به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران در ارتباط با نقش پروبیوتیک از دیدگاه علمی و تاثیر آن بر سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: کروناویروسها خانواده بزرگی از ویروسها هستند که شامل ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماریهای شدیدتری مانند سارس (سندرم تنفسی حاد)، مرس (سندروم تنفسی خاورمیانه) و کووید ۱۹(بیماری تنفسی حاد کرونا ویروس-۲۰۱۹) میشود.
تاج آبادی ابراهیمی اضافه کرد: قابلیت عفونت زایی ویروس کرونا به مدت ۷ الی ۱۲ روز در انواع سطوح باقی می ماند، به صورت کلی همین مسئله از ثبات بالای ویروس جدید کرونا حکایت داردکه یکی از راه های پیشگیری از ایجاد عفونت این بیماری تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ ضمن این که از دیگر وظایف سیستم ایمنی بدن محافظت در برابر میکرو ارگانیسم های مضر و بیماری زا است.
رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران در ادامه در خصوص فعالیت پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت ها تصریح کرد: پروبیوتیک ها و فیبر رژیمهای غذایی می توانند سیستم ایمنی بدن را در برابر عفونت های ویروسی تقویت کرده و به کاهش بار ویروسی ریه و احفظ جان افراد جامعه کمک کند. به صورت کلی رژیم غذایی سرشار از پروبیوتیک ها یا باکتری های مفید منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن با ایجاد تنوع در میکروبیوم روده می شود.
رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران خاطر نشان کرد: پنج منبع غذایی مثل گوشت گاو، ماهی تن، دانه های آفتابگردان، شیر و ماست برای اشخاصی که با محدودیت های غذایی مختلف رو به رو هستند مفید است؛ به صورت کلی استفاده از مکملهای پروبیوتیک در کنار رعایت دستورات بهداشتی می تواند با تقویت سیستم ایمنی احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی راکاهش دهد.
انتهای پیام/