تاریخ : یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

8

اهمیت حفظ بهداشت آشپزخانه در دوران کرونا

  • کد خبر : 38268
  • 28 تیر 1399 - 14:53
دست‌ها مهم‌ترین راه انتقال ویروس‌ها از مکانی به مکان دیگر هستند از این رو در حین آماده سازی غذا از بهداشت دست مطمئن شوید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دست‌ها مهم‌ترین راه انتقال ویروس‌ها از مکانی به مکان دیگر هستند از این رو در حین آماده سازی غذا از بهداشت دست مطمئن شوید.

در صورت ابتلا به بیماری تا ۴۸ ساعت پس از اتمام علایم بیماری از آماده‌سازی و تهیه مواد غذایی اجتناب کنید.اگر با وجود بیمار بودن، مجبور به تهیه غذا هستید، دستان خود را در ابتدای کار و به صورت مکرر در طول تهیه غذا با آب و صابون بشویید.

توجه کنید که برای شست‌و‌شوی دست‌ها، ابتدا دستان خود را زیر آب روان خیس کنید. سپس حداقل به مدت ۲۰ ثانیه دستان خود را با صابون به یکدیگر مالش دهید، در مرحله بعد دستان خود را زیر آب روان آبکشی کنید و بعد با یک حوله تمیز خشک کنید.

پارچه‌ها و حوله‌ها را تمیز نگه دارید و روزانه تعویض کنید.

ویروس کرونا روی دست، پارچه‌های تنظیف و تجهیزات آشپزخانه، به ویژه تخته برش باقی می‌ماند و کوچک‌ترین تماس می‌تواند آن را به مواد غذایی منتقل کند. بنابراین پیش از تماس با مواد غذایی و در طول آماده‌سازی  غذا با مواد خام حیوانی نظیر شیر خام و گوشت، مرغ و ماهی یا فراورده‌های حیوانی برای جلوگیری از آلودگی دیگرمواد غذایی ضروری است، دست‌های خود را کاملا بشویید.

تمام سطوح و تجهیزاتی را که برای آماده‌سازی مواد غذایی به کار می‌روند، بشویید و ضدعفونی کنید.

مهم است که بین «تمیز کردن» و «ضدعفونی کردن» تمایز قائل شوید. باید توجه کرد که تمیز کردن فرایند فیزیکی حذف خرده‌های غذاست، اما ضدعفونی کردن فرایند گندزدایی با نابودی میکروب‌ها و ویروس‌هاست.

استفاده از اسفنج برای تمیز کردن توصیه نمی‌شود. برای تمیز کردن ظروف و سطوح از پارچه‌های جداگانه استفاده کنید تا از منتشر شدن میکروب‌ها یا  ویروس ها جلوگیری شود.

برای ساخت محلول ضدعفونی کننده پنج میلی لیتر (یک قاشق چایخوری) از محلول سفیدکننده خانگی را در ۷۵۰ میلی لیتر آب (حدود ۴ لیوان) حل کنید. از این محلول برای ضدعفونی کردن سطوح، ظروف و پارچه‌های تنظیف استفاده کنید. از آب جوش نیز می توان برای ضدعفونی کردن ظروف استفاده کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=38268
  • 26 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.