تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

الزام فولادسازان به اختصاص ۵ درصدی تولید به احداث نیروگاه خورشیدی مجلس دوازدهم بنیانگذار مجلس نوین در ایران صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در ابتدای ۲۰۲۴ ضرورت جرکت به سوی توسعه انرژی پاک هیدروژن ضرورت اتصال دوربین‌های ادارات در لایحه حجاب و عفاف به فراجا تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی پیش‌بینی قیمت مسکن در ماه‌های آینده تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر اعتماد به‌ نفس واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح پارک لاله در زمین‌های اطراف تهران اعلام زمان تمدید قرارداد بازیکنان استقلال رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر اعلام نرخ شهریه مدارس غیردولتی تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه افزایش ابتلا به آسم در ایرانی‌ها جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ممنوعیت حضور بانوان در دیدار پرسپولیس رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت

5

ضدعفونی میوه‌ها و سبزیجات با این مواد ممنوع!!!

  • کد خبر : 37682
  • 19 تیر 1399 - 10:01
به توصیه سازمان بهداشت جهانی، برای شستن میوه‌ها و سبزیجات، شست‌وشوی آنها زیر آب روان و تمیز کافی است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، با اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده، تا امروز هیچ سند روشنی از تاثیر نمک، سرکه یا آبلیمو برای ضدعفونی کردن مواد غذایی تازه حاصل نشده است، به توصیه این مرکز و همین‌طور سازمان بهداشت جهانی برای شستن میوه‌ها و سبزیجات، شست‌وشوی آنها زیر آب روان و تمیز کافی است.

برای شست‌وشوی سطح برخی سبزیجات مانند سیب زمینی که پوست‌های ناهموار و آلوده‌تری دارند  بهتر است از برس‌های شست‌وشو استفاده شود، با تاکید سازمان بهداشت جهانی به هیچ عنوان از مواد شوینده و شیمیایی برای شست‌وشوی میوه‌ها و سبزی‌های تازه استفاده نکنید اما اگر هنوز نگران هستید بهتر است از محلول‌های مخصوص برای این کار استفاده کنید و از مواد شوینده استفاده نکنید.

نگران غذای رستوران‌ها نباشید با وجود این که برخی از کارکنان مراکز تهیه مواد غذایی و رستوران‌ها در این شرایط به کووید-۱۹ مبتلا شدند ولی تاکنون شواهدی پیرامون انتقال ویروس از سوی کارکنان این مراکز به مشتریان از راه لوازم و مواد خوراکی که این افراد لمس کرده بودند گزارش نشده است. با این حال به توصیه سازمان بهداشت جهانی و همچنین ستاد ملی مبارزه با کرونا، کارکنان چنین مراکزی حتما باید از ماسک تنفسی استفاده کنند.

بنابراین اگر می‌خواهید در رستوران غذا میل کنید در صورت رعایت نکات بهداشت فردی در رستوران، می‌توان گفت جای نگرانی وجود ندارد اما یکی دیگر از نگرانی‌هایی که شاید در ذهن برخی از ما به وجود آمده باشد این که آیا احتمال دارد منابع آب شهری به این ویروس آلوده شوند و با آشامیدن آب به کووید-۱۹ مبتلا شویم، در پاسخ باید گفت تا امروز هیچ ویروس کرونایی در منابع آب آشامیدنی مشاهده نشده است. مراکز تصفیه آب آزمایشات متعددی بر روی منابع آبی انجام می‌دهند تا آبی گوارا و بدون عوامل بیماری‌زا به دست شهروندان برسد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=37682
  • 42 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.