تاریخ : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

6

مواد مغذی که از ابتلا به کرونا پیشگیری می‌کنند

  • کد خبر : 39046
  • 10 مرداد 1399 - 10:28
مواد مغذی که از ابتلا به کرونا پیشگیری می‌کنند
با اعلام رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، استفاده از مکمل‌های پروبیوتیک در کنار رعایت دستورات بهداشتی می تواند با تقویت سیستم ایمنی احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی راکاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران در ارتباط با نقش پروبیوتیک از دیدگاه علمی و تاثیر آن بر سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که شامل ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری مانند سارس (سندرم تنفسی حاد)، مرس (سندروم تنفسی خاورمیانه) و کووید ۱۹(بیماری تنفسی حاد کرونا ویروس-۲۰۱۹) می‌شود.

تاج آبادی ابراهیمی اضافه کرد: قابلیت عفونت زایی ویروس کرونا به مدت ۷ الی ۱۲ روز در انواع سطوح باقی می ماند، به صورت کلی همین مسئله از ثبات بالای ویروس جدید کرونا حکایت داردکه یکی از راه های پیشگیری از ایجاد عفونت این بیماری تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ ضمن این که از دیگر وظایف سیستم ایمنی بدن محافظت در برابر میکرو ارگانیسم های مضر و بیماری زا است.

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران در ادامه در خصوص فعالیت پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت ها تصریح کرد: پروبیوتیک ها و فیبر رژیم‌های غذایی می توانند سیستم ایمنی بدن را در برابر عفونت های ویروسی تقویت کرده و به کاهش بار ویروسی ریه و احفظ جان افراد جامعه کمک کند. به صورت کلی رژیم غذایی سرشار از پروبیوتیک ها یا باکتری های مفید منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن با ایجاد تنوع در میکروبیوم روده می شود.

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران خاطر نشان کرد: پنج منبع غذایی مثل گوشت گاو، ماهی تن، دانه های آفتابگردان، شیر و ماست برای اشخاصی که با محدودیت های غذایی مختلف رو به رو هستند مفید است؛ به صورت کلی استفاده از مکمل‌های پروبیوتیک در کنار رعایت دستورات بهداشتی می تواند با تقویت سیستم ایمنی احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی راکاهش دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=39046
  • 14 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.