگان‌های بدن مصرف می‌کند، سوخت رایج مغز گلوکز (قند) است. از این رو در زمان گرسنگی یا افت قند خون تمرکز و فکر کردن برایمان دشوار می‌شود یعنی مغز ما انرژی لازم برای کار کردن را ندارد و تمایل به خوردن مواد شیرین پیدا می‌کنیم.

 شیرینی که یکی از محصولات مواد قندی است نیز برای مغز ضرر دارد. گاهی حتی هوس یک مزه‌ای را می‌کنیم که شیرین نیست؛ اما بدن ما به آن نیاز دارد. در صورت کمی دقت شاید متوجه شویم که آن غذا، قند پنهان دارد، یعنی قندی که مزه شیرینی در زبان ایجاد نمی‌کند، اما باعث رساندن مواد قندی به بدن می‌شود، مانند قند شیر (لاکتوز). در ادامه درباره تاثیرات منفی استفاده بیش از حد قند، بیشتر سخن خواهیم گفت.

قند سطح هوشیاری و بازیابی اطلاعات، در مغز را کاهش می دهد، نمک و چربی زیاد در سبد غذایی ما نیز همین تاثیر منفی را در مغز ما می‌گذارد از این رو از خوردن مواد غذایی، با ارزش غذایی کم (مواد غذایی که اغلب به علت خوش طعم بودن از شکر، نمک و چربی بیش از حد تشکیل شدند) خودداری کنید.

قند بر خلق و خوی نیز اثر گذار است و توانایی پردازش هیجانات در نوجوانان را کاهش می‌دهد. افرادی که قند بیشتری استفاده می‌کنند، در خطر ابتلا به دیابت هستند که منجر به افسردگی و اضطراب در آن‌ها می‌شود.

قند موجود در غذا‌ها علاوه بر خسته کردن مغز سطح یادگیری، سرعت واکنش و ذخیره سازی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. در واقع ظرفیت مغز با ازدیاد قند تحلیل می‌رود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=39510
  • 22 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.